Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaa

jaki kolor wozka wybrac z tych 2 pomozcie mi w wyborze!!!!

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaa

szczerze mowiac do konca nie jestem przekonana co do tej nowej kolorystyki tych wozkow, no ale niestety wozkow ze starej oferty juz nie ma:( nad tymi dwoma sie zastanawiam, szczerze mowiąc bardziej mi sie podoba ten zielono niebieski ale martwi mnie to ze budka od gondoli jest czarna a ja rodze w kwietniu wiec cale fakacje dziecko spedzi w tej gondoli , no dobra wklejam zdiecia sami ocencie i mi pomozcie http://img247.imageshack.us/my.php?image=woooozzzzzeeeeeeekkkkpu1.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=woooooozej6.jpg a to drugi kolorek http://img247.imageshack.us/my.php?image=wozeeekkkkkkkqs3.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=woooooozzeeekro7.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=wozekeg6.jpg no i ktory wybrac???

Gość niezdecydowanaaa
*wakacje mialo byc;P

Gość 369963455
sorry ale wg ,mnie oda sa brzydkie

moim zdaniem oba sa brzydkie. poszukaj na allegro. tam jest duzy wybor. i ladne sa

Gość MayaClark
Ten pierwszy, zdecydowanie :)

Gość MayaClark
Przeciez ona pyta ktory z tych dwoch ma wybrac. Jej sie podobaja, a innym nie musza...

Gość niezdecydowanaaa
no wlasnie mi tez sie bardziej podoba , no ale niesadzicie ze to by byl zly pomysl zeby go kupic ze wzgledu na tą czarną budke????? gondola bedzie sluzyc mi przez cale lato, boje sie ze synkowi bedzie za gorąco bo czern sie szybko nagrzewa

Gość MayaClark
Skoro ty rowniez nie jestes zachwycona, to moze rzeczywiscie poszukaj innego wozia. Jest duzy wybor :)

Gość MayaClark
Bez przesady z ta budka, nasz wozek mial ciemnoszary kolor budki i nie bylo mojemu synkowi za goraco. Jesli bedzie odpowiednio lekko ubrany to przeciez wiaterek dociera od budke. Pozatym zawsze mozesz ja zlozyc, a dzidzi zalozyc jakas czapeczke z daszkiem cieniutka :) bedzie dobrze ;)

Gość niezdecydowanaaa
inny wozek odpada, codziennie szukam jakis innych ale ten wygrywa , a ten zielono-niebieski mi sie nawet podoba tylko ta czarna budka!!! i dlatego waham sie pomiedzy tymi dwoma , bo jezeli budka nie bylaby czarna to bez dyskusji wybralabym ten zielono niebieski. sorry ze pisze tak bez ładu i skladu :P

Gość niezdecydowanaaa
dzieki za rady:)

Gość bławatek2006
zielono niebieski :-) a to wózek jane? wydaje mi się że w polskim katalogu widziałam jeszcze inne kolory

Gość niezdecydowanaaa
tak , no wlasnie te w polskim katalogu byly fajne kolorki, ale teraz juz nie ma tych wozkow, od kwietnia wchodzi nowa oferta z tymi kolorami

Gość bławatek2006
jeśli chodzi o nowe serie to z chicco weszła seria 2007, mnie jednak bardziej podobał się z 2006 i mam juz zamówiony i 300zł taniej, bo dali rabat na te modele :-), może z jane jest podobnie?

Gość niezdecydowanaaa
nie ma juz tego wozka w hurtowniach :( widzialam ze jedyynie slalom jeszcze gdzies zostal

Gość niezdecydowanaaa
znaczy sie same spacerowką owszem są , ale nie ma w komplecie

mnie sie najbardziej podoba ten pierwszy wariant zw kolorze pomaranczowym . Pozdrawiam

Gość Madziaaaaaaa
Autorko a ten ktory ma np H16 nie jest ładny ? wg mnie najladniejszy chyba :)

Gość Madziaaaaaaa
A z tych dwóch wolalabym zielony chyba

Gość pseftruni
czerwono błekitny jest ładny i ten rudo żólto błekitny także:) ten pierwszy za ciemny.

Gość niezdecydowanaaa
madziaaaa owszem jest ladny ale zwroc uwage ze przy tym kolorze stelarz i kolka są czarne a to mi sie nie podoba , powieksz zdiecie to sama sie przekonasz

Gość a miiiii
podoba sie ten pomaranczowy, a tak wogole tego lata bedą modne takie jaskrawe kolory:)

Ten pierwszy z czarną budką jest do kitu, bo się dziecko zagotuje. Drugi niby lepsiejszy, ale do kolorów żółtych i pomarańczowych robactwo leci... Nie ma jakiś bardziej neutralnych kolorków?

Gość lady bluesky
Oczywiście, że w czarnym będzie gorąco, jeszcze latem! Panna, myśle o dobru dziecka, nie o własnej (estetycznej) przyjemności.

Gość niezdecydowanaaaaaaa
niezdecydowanaaa no wlasnie mi tez sie bardziej podoba , no ale niesadzicie ze to by byl zly pomysl zeby go kupic ze wzgledu na tą czarną budke????? gondola bedzie sluzyc mi przez cale lato, boje sie ze synkowi bedzie za gorąco bo czern sie szybko nagrzewa prosze najpierw przeczytac uwaznie a pozniej osądzac mnie o egoizm:)