Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaka poszukujaca

polecajcie b.dob. ginekologów we Wrocławiu

Polecane posty

Gość taaka poszukujaca

Szukam lekarza, ktory zainterseuje sie moja sytuacja, podejdzie do mnie indywidualnie. Taki, ktory przyjmie mnie noramlnie, a nie da do zrozumienia, ze jestem kolejna pacjentka, ktora musi zbadac. Tak sie składa, ze bylam juz u 10 roznych ginekologow i ciagle ich zmieniam. Uwazam, ze jezeli nie pojdzie sie prywatnie to wizyta nie przebiega jak powinna. Biore tabletki antyk. od 4 lat z przerwami, prosilam kazdego z tych lekarzy, aby zbadac sobie poziom hormonow. Co uslyszalam: Nie potrzeba. Ponadto nie mam juz prawej strony, a na drugiej na jajniku wyskakuja torbiele. Wedlug mnie powinnam miec co jakis czas robione usg. Co uslyszalam: Raz na rok/poltora wystaczy. Czy ja sie mylę???? Dlatego prosze o konkretnego lekarza we Wroclawiu. Dzieki!!!

Gość do innych
podnoszę

Gość anuuuuuuula
cześć ja długo szukałam ale znalazłam b. dobrego gina. polecam go wszystkim znajomym(kobitkom) i są zadowolone. za wizyte płacisz prywatnie 50 zł ( w tym wszystkie potrzebne badania , usg dopochwowe) albo możesz na nfz ale długa kolejka. Przyjmuje na ul. Grabiszyńskiej 37/39 w tej duzej przychodni, nazywa się Arkadiusz Szpyrko tel. do przychodni 0-717984712. Gabinet jest chyba na 2 pietrze w lewo i na wprost sa drzwi. powodzenia!

Gość anuuuuuuula
ps. piszę chyba bo chodzę tez tam do innych lekarzy i zawsze mi sie p.... na którym piętrze który przyjmuje. Ten lekarz jesli tylko zachodzi jakiekolwiek podejrzenie choroby czy nieprawidłowości zrobi ci wszystkie badania. ja miałam torbiel na jajniku, kontrolowałam co miesiąc, po 3 miesiącach juz jej nie było, w dodatku miałam stan zapalny, zrobił mi od ręki cytologie (tzn. czekałm 2 tyg na wynik ale w cenie), przepisał leki, pogadał, wytłumaczył, pożartował. Jest spoko!

Gość podobnisia
Anuuuuula a czy temn doktor przyjmuje prywatnie?

Gość do anuuuuuula
Dzieki Kobietko!!! Napisz jeszcze czy są do tego lekarza kolejki idac prywatnie?? taaka poszukujaca:)

Gość anuuuuuuula
no napisałam że przyjmuje prywatnie 50 zł, czeka się najczęściej tydzień rzadko 2 tyg( ja najdłużej czekałam 9 dni). To naprawdę jest specjalista i kobitki się tam pchają. Ale spoko jak jesteś baaaaardzo w potzrebie to możesz wejść i spytać czy przyjmie poza kolejką (nagłasprawa). Albo tez recepcjonistka zapisuje twój nr i mówi że jak tylo coś się zwolni to cie zapisze na najbliższy termin . pozdrowionka :-*

Gość ktos jeszcze
podnoszę, bo tez poszukuję;)

Gość taaka poszukujaca
nie ma Naswiecej?

Gość buenosdijas
ja tez poszukuje jakiegos ginekologa. chodzi mi o kobiete. i najlepiej na NFZ. taaka poszukująca -> napisz gdzie ty chodzilas

Gość taaka poszukujaca
do poprzedniczki;) -> chodzilam na nfz na ul. Sleznej, obok Akademii Ekonomicznej. Do dwoch obecnych gin. i nie polecam!!!