Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah ta miłość

Czy mam mu powiedziec kim jestem???

Polecane posty

Miesiac temu zamiescilam ogloszenie na stronie gumtree, ze tesknie bardzo za pewnym chlopakiem i nie wiem jak to sie stalo, ale wczoraj dostalam od niego emaila, ze za posrednictwem kolegii przeczytal to ogloszenie i prosi mnie, zebym ujawnila kim jestem... On nie domysla sie kim moge byc... Czy powinnam mu to powiedziec.... Bardzo sie boje, ze jak mu to powiem to nasza znajomosc sie urwie mimo, ze On mnie zapewnia w emailu, ze tak nie bedzie... Pomóżcie

Gość wylenialy szczur
czyli on chce pocieszac Cie po rozstaniu,nie wiedzac ,ze to Ty chcesz byc przez niego pocieszona po rozstaniu z nim.O to chodzi?

Gość Skoro zależało Ci
na tym, żeby go znaleźć, to chyba powinnaś powiedzieć, kim jesteś. Zabawa w kotka i w myszkę może zniechęcić chłopaka bardziej, niż myślisz, zatem szybko przyznaj się i czekaj na rozwój wydarzeń :)

wylenialy szczur--> my nie bylismy razem, tylko sie dobrze znamy, wiec wcale mi o pocieszenie nie chodzi Grzesznica Magdalena--> Masz racje jak mu powiem, ze ja to ja, wtedy przynajmniej bede wiedziala na czym stoje

Gość najlepiej
powiedz mu prawde kim jestes, skoro jakims sposobem natrafil na to ogloszenie to chyba cos znaczy i zrob to szybko. Znim dojdzie do tego w jakis inny sposob. Pozdrawiam

Gość no ale przecież...
juz wiesz co robic: przyznac sie

Gość Jeżeli on nie wie
że ty to ty, to dlaczego zwrócił się do ciebie ?

Gość Co to jest ............
"na stronie gumtree,' ?????????????????? :)

to na stronie gumtree jest taka mozliwosc zamieszczenia ogloszenia i tam mozna podac tylko emaila, tak tez ja zrobilam.... Kolezanki doradzily mi zeby sie przyznala kim jestem naprawde...ehh a ja mam zamet w glowie

Gość A myslisz
ze kolezanki mu nie powiedzialy, albomoze to jest taka tajemnica o której wszyscy dookola glosno mówią ?

Gość Linki przecież działają już
A skad on wie,ze chodziło Ci w tym ogłoszeniu o CIebie ? :> :)

Gość Dzieki za wyjasnienie
:-D

tzn źle zadałem pytanie :/ skad on wie ze to o niego Ci chodzi ? sorry za taki bląd :)

boc hya nie napisałąs w tym ogloszeniu jego imienia i nazwiska :D

zamiescilam tam kilka informacji, jakis jego kolega pokazal mu to ogloszenie, a On pomyslal, ze to o Niego chodzi... i tak naprawdę zgadł... Pisząc to ogłoszenie wiedzialam, ze zostanie zignorowane. Na drugi dzien mialam je skasowac, zapomnialam o nim i tak minal miesiac. Za swoje czyny trzeba ponosic odpowiedzialnosc. A tak w ogole to nic zlego przeciez nie zrobilam. Dziekuje wszystkim za porade... Juz wiem jaka decyzje podejme:)))***

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmm
Bardzo domyslny chłopak Jaka decyzje podjęłaś

Gość Ollaaaaaaaaaaaaaa
No kochana ja wiem juz co nie co Ale tez 3mam kciuki za rozwoj sytuacji :* KCM !!

Gość a on co

Ujawnij się. To, żeście na siebie natrafili, to duży przypadek. Szczęśliwy przypadek. A przypadki chodzą po ludziach. :) Ja przypadkiem poznałem swoją obecną dziewczynę (prawie 4 lata temu) - ot, zagadała mnie na czacie. :)

Tak, szczęściarz ze mnie. Dzięki. :) Ale poprzednią dziewczynę też poznałem przypadkiem (też na czacie, ale nieco inaczej, bo zagadała do mnie jej koleżanka, a potem ta była zaczęła ze mną klikać). Z tym, że była okazała się wielkim rozczarowaniem. Ale w sumie to dobrze, bo dzięki niej (pokręcone rozumowanie :) ) mogłem poznać moją obecną dziewczynę. :) Więc przypadki są ważne i nie warto ich lekceważyć. :) Życzę powodzenia :)