Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

DZIEWCZYNY PRZED 20 ZAPRASZAM DO WSPOLNEGO ODCHUDZANIA!

Polecane posty

do cookie-monster>> Będę jadła dużo węglowodanów, tzn. ziemniaki, ryż, chleb (pełnoziarnisty!), ale postaram się nie jeść nabiału. Interesuje Cię dieta wegetariańska? Oprócz tego oczywiście dużo warzyw i owoców.I tłuszcz jak najbardziej dopuszczalny, ale roślinny. Mięso i ryby odpadają... już kiedyś byłam na takiej diecie (ze względów bardziej duchowych) i dużo schudłam. teraz będę jeść więcej, ale za to dużo ćwiczyć! Pozdrawiam :] Dziewczyny... ja już odpadłam.. nie dość, że spałam tej nocy 2 h, to jeszcze dużo jem... i palę.... ech... ale się nie poddam... 3majcie się!

Gość czeko18
sweethoney bardzo sie ciesze - im nas wiecej tym lepiej:) w tej diecie najlepsze jest to ze sie codziennie chudnie!! i to jest bardzo duza motywacja :) cookie-monster to zacznij z nami od jutra:D

Gość Dariaaa20
mam 20 lat 85 kg i 20 kg do zrzucenia przyłączam się jesli można do końca maja mam zamiar moj cel osiągnąć na diecie 1000kcal:)pozdrawiam

Gość Dariaaa20
chyba że macie jakis super pomysł żeby zrzucic super czekam na oferty:)

A przykładowy jadłospis... no nie wiem... każdy komponuje go wg własnych potrzeb i upodobań.. np. ja rano ledwo co mogę przełknąć! Więc jem płatki musli z mlekiem sojowym i piję sok marchwiowy. Na 2 śniadanie już mam większy apetyt, zjadam bułkę pełnoziarnistą z warzywami i ew. z serem.. i jem owoc. Obiad? Oj... na pewno ziemniaki! Jestem uzależniona... ale mało ich + kotlet sojowy lub tofu i bardzo dużo surówek. Kolacja? Lekka... np sałatka owocowa... ;]]

czeko18 >> jasne, nie poddam się tak łatwo! Nie mam zamiaru uciec z topiku i nagle przepaśc jak kamień w wodę ;]]]]] U Ciebie widzę, że dobrze... oj, motywujesz mnie dziewczyno! Trzymaj tak dalej, do lata będziesz niezła lasencja : )

Gość czeko18
Dariaaa20 no pewnie ze sie uda!!! Jestem pewna za na diecie 1000kcal osiagniesz wymarzona wage:D 3mam kciuki--- ale jesli chcialabys szybciej zobaczyc efekty to polecam dietke warzywno-owocowa tak na poczatek^_^ cookie-monster twoj jadlospis jest very good:) mozesz mi powiedziec czy na nim utrzymujesz wage czy chudniesz? Ja bardzo lubie motywowac siebie i innych bo to podstawa odchudzania!:*

Gość Dariaaa20
czeko 18 no właśnie o niej myslałam o tej owocowo-warzywnej słyszałam sie chudnie od 4-8 kg tygdniowo ale potem nalezy przejsc na 1000kcal??może mi napiszesz o tej diecie cos wiecej bede wdzieczna jak sie da to do konca kwietnia bede wazyc 65kg chciałabym 60 zobaczymy jak waga pokaże 70 to potem już zleci :)

czeko18 kiedyś na niej schudłam nie ćwicząc, a potem waga się sama utrzymywała . :) Co będzie to będzie, zobaczymy......

