Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna babka

My też pragniemy Maluszka...

Polecane posty

Witam:) Jesteśmy z mężem 7 miesięcy po ślubie, jesteśmy młodzi (25 i 28) no i uważamy, że to jest właśnie nasz idealny wiek na to, by zostać rodzicami:) Od jakiegoś czasu nie stosujemy antykoncepcji, ale byliśmy bardzo zapracowani, no i przemęczeni, więc nie było mowy o świadomych staraniach. W tym miesiącu po raz pierwszy próbujemy "utrafić" no i chyba "te" dni to właśnie obecne. Proszę, potrzymajcie za nas kciuki. Jakoś nie dowierzam, żeby mogło się nam udać za pierszym razem, ale bardzo cieszylibyśmy się z Maleństwa prawie "pod choinkę":). Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do rozmowy:)

Ze swojej strony moge tylko zyczyc powodzenia! I pamietajcie, że najlepszym środkiem antykoncepcyjnym jest zbyt wielka chęć posiadania dziecka! (tak gdzies kiedys usłyszałam). My staralismy sie pól roku i dopiero jak odpuściłam, stwierdziłam, że co ma byc to będzie :), nam sie udało :) A teraz czeka nas jeszcze 7 miesięcy czekania na dzidzię i modlimy się, żeby wszystko było dobrze!!!!żeby dzidzia była zdrowa!!!! Jeszcze raz!POWODZENIA!!!!!!!

Ja bede bardzo mocno trzymac za Was kciuki zeby sie udalo.Oby ten pierwszy raz okazal sie zlotym strzalem!!! Gawit gratuluje fasolki i zycze zdrowych i szczesliwych tych 7 miesiecy:)

Gawit, gratuluję serdecznie i będę pamiętać o Twoich wskazówkach:) Miska:) bardzo dziękuję za kciuki:) Ja podchodzę do sprawy z zaangażowaniem, ale też staram się na zasadzie, co ma być to będzie. Wierzę w to, że Ktoś nad nami czuwa i jeśli teraz się nie uda, tylko za którymś kolejnym razem, to najwyraźniej tak jest dla nas najlepiej, bo np. coś skomplikowaloby się. Niemniej próbujemy, bo bez prób może się okazać jak w dowcipie o człowieku proszącym Boga o wygraną, który to człowiek nagle słyszy głos Boga. Ja chcę żebyś wygrał, już to zaplanowałem, ale daj mi szansę - kup los:) Wiem, że dziecko to nie jest sprawa błaha, ale staram się podchodzić na luzie, właśnie, żeby nie nakręcać się i nie popadać we frustrację. Pozdrawiam serdecznie;)

Gość nochildren
I po co Wam ten dzieciak? Pierwsza namietna milosc minela i trzeba czyms zapelnic pustke?

Gość paluszek222
hej,ja zaczelam starania w tamtym miesiacu, na efekty musze poczkac tez chce byc mama;-] ale boje sie .......

nochildren, nie wiem na jakim etapie życiowym jesteś i jakie masz priorytety, ale nie oceniaj ludzi pobieżnie bez zastanowienia. My jestesmy ze sobą prawie 4 lata i nasza miłość przeciwnie do tego co piszesz rozkwita, to jest miłość budująca. Obecnie zaczynamy dojrzewać do tego, by być gotowym na przyjęcie owocu naszej miłości. Jeśli myślisz, że ludzie decydują się na dziecko w wyniku zanikania namiętności, to bardzo się mylisz. Paluszku, spokojnie, każdy ma obawy, ja mam ich bardzo wiele i bardzo różnych, ale w końcu do odważnych świat należy!!! Pozdrawiam:)

Nochildren wstalas/es dzis lewa noga z lozka?Idz na inny topik jak chcesz sie na kims wyzyc.Dzieci nie robi sie z nudow tylko z milosci!Ciemnoto

Ale mu/jej dobrze pojechalyscie!!!!! Nochildren nalezalo Ci sie!!! Dziewczyny ja Was tez znalazlam, wiec moze moglabym sie i do Was przylaczyc???

