Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobicha

Poczekacie? Poczekamy

Polecane posty

Gość Kobicha

Na okres po odstawieniu tabletek. Tragedia. Kiedyś już odstawiłam i pierwszy dostałam normalnie, dopiero z kolejnymi były problemy. Potem zaczęłam od nowa brać tabletki i niestety po odstawieniu okres nie pojawił się już 2 miesiące. Mierzę temperaturkę-ani drgnie w żadną ze stron, ciągle 36,4 o godzinie 7 rano. Ciąża raczej wykluczona. Chyba się wybiorę do lekarza, choć on kazał mi cierpliwie czekać. Co za świństwo te tabsy, ale za to jaka wygoda i komfort psychiczny :) Ale skończyłam z nimi raz na zawsze. I wiecie co, schudłam po odstawieniu :)

Gość jestem na nie
nie schudlas tylko juz sie woda w organizmie nie zatrzymuje i nie jestes opuchnieta:p

Gość karrambaa
a jak długo brałaś?

Gość Kobicha
Od ostatniej przerwy brałam 1,5 roku, a łącznie to będzie ze 3 latka. Oj schudłam, schudłam, potrafię rozpoznać tłuszcz na brzuchu i tyłku ;) Całe 5 kilo, ale to pewnie też z tego względu, że nie mam już takiego wilczego apetytu ;) A z tą wodą, to też prawda, nie wątpię, ale nie sądzę, żeby aż 5 kilo. Mniejsza o to, grunt, że czuję się lepiej nie tylko pod tym względem. Tylko że seks trochę traci na spontaniczności :(