Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

Czy wierzycie ze taki facet jest w stanie sie zmienic?

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie
i jak z tego wyszlas???? wiesz ja zostawilam go ponad rok temu ale pozniej jeszcze spotykalismy sie i dzwonilismy skonczylo sie niedawno wszystko bo blagal tyle prosil ja sie balam i znalazl nowa panienke do tej pory jestem sama jestem za granica nie mam wielu znajomych jest mi bardzo ciezko czasmi mialam ochote wrocic do niego tylko dla tego zeby nie byc tu samotna to jest straszne zaluje naprawde ze zostawilam porzadnego faceta z ktorym nie balabym sie wiazac planow na przyszlosc dla takiego goscia o ktorego zdrowie balam sie bardziej niz chyba cala jego rodzina . tak na margibesie to zrobili ze mnie chyba psychola bo balam sie jak pil o jego zdrowie i cukrzyce

Gość bądz szczesliwa ze sie z nim
rozstalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zastanawiajaca sie
do Jeszcze jedna historia! tak samo mialam ja on zostawil kolegow na poczatku czulam sie jak krolewna jak ksiezniczka kwiaty mile slowka kolacyjki itd itd ale ja juz nigdy nie nabiore sie na takie puste gadanie nigdy Ty bylas 2,5 roku ja wytrzymalam pol roku i do tej pory nie moge sie pozbierac ja chcialam jak najlepiej za bardzo chyba sie przejelam jego problemem ze zdrowiem i prosze jaka nagroda mnie spokala wyzwiska nawet raz na mnie powiedzial ze jestem scierwem w ogole to co on nie wymyslal na mnie a przed swoja rodzina zrobil ze mnie psychiczna w ogole to polowe jego relacji byla przeinaczona i teraz ostatnio spotkalam jego siostre to dziwnie czuje ze patrza sie na mnie jak na debila.prosze a czlowiek chcial dla takiego jak najlepiej

Gość do autorkiiiiiiiiiii
to ten facet , to taki typ jak moj maz ty mialas wybor i dobrze zrobilas , jest ci ciezko ale staraj sie zapomniec....potem przestanie bolec ja tez wybralam powrot do Poski , bo juz nie daje rady a co bedzie dalej ...nie wiem ...