Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawiam na nią

okres, kołolo i tren.

Polecane posty

Gość stawiam na nią

Wyliczyłam, trafiło.W dniu ślubu będzie okres. Mam pytanie, czy mając koło, podpiety tres można jakoś wejśc do wc i spokojnie sie uporac z tym wszystkim bez konieczności pomocnej koleżanki? Musze tak koło"zarzucić"na plecy, ręką zebrac suknie na bok by bez problemu wcisnąc tampona, zdjąć majtki...wytrzęc się.

Gość trelelelle
a sikaniem sie nie martwisz tylko wymiana tamponu?

Gość stawiam na nią
sukanie to pikus przy całej zabawie z tamponem, krwią, bólem, krew moze poplamic suknie, ręce, pociec po nogach.dyskomfort

Gość ja nie rozumiem jednego
ciężka sprawa miej w pogotowiu siostrę albo zaufaną koleżankę - ja bez pomocy normalnie miałam kłopoty z zadarciem szaty :D

Gość trelelelle
jest jeszcze opcja z zaplanowaniem czegos 2 tygodnie wczesniej...

Gość stawiam na nią
ja wiem o tym ze jest kłopot, cięzkie to, a miejsca mało.no ale ja nie chce aby ona patrzyła trzymając mi kiecke jak wsadzam tampona. Pozatym jak ona mi bedzie trzymac to nie zobaczę nawet swojej psipsi, i wez tu wcelu tampotem, wytrzyj sie.achhhhhhhhh

Gość stawiam na nią
:D taaaaaaaaaaaa zaplanowanie dzidzi - ale nie planuje.

Gość hsghdg
a ja bylam tak zestresowana sikaniem w lazience z kolem, trenem itd,ze przez cala noc nie bylam ani razu w lazience

Gość stawiam na nią
tez bym chciała ani razu nie sikac, ale czasem ciśnie -sama byłam na balu ostatnio i co wypiłam sok to go oddałam:( dlatego na ślubie jak dostane okres to juz całkiem nie wiem jak dam rade.moze by opóżnić jakoś? jak juz (mierze temerature zawsze) zoobserwuje ze owulacja jest tu to okres ma byc tu to chciałabym opóżnic okres.Wiem ze winkiem przyspieszę, ale wole opóżnic i nie wiem jak.

Tabletkami antykoncepcyjnymi, metoda na przesuwanie okresu skuteczna w 100%, innej nie znam.

Gość stawiam na nią
ale nie faszeruję się

Gość Mam pytanie czy mając koło
co to jest koło. i podpięty tres????????????????

Gość stawiam na nią
nie wiesz co to jest koło i tren? a ile masz lat?moze poczytaj conieco o tym.

Gość mam lat35 i wiem
co to jest KOŁO ale nie w tym przypadku

Gość stawiam na nią
to za wiele nie wiesz mimo twoich 35 lat

Gość co za baba
ale ta autorka jest obleśna . pozatym suknie na kole już są nie modne . wyglądają obciachowo !teraz są takie usztywniane halki , żeby nie było widać koła jak np. dziewczyna usiądzie gdzieś w holu , albo małżonek weźmie ją na ręce ...

Gość bionaire
co by zrobiła a r a b e l a ??????

Gość stawiam na nią
a poco mnie wyzywasz?masz 35 lat a zmieniasz nicki i wyzywasz mnie. Są koła w każdej suknie z halka jełopie:D trzeba tylko byłoby zajrzec do salonów. No ale jak sie jest stara panną to cięzko iśc do takiego sklepu.

Gość koronki
Przeciez wiadomo ,że wszystkie suknie slubne mają koła i halki.Nie ma sukien bez halek .Mozna miec na 2 kołach, 3 kołach (bezy), albo przy standardzie- jedno koło.

Gość mam lat35 i wiem
a ty autorko topiku niewiesz ze koła juz sa daaaaawno niemodne ?

Gość mam lat35 i wiem
_____a poco mnie wyzywasz?masz 35 lat a zmieniasz nicki i wyzywasz mnie. Są koła w każdej suknie z halka jełopie trzeba tylko byłoby zajrzec do salonów. No ale jak sie jest stara panną to cięzko iśc do takiego sklepu. Po pierwsze nie zmieniam nicków debilko bo gówno mnie to obchodzi i wogóle jak dla mnie to jestes denna . A ja jestem juz 15 lat po slubie i nie zycze sobie zeby mnie taka idiotka obrażała... Dzizas kurwa ja pierdole jaka idiotka.:D

Gość stawiam na nią
wiem jestem pierdolnieta z lekka zaloze sobie kolo na leb i ide srac

Gość stawiam na nią
i co podszywaczu ulżyło ci ze sobie powyzywałas ludzi? nie ma tu nic do tego ze koła sa niemodne czy modne. Skro miałas 15 lat temu slub to gówno wiesz co teraz jest modne a c nie. Pozatym koło nie jest ani modne ani niemodne. Są poto by suknia opadała i nabrała kształtu a nie wisiała jak koszula nocna. No ale co ty mozesz wiedziec o tym, skoro dla ciebie koło jest niemodne:D

Gość panna beza
ale co to jest kołolo?????

Gość mam lat35 i wiem
jestes głupia gówniarą napewno ze wsi bo która by taki topik zakładała :D:D:D

Gość idz do ginekologa
da ci cos na opóznienie okresu ,w czym problem? Mamy XXI wiek

Gość stawiam na nią
a co ty niby dojrzała głupia babo robisz na forum dla panien? żal ci dupę ściska ?chcesz pooglądac sobie sukienki?to oglądaj, ale nie wypowiadaj się w taki agresywny sposób o innych i nie masz prawa mówic czy coś jest modne czy nie, bo napewno masz niemodne ubrania co nie mozna powiedzieć o nierozłącznym elemencie sukien slubnych- kole. Bez koła nie da się iśc do ślubu - czy ty tego nie potrafisz stara babo zrozumieć? czego tu szukasz?

Gość 35latko wyluzuj
:D 35 latko, musze Cie oświecić, ale koła są przy każdych sukniach.Wystarczy zapytać przyszłe Panny Młody i o ich suknie. Koło nie jest niemodne czy modne- ono poprostu jest zawsze w halkę wsuniete:)

Gość mam koło
Ja rózniez wychodze za mąż i nie wyobrażam sobie nie miec koła. Ono jest elastyczne, wsuniete w krawędz halek.

Gość koło to podstawa w sukni
:O koło może byc niemodne?Pierwsze słysze, to tak jakby powiedziec ,że niemodny jest welon czy diadem. To element stroju ślubnego, element kreacji ślubnej.