Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 79 79 678

rocznik 79-najakim etapie zycia jestescie?

Polecane posty

Gość anka 79 79 678

bo ja ciagle mam wrazenia nie zaczelam parwdziwego zycia. skonczylam studia lae niepracuje, od niedawna mam faceta wiec jeszcze troche czuje sie singlem. mieszkam z rodzicami.widze ze inni w moim wieku osiagneli duzo wiecej

Gość aldona ddd
maz jedno dziecko ,dobra prcaca od niedawna

Gość 1979 09 09
Od pół roku męzatka, skończone studia , pracuję od 5 lat

Gość miss Jones
Studia skończyłam (2 kierunki), mam dobrą pracę. Mieszkam z rodzicami i raczej na własne M nigdy nie zarobię. Nadal singielka..

Gość bvn
dziecko,maz,pozaczynane studia(zadne nie ukonczone:O) w zyciu nie zarobilam zlotowki:0ale podchowam dziecko i szukam pracy. ogolnie rzecz biorac nie mialam do tej pory zadnego "zyciowego planu"i zylam dniem dzisiejszym.to zle..bo studia chcialabym ukonczyc,prace rozpoczac ale tez miec drugie dziecko!tylko na co sie najpierw zdecydowac...

Ech, nie warto porownywac sie z innymi, nikt nie ma idealnego zycia i wszystkiego co by chcial, choc zawsze sie wydaje, ze inni maja lepiej... Ja jak na razie nie mialam wiekszych zmartwien w zyciu, ale teraz wzielam sie za szukanie pracy i tez pluje sobie w brode, ze moze powinnam to zrobic wczesniej, z drugiej strony wierze, ze na wszystko jeszcze mam czas i ze przynajmniej dzieki temu, ze nie pracowalam (tzn nie pracowalam powaznie, bo tak poza tym to juz od dawna jestem na wlasnym utrzymaniu) troche sobie pozylam beztrosko i poziwedzalam inne kraje :) Zawsze jest cos za cos, lepiej sie cieszyc tym, co sie ma, a nie myslec o tym, czego sie nie uzyskalo :) Pozdraiwam rocznik 79! 🖐️

Gość bvn
ta jest!dobrze prawisz kolezanko...

Gość nanny NYC
Jeszcze wszystko przed nami dziewczyny, na nic nie jest za pozno i jeszcze wiele osiagniemy :)

Gość gted
rrrrrrr