Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakatam

wszyscy obrońcy gejów przeczytajcie

Polecane posty

Gość LuLLAK
zboczony seks rozpropagowali geje aby ich odrażające praktyki tak nie raziły ! Teraz inni zboczeńcy propaguja narzie delikatnie seks ze zwierzętami i dziecmi.

Gość swiat schodzi na psy
i to wcale nie przez gejow, i tak sami wkrotce doprowadzicie do swojej zaglady glupia rasa ludzko

Gość jesteś obleśnym
manichejczykiem !

Gość deska przeciez ty
W takim razie pragnę cie uświadomić desko ze Twoje wrażenie co do wypowiedzi na pomarańczowo jakoby wszyscy bylibyśmy jedna osobą sa błędne ...mam nadzieje ze nie cierpisz na manie prześladowczą .Mogłem co prawda zalogować sie na czarno, ale skoro pierwszy post napisałem na pomarańczowo nie planując głębokiej merytorycznej dyskusji to bede juz sie tego koloru trzymał ...zresztą nie o to tu idzie .:) Wracając do tematu w sumie moge zgodzić sie z opinią mówiąca ze to jest indywidualna sprawa co kto robi u siebie w mieszkaniu i nie nam to oceniać jeśli nie narusza to dobrego smaku osób trzecich tzn ..ja sobie wale konia jak to raczyłaś obrazowo stwierdzić , Ty sobie z kolei robisz palcówkę i jest git .:)wszyscy sa szczęśliwi i usmichnieci . Tylko nie o to mi chodzi jesli miałbym im coś zarzucac .. nie byłoby to uprawianie seksu w czterech scianach .....ale tą nachalną agresywna propagandę saczaca sie poprzez posłuszne poprawne media .Robiące z takiej parady równości pseudo spektakl wykorzystywany przy okazji przez niektóre środowiska lewicowe, do tego żeby zaistnieć i zbić kapitał polityczny .Dlatego tez skoro oni maja prawo do wyrażania publicznie swojej orientacji to ja wykorzystuje swoje prawo do wyrażenia publicznej dezaprobaty dla tego typu zachowań ....czy to sie będzie komuś podobać czy tez nie .Dopóki "tolerancyjni" tego nie zabronią tak jak sie juz dzieje w Hiszpanii i Anglii . :) ps .może nie czytaj tyle tych smutnych tematów ,chyba wiesz że nie ktore znich to prowokacje ,nie zdziwiłbym sie gdyby okazało sie że temat o mężu był jedną z nich .:)dobranoc :D

Ze zwierzętami i dziećmi to nie jest żaden seks:o To jest przestępstwo, gwałt i wykorzystywanie. Bo zwierzę albo dziecko nie mają nic do powiedzenia, nie mają możliwości zgody na coś takiego, czy świadomosci tego, co ktos z nimi robi. Jeżeli ktos jest gejem i śpi z innym facetem, czy jest lesbijką i śpi z kobietą, to jest to jego własny wybór, nikt go nie zmusza, czuje taką potrzebe i to mu sprawia satysfakcję. A dziecko nie decyduje się na seks, nikt nie wymaga jego zgody, a nawet jakby się zgodziło, to tylko dlatego, że jest nieświadome tego, co się z nim robi. Ale jak zacznie je boleć, to już się nie zgadza. Zwierzę w ogóle nie może się nie zgodzić, w żaden sposób. Z dzieckiem to jest seks według ciebie?:o Idź już spać lepiej:o🖐️

Gość do deska przeciez ty
zebys choc skladnie umial powiedzic to co myslisz... Choc gramatycznie albo logicznie... Deska dobrze dajesz! Nic dodać nic ujać!

Tak, nie zdziwłbys się, bo pewnie należysz do tych, którzy uważają, że nie ma czegos takiego jak wykorzystywanie seksualne i gwałt w małżeństwie... Pisałam o tej osóbce z dziwnymi nickami, która robi wiele literówek, ze to ta sama osoba. Co ja się będę kłócić:) Wiszą mi te parady, nie wiem, gdzie wy je widzicie, bo ja jakoś nie widziałam takiej parady nigdy a jakieś informacje o nich ani mnie ziebią ani grzeją. Dla mnie to też jest beznadziejne, bo w tym momencie ci ludzie sami sobie zaprzeczają- chcą, zeby ich traktowac normalnie, ale sami się tak nie traktują. Tzn. robiż wielkie halo z czegos, co niby powinno byc normalne. A jak jest normalne, to po kiego się tak z tym obnoszą?:O Czy ja robię manifestacje, ze lubię jeśc warzywa na patelnię Hortexu?:O Albo marsze Nieugietych Masturbatorów? Nie. Bo nikogo to nie obchodzi. I tez bym nie chciała, zeby mi jakieś nagie siury latały pod oknami. Ale oprócz tego mnie geje nie obchodzą. Przecież sami tacy chca być, to juz nic im nie poradzę. I też uważam, ze o ile statystycznie, z biologicznego punktu widzenia ok. 3% każdej populacji może przejawiac zachowania gejowskie, to w krajach, gdzie dekleruje się jako geje np. 10% wszystkich facetów, jest to kwestia mody, wychowania itd. Ale trudno. Jeżeli tak chcą życ ci ludzie, to niech żyją.

