Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgoda calkowitaa

DZIEWCZYNY PRZESTANCIE MNIE DOŁOWAĆ !!CHOLERA CO SIE Z WAMI DZIEJE??

Polecane posty

Gość zgoda calkowitaa

Ciągle piszecie tutaj na forum ,ze jak ktoś ma 170 cm wzrost i 53 w udzie u samej góry w najszerszym miejscu to jest to strasznie chuuude udo.. dlaczego tak sądzicie? czy istnieje choc jedna laska która ma wzrost 169 -170 cm i ma w udzie 53 i sadzi ze to w sam raz.. kurcze czemu tak tępicie szczuple osoby. mam 169 cm i 53 w udzie i co z tego?nie jestem chudziną jakąs....

Gość nie bierz na powaznie
wypowiedzi z forum.

Ja nie mam 170cm, tylko 168. I mam w udzie, tam gdzie są mięśnie przywodzące, czyli kilka cm poniżej pachwiny, bo ja tam mam jaszersze mieksce- 52cm. Uważam, ze to jest dużo i chciałabym mieć szczuplejsze nogi. Wszedzie na ulicach widze chude laski i jakoś nie wydaje mi się, zebym nawet była szczupła, a nogi mam najgrubsze ze wszystkiego, umięśnione i takie dośc konkretne. Z chęcią zgubiłabym po 2 cm z każdej strony. 🖐️

Gość zgoda calkowitaa
no wiem ze mam nie brac ale w koncu to pisza osoby w poelni zdrowe na umysle i wiedzą co piszą :) chyba zaczne tyć bo jesli to jest takie chude udo to musze sie utuczyć.. a ile jest dobrze na ten wzrost moze mi powiecie ,co?? 56?ile?

Gość Dziewczyno jestes szkapa
i przyjjmij to do siebie. wzrost 169 i udko jak szczapa?zrozum ze 53 w udzie to ma moja córka .która ma 165 cm wzrostu i 14 lat a wygląda jak chuchro w nogach.ot tyle na ten temat. przytyjesz to na pewnop bedziesz lepiej wyglądać.

Gość lady bluesky
Hm... no ja tam się ucieszyłam, jak przeczytałam, że 53 to tak mało. Do głowy by mi nie przyszło patrząc na swoje własne 53.:)

do "jestem deską przegrałam życie" dziewucho ty masz wraminiu 24 ?łomatko to ty same kosci jestes. pewno wazysz kurcze 53 kilo najwiecej.. żal mi takich szkieletów:(

lady blusky jesli jestes kurdupel to 53 to w sam raz ale te laski piszą ze mają wzrost 168-170 cm więc to wysokie chudzielce są :)

Laski.. zapamietajcie. Najwazniejsze to ile macie we łbie a nie w dupie czy gdzie indziej. Jesli myslicie, ze facet patrzy na to, czy w udzie macie 50 czy 53 cm to sie grubo mylicie.

Gość zgoda calkowitaa
przestan rzucać obelgami. może ty jesteś za gruba,co?masz kompleksy pewno? to nam żal ciebie ,ze nie potrafisz sie pogodzić z myslą ze takie laski jak my możemy zabrać ci faceta:) hahahhahhahaa

Gość zuziaaaaa
lllo matko waze 45 kg przy wzroscie 1.62, i co mam sie powiesic z tego powodu, co z tego ze ze same kosci ze mnie, taka moja natura nigdy nie wazylam wiecej niz 46kg i to sie nie zmieni, nie macie innych problemow

Gość lady bluesky
A ja mam 175. A coś ty taka agresywna kobito, czyżby ostry syndrom niedorżnięcia?:)

Gość Anetka25
Hej ! Co tu jest takiego dołującego?? Gorzej by chyba bylo jakby osoba mialam 53 w udzie przy tym wzrości i pisała,że jest za gruba :o ja tez uważam, ze to chuda noga bo mam 168 cm wzrostu i 52 cm i wszyscy mi mówią ze jestem chudzina i tak jak sei wypowiedziałą wyżęj jedna osoba -matka jakas - popieram ją ze to jest za mało ! :)

Gość zuziaaaaa
cholera zaraz pojde po miare tak z ciekawosci:p ale czy ja w tym domu znajde miare

Gość lady bluesky
A ty chłopie wypadaj z tego topiku, bo nikt tu nie ciekaw twoich szowinistycznych teorii.

Gość zgoda calkowitaa
anetka 25 a ile ty wazysz i masz wzrostu?bo moze chudzina to jestes ale gdzie indziej a nie w nogach?

