Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabcia83

MAMULKI,KTORE RODZILY W WODZIE!!!!! PROSZE OPOWIEDZCIE O TYM

Polecane posty

BARDZO BYM CHCIALA RODZIC NIE WIEM JEDNAK CZY MNIE SIE TO UDA PONIEWAZ JESTEM W IRLANNDII I AKURAT W TYM SZPITALU CO JESTEM JEST TYLKO JEDNA WANNA,WIEC NIE WIEM CZY SIE ZALAPIE ;( ALE SLYSZALAM WIELE OPINI NA TEN TEMAT WIEKSZOSCI POZYTYWNYCH,ALE CHCIALABYM JEDNAK PRZECZYTAC WASZE OPINIE NA TEN TEMAT ;) POZDRAWIAM I CZEKAM NA WASZE ZDANIE NA TEN TEMACIK ;)

Gość wyłącz capslocka
ok?

Gość zenująca jestes
w irlandii nie wiedzą co to caps lock

Gość jestes w irlandii
wejdz na irlandzkie forum i tam szukaj kogos czego chcesz od nas wyjechałas tam wiec pytaj sie tam

Gość co za wredne baby

Bujaj sie wredna kobieto!!!!!!!!!!!!! ;) Dziwie sie,ze takim ludziomjak Ty jeszcze pozwalaja pisac na forum.Chyba jestes jakas zdesperowana,ze wogole cos takiego piszesz na forum i jeszcze do kobiety w ciazy bark szcunku to twoja specjalnosc!!!!!!!!!

ja mialam rodzic w wodzie, ale skonczylo sie cesarka wiec nawet nie weszlam do tej wody. W szkole rodzenia nam mówili, ze to mniejszy ból. dla dziecka tez lepiej, bo wychodzi do srodowiska w takim jakim przebywal 9 miesiecy. Podobno dzieci sa spokojniejsze po porodzie w wodzie. Słyszalam jeszcze, ze taki porod trwa krocej. Jesli lubisz wode to nic nie ryzykujesz. mozesz zrezygnowac po pierwszym wejsciu jak ci sie nie spodoba. Bo jest sie 30 min w wodzie i 30 na zewnatrz i tak do momoentu urodzenia. Pozdrawiam

nie przejmuj sie tymi docinkami. To ich ulubione zajecie. Lepiej to olac, bo one lubia jak sie toczy z nimi dyskusje. Czerpia z tego chora satysfakcje.

Barbara22 DZIEKI ;) za mile slowa ;) pozdrawiam i dziekuje za informacje ;)

ja też chciałam rodzic w wodzie ale tak jak u barbary22 miałam cc.Poród taki ma wiele zalet,jest jednak jeden minus o którym mówiła mi ordynator oddziału- gdyby coś jednak nie szło dobrze to lekarze mają związane ręce, chodzi o przejście, gdyby cos było nie tak , oni nic nie widzą a i wyciągnąć cię bedzie trudno, bo dziecko jest już w kanale rodnym.Pocieszające jest to,że rzadko się cos takiego się dzieje, bo jestes bardziej zrelaksowana podczas skurczy.Pozdrawiam

Anulka05 Czytalam ostatnio na ten temat,ze moze pojsc cos nie tak i dlatego chcialam poznac opinie mamusiek;) Tez calkiem niedawno rodzilas ;) MLODA MAUSIA jestes ;) ja jueszcze wyczekuje mojego szkraba ;)