Gość ta zwykła kobieta
nie patrz na takich głupków bo oni tylko prowokują. Życzę Ci powodzenia i tak jak pisze któras z przedmówczyń nie myśl o tym za duzo. My straliśmy sie rok i dpiero jak odpuściłam i chcialam iść po porade do lekrza poszłam po stwierdzenie ciąży za 2 miesiące nasza dzidzia bedzie na świecie :)

Gość nochildren
Za duzo poezji sie naczytalas. Dziecko owocem milosci? Nie, to tylko rezultat seksu bez zabezpieczenia. A jezeli myslisz, ze po urodzeniu dziecka facet dalej bedzie cie kochal namietna miloscia, to jestes w bledzie. Ale oczywiscie pocieszaj sie i wyzywaj ludzi od ciemnot, przeciesz trzeba sobie jakos poprawic samopoczucie.

Gość *przeciez bo zaraz na mnie
napadna purystki jezykowe

Frania🖐️ Nochildren Ty chyba nie jestes szczesliwa kobieta.Tak mi sie wydaje ze jestes bardziej kobieta niz facetem.Piszesz najpierw zlosliwie a potem tak ze czuje sie od Ciebie rozczarowanie,gleboko ukryty zal,bol.Ktos chyba kiedys bardzo Cie skrzywdzil... Myslisz ze po urodzeniu dziecka przestaniemy byc atrakcyjne dla swych partnerow.Bzdura.Jasne ze zmieni nam sie figura ale przeciez ludzie nie kochaja sie za sam wyglad.Poza tym zawsze mozna cos z tym zrobic,wystarczy troche checi i wysilku.

Witam:):):) Franiu gratuluję:) Miska za Ciebie nadal trzymam kciuki:) Zgodnie z radami staram się nie przesadzać z napięciem psychicznym, a że mam mnóstwo różnych spraw w pracy i w ogóle, to mam też o czym myśleć i szybko mi czas mija, a co za tym idzie, nie skupiam się tylko na myśleniu o ciąży:) Nochildren, podobnie jak Miska, widzę w Tobie wielki żal, prawdopodobnie do Twojego mężczyzny, który nie okazał się takim, jakim go postrzegałaś. Przykro mi. Jednak nie wszyscy mężczyźni są tacy sami, poza tym jak napisała Miska- dojrzały związek nie opiera się na fundamencie zbudowanym na wzajemnej fascynacji cielesnej. Seksualność, fizyczność jest bardzo ważna i wspaniała, ale biorąc pod uwagę choćby starzenie się, taki związek, oparty jedynie na fascynacji ciałem, musi się kiedyś rozpaść. Pozdrawiam Cię i życzę dojrzałego partnera, z którym stworzysz związek zachowujący harmonię pomiędzy sferą seksualną i sensualną, a psychiczną. Pozdarwiam

Taka sobie jedna babka, bardzo dziekuje, ale czego mi gratulujesz? Pozdrawiam

Przepraszam Franiu, jakoś tak zaczęłam czytać, że nie wiem dlaczego, ale coś mi się pomyliło i zrozumiałam, że jesteś w ciąży:) Może to jest jakieś pzreczucie;):):)?? Tego Ci właśnie życzę, a co do przyłączenia się, to jak najbardziej, serdecznie zapraszam:)

Jeszcze nikt mi nie gratulowal ciazy, wiec przez chwile milo mi sie zrobilo i rzeczywiscie moze to jest jakis znak. Dziekuje, w takim razie z przyjemnoscia bede Was odwiedzac. Pozdrawiam i zycze powodzenia w starankach!!!

Widze ze tu cichutko:)Wpadlam na chwilke i zaraz zmykam bo juz nie mam sily i mysle tylko zeby jak najszybciej zalec w lozku. Droga autorko topiku masz bardzo zdrowe podejscie do sprawy.Podobno takim babkom udaje sie czesciej zafasolkowac niz takim napalencom jak ja:)Tak trzymaj!!!

Jeżeli chcesz mieć stu procentową pewność co do dni płodnych to nie zastanawiaj się tylko użyj testów owulacyjnych. Bardzo polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.