Gość wzrostomierz
przy wzroscie 169 udo 53??? no to jest Cie za co zlapac ja prz 179 mam 53.....wiec chyba jest roznica aczkolwiek grubasem jeszcze nie jestes:D

Gość kapryssska
Ja nie wiem czy w ogóle takie porównywanie wymiarów ma sens. Przecież tu dużo zależy od sylwetki, kośćca. Osoba, która duży obwód uda nie musi źle wyglądać, może mieć superzgrabną atletyczną sylwetkę. I odwrotnie to, że któraś jest chudziną nie oznacza wcale, że mam ładne nogi, bo mogą być niezgrabne i patykowate. Dużo próżności w tych pytaniach i braku samoakceptacji. Zgadzam się z Tobą, że te rankingi są denerwująca. Wydaje mi się też, że coraz więcej osób dostrzega, że przesadne dążenie do osiągnięcia zgrabnej figury i drastyczne diety są szkodliwe. Wszystkie słyszałyśmy o anoreksji i pewnie tutaj trzeba szukać tych głosów. Niektóre kobiety są filigranowe, bo takimi uczyniła je natura, ale to nie znaczy, że wszystkie mają takie być, bo takie są najpiękniejsze. Nie ma jedynego słusznego wzorca piękna. Niestety przez długi czas się nam to wmawiało, pokazując np. anorektyczne modelki na wybiegach. Teraz może coś się zmienia i łaskawszym okiem patrzy się na bardziej zaokrąglone kobiety, które może czuły się tak jak Ty teraz, gdy wmawiano im, że są grube.

Nie, ważę 51 kg:p I nie mam samych kości, tylko normalne ręce, jeszcze umięśnione, bo od lat chodzę na siłownię, jogę itd. Tylko czekałam, kiedy się spędzi tabun matek- polek, które stwierdzą, ze wygladam jak niedorozwinięty embrion. Niestety, wygladam całkiem normalnie, a na ulicach widuję wiele osób dużo chudszych ode mnie. Mam okrągłe kształty i np. nie mogę sobie kupić spodni rurek, bo wyglądam w nich jak kulka. Taki mam kształt ciała- zaokrąglone (za sprawą mięśni czworogłowych uda) udka i wystający zad. Nie wiem, po co wypisujecie tutaj, ze każdy jest taki chudy:) To jest śmieszne. Każdy ma lustro w domu i może wyglądać, jak chce. A twoerdzenie, ze 53 cm w udzie mają 14 latki jest śmieszne. Chyba, ze je tak tuczycie, jak rodzice u Stanach:p

Gość lady bluesky
Dziewczyno jesteś szpakapa nieprzejmujcie się nią. Zawsze się trafi jakaś chamska frustratka. Fakt natomiast jest faktem, że centymetry o niczym nie świadczą, bo czymś innym jest jeszcze sylwestka, proporcje i kształt. Słowem 53 nie równe drugiemu 53.

Gość kapryssska
I czy nie ma naprawdę ważniejszych spraw? Czy porównywanie wymiarów ud, rozmiaru biustu i wielkości uszu ;) stanowi sens życia i wymaga 100 topików? Dziewczyny...

Gość Anetka25
No napisałam :0 168 moze 169 cm wzrostu i 52 udko :) ale chuda jestem i zawsze to słysze :D i nie wiem cow tym myśleniu jest niezdrowego :) chyba by było jakbym myśłała ze waże za duzo :D takie moje zdanie :D ale ludzei zawsze krytykowali i zawsze beda krytykowac czy kto uwaza ze waży mało czy dużo zawsze bedzie potępiany :)

Gość lady bluesky
Nie no są: on mnie pocałował, ale to było z jezyczkiem, czy jestem w ciąży???? Który wózek ładniejszy????? On się przestał starać, co ja mam zrobić buuuuuu.... Jak schudnąć pół kilo... I tak dalej..:)

Gość aneta 25 wam sie nie przyzna d
o wagi bo wazy pewno 60 kilo :)nie chce byc nierealna wtym co głosi:)hhhaa

Gość Anetka25
Bron boze ! nie popieram uda 53 u 14 latki !!! bo to jest moim zdaniem tuczenie dzeicka i robienie z niego niepełnosprawnego!!!

Gość kapryssska
Ja np. denerwuję się, kiedy zaczynam czytać kolejny topik i widzę jak jestem deską przegrałam... znów zaczyna gadać o wymiarach. No ile można? Litości.

Gość Anetka25
Sorry ! już pisze ! :) Waże 50 kg :)

Gość wzrostomierz
http://www.crossdressing.pl/main.php?lv1_id=3& lv2_id=9&lv3_id=204&lang=pl tu jest strona na ktorej sa podane wymiary idealnej kobiety w zaleznosci od wzrostu i czy jest to sylwetka szczupla grubsza czy juz naprawde gruba i wyszlo ze przy szczuplej sylwetce przy 169/168 powinnas miec w udach 48 cm a nie 53!!!!jak na moj gust 53 to duzo w udach przy twoim wzroscie nie wiem jak inni moga twierdzic ze jestes szkapa.........no ale coz gusta bywaja rozne,.........ale tabela nie klamie.........same zobaczcie