Gość czeko18
Dariaaa20 nie ma problemu juz pisze:D Dieta warzywno-owocowa polega na jedzeniu nieograniczonych ilosci owocow i warzyw oraz na piciu duzej ilosci wody mineralnej. Staramy nie jesc : bananow,awokado,szuszonych owocow i tych ktore maja duzo cukru i kalorii Chudnie sie na niej ok 4-6 kg tygodniowo Ja oprocz tego jem na sniadania i kolacje owsianke na wodzie+odrobina mleka zeby uzupelniac wapn i jem ok 4 orzechy dziennie Uwazam ze ta dietka bedzie super na rozpoczecie a potem mozesz przejsc na 1000kcal:) :):):)

Gość czeko18
ciasteczkowy potworku to powiedz mi jeszcze ile Ci sie udalo schudnac!!!:)

czeko18, ta Twoja dietka mi się podoba! Czy po niej od razu przechodzi się na 1000 kcal, czy może stopniowo? Wiesz... kiedyś nie zwracałam uwagi na wagę.. byłam po prostu zbuntowaną nastolatką i zrezygnowałam z mięsa na rok. Potem, gdy nieco wydoroślałam, przejmowałam się wagą... wpadłam w bulimie co prawda, ale miałam taki czas, że jadłam wg. tego jadłospisu (ZDROWO.) i chudłam, chyba dość dużo... ale potem wracały ataki... już się na szczęście wyleczyłam (chyba..) i mam zamiar stosować tą dietę i nie przerywać. DZIEWCZYNY! NIE ZAPOMNIJCIE DODAWAĆ DO SWOJEGO ŚNIADANIA OTRĘBÓW! ŚWIETNIE HAMUJĄ GŁÓD I DOSTARCZAJĄ DUŻO BŁONNIKA. PODOBNĄ ROLE ODGRYWA JABŁKO! ;]]]]]]]

Gość czeko18
Po diecie warzywno-owocowej najlepiej jest przejsc na diete 1000kcal towtedy mamy pewnosc ze utrzymamy wage:) O taaak zgadzam sie z toba co do otrebow ja od paru miesiecy nie jem nic innego na sniadanie jak otreby a potem na IIsniadanie-jablko i tak mam bez wzgleu na jakakolwiek diete:)

Gość hekate18
ja waże 67 i chce zrzucic 7 kg;/ kupiłam cla clarinol...

Gość czeko18
hekat18 to bardzo dobrze trafilas! moze przylaczysz sie do nas:) ja dzis drugi dzien jestem na diecie warzywno owocowej i wogole nie jestem glodna i mam full energii:)

niom:) ja ogólnie duzo jem warzyw bo jestem wege:) tylko,ze ciągle wszytko smaże... od 2 dni łykam cla clarinol musz eschudnąc z brzucha i boczków.. reszta ok...

Gość czeko18
ja juz jestem po kolacji zjadlam owsianke na wodzie i mandarynke a przed chwilka jeszcze 1 suszona sliwke:P zalezy mi na tym zeby zaparcia nie wrocily wiec musze jesc sporo blonnika:) a wam jak idzie dietkowanie?:>

ja koncze jedzonko o 17 potem opijam sie średnio gazowaną wodą i bardzo dobrze się z tym czuje to juz 3 dzien :D przy tych tabletkach które biore jest zalecana bardzo duza dawka błonnika.. no jutro to owsianke zjem na śniadanie,...tylko ,ze ja mleka unikam... blee z wodą bede jesc;/

Gość czeko18
hekate88 ja zawsze jadlam platki owsiane z mlekiem aleteraz jak sie odchudzam to zalewam je goraco woda i dodaje tylko odrobine mleczka dla smaku i dosypuje troche otrebow. Ja ostatni posilek jem ok 18 bo jak za wczesnie zjem to mi burczy w brzuchu przed pojsciem spac:D Ja wlasnie zamierzam kupic blonnik w tabletkach bo reguuje zaparcia i przyspiesza przemiane materii a co za tym idzie szybciej sie chudnie wiec jutro pedze po niego do apteki:D

hmm a nie lepiej zeby ten błonnik był z naturalnej diety...? wiesz jak ja jadłam kiedyś owsianki to zawsze z bananen mniam:) i płatki owsiane błyskawiczne nie górskie..

