Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiiiiii

babydream i inne kremy dla 23-latki

Polecane posty

Gość katiiiiii

uzywam kremu babydream. podobno nie ma szkodliwych skladnikow, czy to prawda??? czy moge go uzywac nadal,czy powinnam zmienic na inny dla cery w moim wieku? czy tez takie podzialy sa sztywne i nieprawdziwe? czy powinnam uzywam jakiegos kremu z filtrem? jaki polecilybyscie? a czy pod oczy powinnam uzywac jakiegos specjalnego? uzywam nivea, tego zwyklego, niebieskiego...czy moze byc? czekam na wasze opinie i wskazowki czego wy uzywacie :) pozdr.

Gość Jakastakasobie
babydream faktycznie ma calkiem dobry krem a podzialy wiekowe co do kremow faktycznie sie nie sprawdzaja prawda jest natomiast to ze twarz przyzwyczaja sie do kremow wiec dobrze jest od czasu do czasu je zmieniac polecam naturalne firmy Weleda, Lawera, Lagona, Sante, dr. Hauschka ---- mozna je dostac w niektorych drogeriach w duzych miastach i w sklepach internetowych

Gość katiiii
tylko wlasnie ten babydream nie ma filtrow, przynajmniej nic nie napisali na opakowaniu wiec nie wiem czy powinnam uzywac cos jeszcze? sklad babydream, naprawde jest pozbawiony szkodliwych substancji? pod ozy uzywacie czegos innego czy mozna jeden krem do calej twarzy?

a ja nie mogę używać tego kremu :O zaraz mi coś wyskakuje :O zużywam go na skórę szyi :)

Gość Jakastakasobie
ja mam naturalne filtry, ale niestety nie sa one dostepne w Polsce --- z tego co pamietam Lavera ma jakis krem z filtrami, sprawdz na stronce... babydream jest naturalny, ale nie jest to "najwyzsza polka" natury ---------- ale na pewno jest mniej szkodliwy niz wszystkie drogeryjne swinstwa co na poczatku skladu maja parafine, na koncu parabeny a w trakcie jeszcze duzo innego chemicznego g... prawda jest taka ze nawet naturalne skladniki moga zapychac co bardziej wrazliwe na to cery -- najskuteczniej zapycha wit. E, mimo ze procz tego swietnie dziala na cere nie ma uniwersalnego kremu dla wszystkich

Gość katiiiiiii
dzieki za odp :) w takim razie pozostane narazie przy babydream :) na dzien uzywam tez czasami Hipp - doskonale matuje :)

Gość z jakiej firmy
jest ten babydream?

Gość dziwne
Babydream to marka własna Rossmanna. 00:11 Jakastakasobie prawda jest natomiast to ze twarz przyzwyczaja sie do kremow wiec dobrze jest od czasu do czasu je zmieniac Co rozumiesz przez to "przyzwyczajnie się"?