Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A MOZEeee

Uzywacie kremu NIVEA?

Polecane posty

Gość A MOZEeee

Gość niveaaaaaaaaaaaa
jeśli Ci chodzi o zwykły to jest on stale w moim domu. A używam go do ust po myciu zębów.Pasta wysusza i ściąga a on jest idealny. Od kiedy pamiętam, ten krem jest w domu a zyje już troszeczkę

Gość karrambaa
ja też używam do suchych ust, lepszy niż pomadki ochronne, i czasami do rąk ale jest dosyć gęsty i ciężko się smaruje. większość kremów do rąk nic nie pomaga, nivea jest lepsza

Gość ja używam NIVEA Q10

Gość Kobicha
Ja używałam swego czasu Nivea Soft do twarzy, byłam bardzo zadowolona. Teraz przerzuciłam się na Bambino (zresztą też produkowany przez Nivea). Kiedyś używałam kremów o lekkiej konsystencji, do cery tłustej i mieszanej (taką właśnie mam), ale jak się okazało Bambino i Nivea Soft są dla mnie najlepsze. Bambino trochę tłusty, ale po paru minutach się wchłania, w sam raz na zimę.

Gość A MOZEeee
a pod podkład nawilzajacy, uzywacie tez kremu nawilazjacego?czy tylko pod podkład matujacy?

Gość jopiadga
Tylko Nivea, mam wrażliwą cerę i to jeden z bardzo nielicznych kremów, który mnie nie uczula no i od lat za namową pewnwj starszej pani smaruję go cienką warstwą pod oczami i nie mam zmarszczek.

Gość A MOZEeee
ale on jest tłusty i po nim twarz sie swieci