Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonyyyyyyyy

dziewczyny,błagam Was

Polecane posty

Gość zniesmaczonyyyyyyyy

nie smarujcie twarzy tapetą,bo wbrew pozorom,my faceci,widzimy ją i odrzuca nas to.wystarczy pomalowac jakos oczy i ok

Gość a panelami mozemy sobie
wyłozyc ?

Gość zniesmaczonyyyyyyyy
nakladanie tapety jest nagminne jak nawet nie ma zadnych problemow z cera :o

Gość timbim
Rozejrzyj się dobrze, wcale nie takie nagminne.....wiele dziewczyn wcale się nie maluje....Inna sprawa, że wy faceci jesteście prości i jeśli dziewczyna nie przybiera barw wojennych to jej nie zauważycie.... Nie bez powodu dziewczny przy drogach noszą szmatki w intensywnsywnych barwach by je zauważyć....podobnie jest z makijażem albo ma maskować niedoskonałośći albo zwracać uwagę ....

Gość zniesmaczonaaaaaaaaaaaa
chlopaki, proosze was, zacznijcie dbac o siebie,bo wbrew pozorom my dziewczyny, widzimy i czujemy wasz brud i odrzuca na to.Wystarczy sie umyc codziennie i ok.

Gość zniesmaczonyyyyyyyy
juz wolę te niedoskonałosci cery niz tonę tapety na twarzy,ale nie wiem dlaczego dziewcyzny uwazają ,ze taka maska jest bardziej estetyczna

Gość kazda dziewvczyna
cche ladnie wygladac, poprawic swoj wyglad, ale ze zle dobiera kosmetyki to druga sparwa, wiec chyba nam wybaczysz co? czy niebardzo?

Gość zniesmaczonyyyyyyyy
jasne,rozumiem,tyle chce zebyscie wiedzialy,ze my faceci naprawde wolimy naturalnosc,jakkolwiek zabrzmi to banalnie.lubie jak dizewcznya ma pomalowane oczy,ale te fluidy sa okropne

Gość kazda dziewvczyna
powatarzam, zle dobrane fluidy wygladaja ZLE ba twarzy. Zastanow sie nad tym ,co Wy faceci robcie zle, a jest ich sporo zapewniam :) Lepiej stac obok, czystej choc wytapetowanej laski niz kolo smierducha :D

Gość zniesmaczonyyyyy
ja akurat dbam o siebie,choc wiem ,ze roznie to z nami bywa,ale naturalne ,ze zwracam uwagę na kobiety ,a nie na facetow,stad w ogole ten temat

wydaje ci sie ze nie maja problemow z cera,bo je zakrywaja tapeta:P zaloze sie ze ie masz pojecia ktora dziewczyna ma cos na twarzy a ktora nie;) faceci nie widza dobrze nalozenej tapety:P

Gość zniesmaczonyyyy
myslę ,ze nie doceniacie nas...widzimy o wiele wiecej niz Wam sie wydaje

wiecej widzicie niz sie nam zdaje? Tak.. To bardzo dziwne. Duzo osob mowi mi, ze sie nie maluje, a jednak to robie :P To nieprawda. Nie wiedzicie makijazu, chyba ze jest zle zrobiony.. No ewentualnie makijaz wieczorowy. Ten jest zawsze widoczny ze wzgledu na swoje barwy ;) Malowanie sie jest swietne i nie wyobrazam sobie wyjsc do pracy bez niego. Na solarium nie chodze wiec bede sie malowala, czy to podoba sie meskiej populacji, czy nie.

Gość niemalowana lala
a ja mam 29 lat i jeśli maluje to tylko oczy to wystarczy wiecej nie potrzeba a dzieki temu moja cera jest bardzo ładna i nie mam jeszcze zadnej zmarszczki w przeciwienstwie do moich kolezanek które nakładaja "tapete" i przez to wyglądaja starzej i jestem zauwazana przez facetów nie mam z tym problemów mam siostrę młodsza o 5 lat i juz nie raz nam sie zdarzyło ze to własnie mnie brali za młodsza(niestety moja siostra nakładała tapete i ma teraz powazne problemy ze skóra) wiec polecam dziewczyny nie malujcie sie a i jeszcze nie nawidze jak laski chodza bez opamietania do solarium sa spalone a mysla ze pieknie wyglądaja !