*robiż= robią Nie będę juz się kłócić, bo nie o to chodzi i tez nie jestem fanka gejów. Ale po prostu opanujcie się trochę w swoich poglądach. Bo jednak o żandym człoweiku nie powinno się mówić, z ejest ścierwem itd. że powinien zginąć, zniknąć. Już kiedyś ktoś miał wielki plan czyszczenia świata z mętów:o I jeżeli jako ludzie tracicie zupełnie szacunek dla wartości, jaką jest człowieczeństwo, to kiepsko z wami....🖐️

Gość deska przeciez ty
O kurcze zaglądnąłem jeszcze na chwilkę i widzę że deska wpadła w jakiś trans nawracania i chyba naprawdę nie zauważyła ze ja nie piszę pod pięcioma nickami, tylko cały czas pod jednym i tym samym .Dziewczyno ty naprawdę masz problem z manią prześladowczą , chociaż może nie powinienem się dziwić patrząc na ten nick, który wyjaśnia wszystko .:D Swoją drogą "podziwiam" znajomość zasad rożnego rodzaju technik seksualnych o których ja nawet , jako facet nie mam zielonego pojęcia chyba jestem zacofany .Możesz sobie prowadzić tę krucjatę szerząc tolerancje i relatywizm moralny, twierdząc że wszystko ,jest dobre jeśli nas to nie dotyczy bezpośrednio prosze bardzo :).Mam tylko jedna uwagę jak na kobietę posługujesz sie dość wulgarnym językiem podając przykłady mające zilustrować Twoje poglądy .....myślę ze wiele przez to tracisz w odbiorze ...tak zwyczajnie jako kobieta ,i w tej kwestii też nie jestem tolerancyjny .:D do deska ....Za to Twoja wypowiedź jest pełna głębi i merytorycznej treści,gratuluje lotnego umysłu prawdziwy tytanie intelektu ,to jest jednak sztuka napisać tylko jedno zdanie i zrobić tyle literówek .hehe :D:D:D :O :P 🖐️ Pozdrawiam .

Gość deska przeciez ty
Ty tez :P 👄:D

Gość udniak
tu niektórzy argumentują, że szkaradztwo zachowań gejowskich nie jest szkaradztwem bo hetero robią podobnie. Otóż nie ma zgody na takie krętactwa !!! Po pierwsze szkaradztwo jest szkaradztwem. Po drugie wśróð gejów szkaradztwo występuje zazwyczaj z kilku-kilkunastokrotnie większym nasileniem. I tak zabawy z kupą uprawia tylko promil hetero, a wśród gejów to jest powszechne. I tak hivem zarażony jest promil hetero, a wśród gejów to są procenty. I tak świńskie oczka ma tylko promil hetero, a wśród gejów to często występuje . I tak zaczadzenie seksem nadmiernym jest sporadyczne wśtód hetero, a wśród gejów jest nagminne - wystrczy spojrzeć na takiego Biedronia. Tak więc proszę bez fałszowania jężyka i bez relatywizacji złą !!!!!

Gość paróffkarz
co mogę dodać ? nic ! Udiniak jesteś wielki.

Gość Alicja Pielon
moim zdaniem zboczeniec to człowiek, któ¶y sie nie modli i dlatego tak okrutnie grzeszy ciałem. Kościół mówi, że nie miłóść homo jest grzechem ale seks homo ! Zboczeńcy drzucają szansę na pojednainie się z Kościołem bo oni miłości nie chcą ale chcą seksu od siebie.

Gość Alicja Pielon
deska podaje fałszywe dane statystyczne o gejach. Badania pokazują, że gejami jest 1-3% a nie 10% ludzi. Kiedyś pojawiały się informacje, że gejów jest nawet 30%. Woiadomo, że to gejoska propaganda szerzy te nieprawdziwe, a wysokie dane. Są żywotnie zainteresowani w tym by wydawało się, że jest ich wielu. łatwiej wtedy twierdzić, że zboczeniec jest normalny, a nawet bardziej normalny.

Gość zdojek
ta czy ten co podpisuje się "jestem deską przegrałam życie" to najzwyklejszy agent homo mafii ! Tak zwany agent wpływu. Jak ona/on się wyraża o ludziach. jakby wszyscy to byli zboczeńcy i degengolada - a zdegenerowanych hetero jest tylko margines. To przecież to geje są zboczeńcami i degrengoladą - oczywiście nie wszyscy ale w większości. Jednak agent wpływu usiłuje stworzyć wrażenie, że wszyscy jesteśmy zboczeńcxami.

