Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikibia

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość mikibia

w styczniu przestałam brać tabletki anty bp chcemy dzidziusia... i od tej pory wszystko się pogmatwało. nie wiem nawet kiedy mogę się spodziewać miesiączki. pomóżcie... czy łatwo jest zajść po odstawieniu w ciążę???

wiesz ja sama mam taki problem , ja odstawiłam tabletki w listopadzie i do tej pory niemam @.i również staramy sie z nażaczonym o dzidziusia ale jak to możliwe skoro niemam nadal@. Dlatego 12 marca ide do mojego gina.

Gość jest
tu pare topików na ten temat

Ja odstawiłam tabletki i normalnie miałam okres.Ja bym nie czekała tylko poszłabym do gina dowiedzieć co i jak.Może trzeba wywołać.Po odstawieniu zaszłam po 9 m.

witam ja zaszłam w ciąże 4 miesiące po odstawieniu , zaraz po odstawieniu zatrzymały mi się krwawienia więc też się denerwowałam .

Gość dobre wiadomosci
bralam tabletki przez okolo 2 lata z malymi przerwami, w grudniu skonczylam ostatnie opakowanie, dostalam @, nastepnego listka juz nie zaczynalam i niespodzianka jestem w ciazy, dzidzius zostal poczety w polowie stycznia czyli praktycznie od razu

Gość dobre wiadomosci
Na twoje pytanie "czy latwo zajsc w ciaze po odstawieniu tabletek?" moge wiec odpowiedziec ze zaskakujaco latwo ;) Przyznaje ze nie planowalismy tego, no ale tez specjalnie sie nie bronilismy no i teraz jest juz tylko radosc i odliczanie tygodni :)

Gość yyyyyyuuooo