Gość czeko18
no jasne ze najlepiej ale nie zaszkodzi tez wspomoc sie dodatkowa porcja:)

Gość czeko18
no ja z wagi 53,6kg przez 2 dni schudlam do 52,9kg. Moze wydaje sie to wam malo ale przy tej wadze liczy sie dla mnie kazdy gram! juz niedlugo bede wazyc moje 51,5kg zobaczycie!!!:D

Gość czeko18
no ja z wagi 53,6kg przez 2 dni schudlam do 52,9kg. Moze wydaje sie to wam malo ale przy tej wadze liczy sie dla mnie kazdy gram! juz niedlugo bede wazyc moje 51,5kg zobaczycie!!!:D

Gość charotka
mogę się przyłączyć? ja musze zrzucić z jakieś 12 kilosów! to jest straszne! jak sobie pomyslę, o bikini, to mnie ciarki przechodzą, a przecież wiosna za pasem! AAA! Byłam na kopenhaskiej, zrzuciłam jakieś 3 kilo i trzymałam się jej jak Boga kocham! A teraz jestem na grejpfrutowej i mam nadzieję, że to coś mi pomoże :)

Gość Dariaaa20
Heyka dzis zjadłam grahamke z serkiem twarogowym ze szczypiorkiem,activie i talerz boraczu sama robiłam:):)1 raz wyszedł nawet oki:)robiłam bo obiecałam mojemu facetowi hihihi .a tak na marginesie on tez sie zaczął od dzis odchudzac razem zemną:)moze nie tak drastycznie ale jest ok:)na kolacje ok 18;30 zjem 2 kromki chleba z twarożkiem znowu jabłko ah i zapomniałam o zielonej herbacie zaraz ide parzyć:)pozdrawiam bede wieczorem

Gość czeko18
charotka no jasne !!!:):) spoko dasz rade tylko juz musisz zaczac dzialac:D Ja schudlam na kopenhaskiej tez 3 kg ale potem odrazu bylo jojo i to z nawiazka:/ Ooo grejpfrutowa tez jest dobra czytalm tez duzo pozytywnych opinii.Ja jednak wole nie ograniczac sie tylko do grjpfurutow tylko jesc te owoce i warzywa na ktore mam ochote:) Dariaaa20 noo to super!! bedzie wam razniej! tak 3maj :)

Gość czeko18
napisze jeszcze co dzis zjadlam:): - owsianka na wodzie - mus dla niemowlat- jablko z truskawka(niskokaloryczny) - warzywka na parze(mala porcja) - pare lyzek zurku - 2 suszona morele i 4 orzechy laskowe - jablko i dzis jeszcze zjem owsianke na wodzie na kolacje razem mniej niz 600 kcal raczej w granicy 550:) jutro napewno tez bede wazyc mniej!aha dzis jeszcze ide na 1,5 h na silownie bede biegac na biezni jak ostatnio czyli spale wszystko co zjadlam w ciagu dnia hihi:):

ja się zapisuje do wspólnego odchudzania ;] razem znacznie lepiej, więcej motywacji, by być najlepszą:D ale na warzywno-owocową sie nie pisze ;p ja od tygodnia jem mniej, ale nie zdarzyło sie żebym była głoda. na kolacje jadlam jogurt naturalny, ale teraz to juz nic. na sniadanie kubek mleka. na obiad np. gotowana pierś z kurczka z marchewką. ćwicze codziennie i co tydzien chodze na siłownie, na około 1h. i schudłam w tydzien 1,5 kg moze dla kogos to jest mało w takim czasie, ale dla mnie to duzo. mam do stracenia jeszcze ok. 9 kg do czerwca. no mam nadzieje, ze mi sie uda :)

Gość askazkraska
ja mam zamiar jesc codziennie do 900kcl przez okolo dwa tygodnie. Niby malo, ale ja chce jesc zdrowo, tj owoce itd, chude miesko. Poza tym codziennie 1h jakichkolwiek cwiczen. Przylaczam sie do was, bo sama nie mam motywacji. Nie mam nadwagi. Waze ok, w sam raz. Ale bardzo lubie jesc i boje sie, ze przytyje. DZisiaj zjadlam juz 800 kcl ... jeszcze tylko postanowilam jakas lekka kolacyjke za 200, ale to juz gdzies tak o godzinie 19. Najgorsze jest to, ze jak sie nudze to jem. Jak siedze w domu i nie mam nic do roboty to jem. Nie wiem jak sie powstrzymac. Jakie wy macie motywacje?