Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiśktoś2007

Poważna sprawa!!!!

Polecane posty

Gość jakiśktoś2007

Proszę o pomoć!!Moi dziadkowie na jednym z pokazów kupili sprzęt, który okazał sie sporo droższy niz przedstawiono.I teraz bardzo chcą go zwrócić bo zauważyli, że dali się oszukać...Na umowie jest możliwość ostepstwa od umowy w ciągu 7 dni.Transakcę pzreprowadzono 28 lutego.Próbowaliśmy się kontaktować z przedstawicielem ale nas zbyli.Byliśmy w urzędzie pytać o prawa konsumenta i powiedziano nam, że możemy jeszcze zwrócić towar i nic więcej nam nie powiedziano bo pan bardzo się spieszył do domu.Pomożcie w jaki sposób zredagować takie pismo i zwrócić towar.PROSZĘ!!Dziadek o mało zawałem tego nie przypłacił....

Gość Fizia-Mizia
tez swojego czasu dokonalam takiego zakupu:o były to gary Zeptera kupione na prezentacji:o a ile gadania mialam w domu:o ale w sumie teraz jestem zadowolona bo służą mi już długo - są funkcjonalne, energooszczędne, gotuje w nich na parze i bez tluszczu:)

Gość jakiśktoś2007
Garnki na pewno Ci się przydały a to co oni kupili nie jest tak funkcjonalne.My musimy to zwrócić tylko kwestia jak to oswiadczenie napisać żeby oni to uznali-wiem, że zaddatek już wtopili ale to małe piwo.Najważniejsze jest ich zdrowie a oni to odchoruję.Może ktoś z Was był w takiej sytacji...Piszcie...

Gość napisz im
że zgodnie z umową odstępujesz w stosownym terminie od transakcji i dostarcz im za pokwitowaniem na kopii lub wyślij poleconym. Fakt niewpłacenia należności+umowa+potwierdzenie pocztowe (lub pokwitowanie odbioru osobistego) załatwiają sprawę. Pozostaje tylko zwrócić towar.

Gość jakiśktoś2007
serdecznie dziękuję wszystkim tym co poważnie podeszli do tematu a pozostałym radze zmienić miejsce pobytu!!

Gość Fizia-Mizia
przeciez wycięto ten podszyw o analu:D:D:D chyba sie nim nie przejąłeś?:p

Gość jakiśktoś2007
właśnie studiuę prawo konusmenta i umknął mi ten fakt:)