Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia 22

Wierzycie w horoskopy???????????

Polecane posty

kiedys nie,ale ostatnio zauwazylam,ze onetowe horoskopy sa bardz fajne i sprawdzaja sie czesto,wiec sobie czytam

Gość kaarolinaaaa
ja czytam swój codziennie!! jak tylko sade na kompa to pierwsza czynnosc to wchodze na onet/horoskop! ale nie za bardz w niego wierze...czsami jesli chodzi i miłośc

Gość kaarolinaaaa
nie sprawdza sie on za bardzo ale mysle o tym co mi napisali!!

Ja też kiedyś zauważyłam ze chyba coś sie sprawdza... ale niestety nie zawsze.... i Najgorsze jest to jak pisze cos fajnego ,a sie nie sprawdza:(

Gość kaarolinaaaa
no własnie!! i to najczecie to w miłości !! ale nie powiem....kilka razy mi sie sprawdził..:))))))))))))))))

Gość gluptasy
Znaki zodiaku, gwiazdozbiory, przez ktore w ciagu roku przechodzi slonce. Jakbyscie zobaczyli mape nieba, teraz teoretycznie powinno slonce byc w znaku ryb prawda? bo taki teoretycznie panuje teraz okres...ale co sie okazuje? slonce przechodzi przez gwiazdozbior wodnika, a wiec nie moze byc tera zokres ryb tylko powinien byc wodnika, ktory jak wiemy juz sie skonczyl. wiec sami widzicie horoskopy to bzdura.

Gość kaarolinaaaa
Właśnie mam okres:(cieknie mi z pipki eh

a mi sie tam wydaje,z epo horoskopy siegam gdy jets nam zle by sie pocieszyc i jak pisza z ebedzi elepij to wierzymy