Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan samotny niestety

Wiem, że takich tematów było już tysiące

Polecane posty

Nie wiem... =Ja= i tacy niektórzy jak np. Mam 23 lata i nigdy nuie miałem dziewczyny albo Stańczyk i jakiś tam Tomek zawsze gadają takie rzeczy. Ale widac są takie osoby, skoro np. na temacie 30letni prawiczkowie jest już ponad 100wpisów:p Zresztą ja naprawdę znam takie osoby:)

Gość panna w warkoczach
jestem deską przegrałam życie >>>> kosmatych snów!:)🌻 ...i mi tez kosmatych 🖐️

Gość a jak ktoś jest ja ja
to ty deska przynajmniej nieśmiała nie jesteś :P Ja w życiu nie byłem na imprezie, w pubie czy innym takim miejscu. Nie odważyłbym się. Jak by się komuś w realu przyznać to odrazu pewnie była by etykietka wariat

Gość panna w warkoczach
Ty =Ja= to jesteś cwanym gosciem i udajesz tu tego TMT, ale dobra... jak chcesz nadal udawac, to udawaj sobie jajcarzu... lecę do łóżka🖐️

Gość panna w warkoczach
az sie zaplatalam - chodzi mi o to, ze udajesz siebie i TMT, bo taki ktoś nie istnieje spryciarzu i nie wciskaj mi tu kitu dobranoc

Czesc =Ja= :D :D Kiedy Ty chlopie skonczysz sie nad soba uzalac do diabla?

Powiedz ze ta Twoja postac na kafe jest udawana... Bo to naprawde smutne...

deska, wiesz ze tak bardzo sie od tych chlopakow nie roznisz? twoja oschlosc wynika z obawy pzred odrzuceniem, tak samo ich brak kontaktow to efekt tego samego strachu szczerze, to w waszych zachowaniach widac slady paranoi jakby kazdy tak myslal, to o prokreacje gatunku musialoby zadbac 0.1% spoleczenstwa chyba

uroda przemija a mimo to ludzie dalej sie w pary dobieraja...

Blogoslawieni Ci ktorzy nie znalezli a uwierzyli.. Bo wiara w lepsze czasy czyni cuda..

=Ja= a co bys chcial takiej dziewczynie dac, kim bys chcial dla niej byc?

Gość jestes zalosny
naprawde....

Gość jestes zalosny
kazdy glupek jest zalosny... "co mozesz jej dac" bedziemy tzymac sie za rece :o

Gość jestes zalosny
daje sie milosc, cieplo, troszczy sie o ta osobe, uwielabia sie ja, szanuje itd... ale do ciebie to nie dotrze,,,

Gość jestes zalosny
madry, brzydki ale poznalem kobiete ktora mnie pokochala takim jakim jestem!! :p a to co Ty piszesz to kompletne brednie....

Gość jestes zalosny
jestes zadufany w sobie!! ide spac....

Gość jestes zalosny
nie badz smieszny... :o

Jasiu, może i jestem taka jak oni:) A raczej- byłam. Od kiedy poznałam mojego chłopaka, wszystko się bardzo zmieniło. Nauczyłam się okazywac uczucia, zupełnie inaczej się zachowywać, nie wstydzic się siebie paranoicznie wręcz, no i w ogóle... Tyle, ze teraz to jest mój były chłopak. Bo kiedy się okazało, ze ja go naprawdę kocham, ale nie w jakiś męczący i zaborczy sposob, wręcz przeciwnie, to on się już mną znudził. I jeżeli nawet taka osoba, która jest kochana, dobra, obiecuje wiele rzeczy, chociaż mówiłam mu, zeby tak nie gadał, nie obiecywał, bo potem będzie mi przykro, ale się upierał, ze on nigdy, ze zawsze... ble, ble, ble... WIęc skoro nawet taka osoba zmienia zdanie i po 1,5 roku mu się odechciewa, to tak juz jest po prostu. I tyle. Nie zależy mi na prokreacji, nawet na seksie. Chociaz koszmarnie tęsknię za nim, sni mi się po nocach, marzę o tym, żeby sie do niego przytulić, to na pewno nie będę teraz nikogo szukać. Mało tego- spłąwię każdego, który będzie chciał chociażby pogadać. Bo nie potrzebuję co roku dowiedywac isę, ze już się komuś znudziłam. Wolę być sama. I nie przeszkadza mi to. I to nie jest odwaga pakowac ise komuś do łóżka, czy tam w jakieś związki. Dla mnie to głupota.

Gość poszukująca normalności
No co wy pogłupieliście , czy co ??? Jestem brzydki , nieśmiały itp. itd. - bzdury jakieś . a czy my kobitki to same idealne??? Szczęście jest na wyciągnięciu ręki trzeba tylko je chwycić , a nie wciąż podziwiać i mówić - nie to mi się nie należy..... :)

Gość rozwiń myśl deska
:P

Gość a nalkeży się komuś takiemu
????????? Nie. Przecież nikt nie będzie sobie marnował ze mną życia. Z niesmiałym debilem. Chciała byś być z kimś kto nigdy nie robił rzeczy które dla większości są normą bo się boi? Nie wie jak się zachować bo nie ma doświadczenia, itd, itp A właśnie.. musiała byś sobie takiego faceta sama poderwać bo przecież bał by się, nie wiedział jak, nie uważał że się do tego nadaje. Takich dziewczyn, kobiet masochistek-desperatek to nie ma no chyba że ty o lekkich przypadkach :)

Gość deska przeciez ty
Nie powinieneś tak o sobie pisać kolego .w pierwszej chwili pomyślałem ze to jakaś forumową frustratka wypisuje takie farmazony, ale widzę żeś facet .Jesli porównujesz się do rówieśników i widząc ze oni juz cos osiagneli ,a ty nadal jeszcze do tego dążysz ,to nie jest to dobra metoda bo zawsze beda lepsi od Ciebie,....ale również jest wielu od których ty jesteś lepszy tylko tego już nie zauważasz .:)

Gość Ixus
Jeśli chodzi o wyglad to np. JA jestem mało wymagajaca. Musi byc wysoki (powyżej 180 cm) i mieć w miarę ładne zęby (nie muszą byc jak z reklamy ale usmiech w których w każdym zębie świeci dziura lub są widoczne braki w uzębieniu nie wchodzi w grę). No i nie może byc fleją. Nie cierpie SKS-Ów (solarium, kosmetyczka, siłownia)... Facet powinnien byc czysty, schludnie ubrany, pachnący dobrą wodą po goleniu... Jenym słowem męski a nie chłopczykowaty... Broń Boże żadnego żelu we włosach. :O Jeśli byście mnie zapytali to 15% wrażenia ogólnego za wygad 85% chrakter. ;)