Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dba123

mąż zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość gość
Mój nawet zapomnial o 1rocznicy ślubu i wielu innych a jesteśmy 11 lat razem O moich urodzinach też zapomnial a już jest kilka dni po... a na ostatnich imieninach miałam gości więc wiedział i pamietal ale nawet mi życzeń nie złożył i co mam się z nim przez to rozwiesc . Takie jest życie trzeba mieć to gdzieś;-)

mężczyźni (z reguły) nie mają głowy do zapamiętywania dat typu urodziny czy rocznica. Najlepszym sposobem jest delikatne przypomnienie ok. tygodnia przed, żeby zdążył kupić prezent.

Gość gość
Tłumaczenie że mężczyźni nie pamiętają jest guzik warte, bo umie zapamiętać kiedy ma przegląd samochodu, kiedy kończy się polisa oc i kiedy trzeba zaszczepić psa. Mój mąż olał walentynki, choć ja się dla niego postarałam, 2 miesiące temu zapomniał (a nawet nie zapomniał tylko zwyczajnie olał) o pierwszej rocznicy ślubu choć ja specjalnie upiekłam jego ulubiony tort żebyśmy mogli sobie pocelebrować, 3 dni temu musiałam urodziny i znowu zapomniał:( Jest mi tak qurewnie przykro że brak słów. Teraz mu nawet przypomniałam i myślałam że chociaż skoczy do sklepu i kupi głupie czekoladki tak na przeprosiny i jako drobiazg urodzinowy ale najwyraźniej ma mnie w d***e:( Mam z******ty żal do niego tym bardziej że myślę że właśnie on leje na to a nie zapomina.

Gość gość82
Jak się kogos kocha , to się nie zapomina