Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co bedzie

Przespałam się z przypadkowym facetem i boje się że kiedyś umre

Polecane posty

Gość nie wiem co bedzie

Prosze tylko nie dołujcie mnie jeszcze bardziej,boje sie ze niedlugo zejde z tego swiata moze zarazilam sie czyms hiv mam dola od tygodnia nigdzie nie wychodze ,ciagle placze ,a jeszcze nie moge podjac sie badan bo za wczesnie ,jak cos wyjdzie wczesniej popelnie samobojstwo to juz postanowilam

Gość saamotnica
może nie będzie tak żle ale to musi być dla ciebie nauczka żeby nie popelnic znowu takiego błedu bo nastepnym razem może zeczywiście sie tak skończyc

Gość adadha
czemu niby jest za wczesnie na badania? skad wzięłaś taka bzdurę:o debilka

Gość a ja szydze
a ciązy sie nie boisz?

Gość z tego chociazby
ze badanie nie musi wykryc obecnosci wirusa i trzeba je powtorzyc po 3 miesiacach jezu...kto tu siedzie :(

Gość nie wiem co bedzie
to bylo 3 tygodnie temu ,a teraz panicznie sie boje ,chodzi mi o hiv za wczesnie robic,chociaz ten mężczyzna jest lekarzem tak mowil ale sie boje ,zycie stalo sie dlamnie teraz bezbarwne nic mnie nie cieszy i to przez wlasna glupote

Gość z tego chociazby
uspokoj sie dziewczyno, boisz sie to normalne,ale chyba to nie byl zaden narkoman, pijak, menel,albo inny facet niewiadomo skad,wiedzials chociaz troche na jego temat? znalas go chociaz pare godzin? wiesz kto to jest? czy tak bez imienia, bez czesc bach i po sprawie? ps.uspokoj sie wszyscy moi jednorazowi byli faceci (no wielu ich nie bylo moze)maja teraz zony i dzieci :D pozdrawiam

Gość a ja szydze
A masz podejrzenie ze on jest nosicielem wirusa hiv???

Gość nie wiem co bedzie
w ciazy nie jestem bo dostalam okres ,w tym dniu co powinnam ,poprostu po pewnym czasie doszlo do mnie co ja zrobilam najlepszego moze zniszczylam sobie zycie

Gość tabletka
O ja pierdziele, co 5 osoba spi z kim popadnie i zyje,a Tobie akurat musial sie taki z HIV trafic...nie uprawiaj seksu z nieznajomymi,bo ewidentnie to nie na Twoje nerwy....

Gość z tego chociazby
no jesli to prawda ze jest lekarzem (mozesz to jakos sprawdzic?) to nie boj sie juz tak no :D

Gość saamotnica
nie straszciedziewczyny napewno nic sie nie stanie kazdy popełnia błedy tylko na błędach trzeba sie uczyć a nie robić dalej takich samych głupstw

Gość z tego chociazby
tabletka masz racje,a co pomyslec o gwiazdach filmowych ktore sypiaja z jakimis aktorami,a potem okazuje sie ze mu odwalilo i byl u 10 kurew,albo okazuje sie ze ma tez pociag do chlopcow :) myslisz ze tylko i wylacznie ty nie uzywasz prezerwatywy? uwierz mi zdarza sie wielu osobom

Gość nie wiem co bedzie
znalam go troche rozmawialismy ,z rozmowy facet na poziomie ,czysty ,zadbany mowil ze jest weterynarzem

Gość z tego chociazby
przestan juz i przeczytaj wypowiedzi,bo panikujesz na maxa!!!!

Gość mądrzejsza***---
akurat lekarzem !!!! i taki ktoś bez zabezpieczenia brałby laske !z niego lekarz jak z koziej dupy waltornia!!!!!

Gość Zenobiusz.
a chociaz dobrze ci bylo? ;)

Gość lekarz wenenrolog
wirusa hiv mozesz wykryc dopiero po paru miesiacach, gdyz musi byc go odpowiednia ilosc w organizmie, czyli musi troche czasu minac zeby sie mogl namnozyc

Gość nounou
Podobno jakiś Anglik był zarażony HIV i mu... przeszło ;)

Gość nie wiem co bedzie
z kobiety milej,optymistycznie patrzacej na swiat stalam sie zgorzkniala i nieprzyjemna dla otoczenia

Gość saamotnica
gdzies przeczytałam ze podczas normalnego stosunko prawdopodobienstwo zarazenia jest bardzo małe,natomiast przy stosunku analnym jak partner jest zarazony to prawie 100%

Gość z tego chociazby
nie no mozna do ciebie pisac,a ty swoje przeciez laski pisza kobieto nie ty jedna!!! wielu kobietom zdarza sie cos takiego!!!

Gość nie wiem co bedzie
naprawde nie robcie sobie zartow ze mnie nie wiecie co ja przezywam teraz ,nie do opisania to jest ,niestety nie mam zadnego kontaktu dal mi tel ale ma nieaktywny co jeszcze bardziej podsycilo moje obawy ze mnie czyms zarazil

Gość saamotnica
a tak jeszcze to za kazdą przyjemnośc trzeba zapłacić

Gość nie wiem co bedzie
dzieki za pocieszenie ale i tak czuje strach

Gość a ja szydze
Nie panikuj. To ze ma telefon nieaktywny nie znaczy ze facet celowo zaraził Cie hivem. Moze ma zone albo po prostu nie chce utrzymywac z Toba kontaktu i chciał tylko jednorazowego seksu

Gość nnnnnnnnnnnnnnnn
Pierwszy test już mozesz zrobić za tydzien,elisa 4 kategorii,będzie juz to prawie pewny wynik,potem musisz jeszcze powtórzyć.Wiem ,bo sama miałam schizy dotyczące hiv,spotykałam sie z facetem rok okazało sie że on miał równoczesnie kilka dziewczyn i miał jeszcze skłonności bi.Na szczęście jestem zdrowa:) Teraz po aferze z tym Simonem,każdy łapie schizy i wierz mi mnóstwo ludzi sie testuje :)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnn
test w prywatnym laboratorium to ok 30 zł,ale nie jest anomimowy,wynik po 2 dniach z reguły,niekiedy wcześniej.Są też bezpłatne ,anonimowe,ale czeka sie ponad tydzien.Nie ma co sie dręczyc poprostu idź na test:)

Gość CCAHLOEHDF
to po co wskakujesz do łóżka niewiadomo komu.....???/ jak już to robisz to przynajmniej uzywaj gumki

Gość halllo
witam mialam faceta rok i teraz siee dowiedzialam ze on sypial z innymi kobietami i do tego ma sklonnoscio bi i boje sie teraz ze mogl mnie zarazic HIV czy ktos moze mi powiedziec czy ze zwyklego badania krwi wyjdzie obecnosc wirusa czy trzeba jakis specjany test robic prosze o odpowiedz