Gość z ta gejowska propaganda
w mediach to grubo przesadzacie. Jesli juz jest mowa o gejach, to w tle zawsze pokazuja zagraniczne zdjecia umalowanych szminkami facetow, ktorzy z Polska maja g...wspolnego.Przeciez zdjecie normalnie ubranego faceta z parady w Warszawie nie wzbudzi takiej sensacji. Za to taki Wierzejski, wszystkie swoje wypowiedzi sprowadza do gejow toczac piane z geby

Gość idźcie stąd sieroty....
:o Nikt nie mówił, że jest 10% gejów:o Tylko że w niektórych krajach jest taka moda czy tam wychowanie i 10% lmężczyzn uważa się za gejów. Sprawdźcie sobie ilu gejów jest w Niemczech. Albo we Włoszech. Tzn. ile osób twierdzi, że jest gejami. A w USA na porządku dziennym są np. różnne programy na mtv gdzie ludzie się spotykają na randki i np. jeden facet spotyka się z dwom innymi i idą na randkę. Dla mnie wodok do najprzyjemniejszych nie nalezy, ale jak sie nie podoba, zmieniam kanał. Gejostwo istaniało zawsze, w satrożytnej Grecji więcej osób kochało się z młodymi chłopacami niż z wałasną żoną. Sami manipulujecie faktami mówiąc o zabawach kupą:o Skończcie z tym bełkotem. Nie lubicie gejów, to po co cały czas o nich myślicie i piszecie?:O

Gość gejuchy do puchy

Gość kiedys byl na jakims portalu
taki artykul o przeprowadzonym doswiadczeniu. Naukowcy puszczali materialy zawierajace tresci homoseksualne grupie gejow oraz grupie ich zagorzalych przeciwnikow. Jednoczesnie mierzyli im jak wzrasta objetosc ich penisow i weicie co sie okazalo?? Ze zagorzalym przeciwnikom paly stawaly jak dragi podczas gdy gejow srednio to ruszylo. Wogole wiekszosc przeciwnikow to faceci ktorzy rowniez sa gejami lub maja sklonnosci w tym kierunku ale nie potrafia sie z tym pogodzic i dlatego szykajuja gejow ktorzy sie ujawniaja. A tak wogole to idzcie pilnowac swoich bachorow zeby 14latki wam w ciaze nie pozachodzily od posuwania sie w szkolnych wc. I odwalcie sie od braku polskich liter w moim tekscie

Gość odwal się sam

Gość jozlekos
ludzie, tu działąją agenci Biedronia pieprząc jakieś farmazony mająće pokazać, że zboczeńcy są lepsi od nirmalnych. Nie dajcie się zmanipulować homomafii !!! IPN pownien lustrować również agenturę gejowską. Nie może być tak, że ukryci mogą macić naiwnym w głowach wciskając jakieś głupoty. Wioadomo, że zboczeniec to zdradliwa sztuka i dokładnie to widać na tym topiku. Ruszyli do zboczonej ofensywy bo im sie grunt w normalnym kraju zaczyna palić pod nogami. Do szkół wejść już nie mogą aby otumaniać młodzież zabawami z kałem, adotować dzieci by je rozpedalać od małego też nie mogą. I tak ma być !

Gość KUMKA
włąśnie, Polska nie życzy sobie gejowskiej kultury i propagandy ! Nie życzy sobie nieczego co nie jest normalne.

Gość to ja POLSKA
nie życze sobie was.. Spierrrrrrrrrrrrrrrrr....😡

Gość kumka uwazasz ze POlska
to ty?!!!!! Czuje nosem od dawna jednego tego samego amtygeja, bo nicki ma w jednej i tej samej bajki,nie bede zreszta tlumaczyc, on sam wie. I co by pisal - zadna moda mnie nie zmieni z hetero na homo, tak jak i geje od czyjegos pisania nie zmienia orientacji, wiec trzeba ich przyjąc tak, jak rudych, mankutow czy krotkowidzow.

Gość KUMKA
poplecznicy gejów, agenci gejowscy i geje, wstydźcie się swej kreciej roboty na Narodzie Polskim !!!

Gość mniej mnie brzydzi g geja
niz debilizm wszechpolaka

Gość Eulalia Zimecka
To co przeczytałam na wstępie topiku wstrząsnęło mną do głębi. Do tej pory miałąm gejów za Leonardów. Michelangelów ... a tu okazuje się, że to skrajnie wulgarne, rozseksualizowane i zakłamane towarzystwo spod ciemnej gwiazdy. Fuj !!!