Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna bojąca się

Czy to mozliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Na wstępie tematu zaznaczę, że to nie prowokacja, tylko poważne pytanie. Odpowiedź nasuwa mi się co prawda sama, ale wolałabym poznać też opinie osób, które być może bardziej się znają niż ja. Otóż dobę temu doszło do zbliżenia między mną a moim chłopakiem. Nie uprawialiśmy jednak seksu, jedynie petting, fakt faktem zdarzylo się, że jego członek dotknął mojej pochwy. Teraz boję się, czy nie mogło zdarzyć się tak, że jego nasienie jednak się przedostalo? Czy jest to możliwe? Zaznaczę, że przestraszyłam się w momencie, kiedy rano było mi niedobrze, a teraz często chodzę do toalety, by oddawać mocz. Niedobrze może byc mi jednak dlatego, że tamtej nocy dużo wypiłam, a jednocześnie palilam, mało spałam, a częste picie (pomagające przy tzw. kacu) może być przyczyna częstych wizyt w toalecie. Jak jednak sądzicie?

Gość MOZLIWE ze zaszlas
PS. poziom prowokacji drastycznie sie obnizyl :P

Gość anioleczek006
Nie sadze.Objawy ciązy nie ujawniaja sie dzien po!!Zreszta do zapłodnienia nie dochodzi w jeden Dzien.Nie masz sie co martwić.Głowa do gory i pamietaj.Stresuja sie teraz przed iokresem moze dojsc do opoznienia i wtedy bedziesz sie panicznie bala ze to ciaza.Wiec sie nie stresuj.

To nie prowokacja, chciałabym, żeby tak było.

Dzieki Aniołeczku, trochę mi lepiej...

Gość nerokoka
hej,no wiesz co musisz uwazac,ja raz tak mialam i okres mi sie spoznil,mysle jestem w ciazy ,zrobilam test,ale negatywny (dzieki Bogu) ale moja kolezanka miala identyczna sytuacje no i niesttey taka szccczesiara jak ja nie byla......... nie wiem,moze zrobili to gdy miala dni plodne////

Ech... no ja niestety mam dni płodne...

Gość anioleczek006
Pamietaj nie stresuju sie.za tydzien idz do apteki i kup sobie "tylko tak dla pewnosci" BOBO-TEST,albo PRE-TEST i zobaczysz jak wyskoczy ci jedna czerwona kreseczka:):):):):):) Nie martw sie:)

Aniołeczku, oby, oby... ale mam ten problem, że muszę się rozejrzeć za jakimś innym testem, bo niestety nie ma mnie w Polsce...

Gość anioleczek006
No to napewno jakis znajdziesz.I najlepiej dla pewnosci kup dwa:)

Dzięki wielkie! Tak zrobię :)

Gość anioleczek006
Trzymam kciuki.

Jeszcze raz dzięki, właśnie poszukałam w internecie, co mam do dyspozycji. Dziękuję Ci jeszcze raz bardzo.