Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawiam na nią

okres, kołolo i tren.

Polecane posty

Gość ja jestem ze wsi
ale takich durnych pomysłów nie mam. Też niedługo biorę ślub i widziałam nie jedną suknię ślubną, nawet ja wiem że istnieją nie tylko obciachowe sukienki na kole.

Gość nie 35 latka
***stawiam na nią**** tępota twoja nie zna granic ! Może koło to ważny element , ale w twoim wieśniackim wydaniu . A ile ty masz lat mądralo wogóle ? Znawcczyni mody ślubnej na 2007 z Pipidówka Dolnego się znalazła ... A wogóle to jesteś niesmaczna z tymi opowieściami o cieknącej krwi , tamponach i świadkowej trzymającej w tym czasie TWOJE KOŁO !

Gość koło to podstawa w sukni
czemu piszesz pod kilkoma nickami.Każda młoda panna wie doskonale ze nie ma sukien bez koła. To az wierzyć się niechce co ty piszesz. Suknia do ślubu bez koła to jak długa halka.

Gość kim ty jestes
Do tej kobiety co uważa ,że suknie slubne nie mają koła. Czy ty naprawde tak uwazasz czy poprostu sobie jajka robisz? Nie ma sukien bez koła.Idz do salonów i dopiero potem sie mądrzyj. A czy nie powinnaś byc raczej na gotowaniu bądz na maciezyństwie a nie na ślubach ?jezeli masz tu mówic o czymś czego nie ma to nie pisz bo sie kompromitujesz. Zapraszamy na nasz topik. tam sa nasz najnowszej kolekcji suknie na kołach.

Gość ej ej wam
Prosze mnie tez nie obrażac, bo biore niebawem slub i mam suknię z najnowszej kolekcji Cosmobelli i ona ma koło.Pozatym naoglądałam tez się wiele sukien w salonach i nie ma tam halek tylko sa suknie na kole, aby było wygodnie isć, aby materiał nie ciagną się jak koszula po podłodze.

Kobieto moze byś tak trochę pomyślała??Boże w niby zyjemy w XXI wieku a tu babka sie pyta jak okres przesunąć?? idz po pigułki!Trzeba było to sobie wczesniej wyliczyc!A ten popieprzony katolicki kalendarzyk to sobie mozesz w dupe wsadzic !

Gość koło to podstawa sukni
Dziewczyny nie oburzajcie się na panią 35 letnią o 15 letnim stazu. To jakas prowokacja:D Laska nie wiem czego tu szuka, ale chce byc od nas mądrzejsza:D Ona mysli ,że koło jest nie modne:D Koło jest i bedzie zawsze przy sukniach ślubnych, no ale nie ma co nia sie przejmować. Weszła by pooglądac i z zazdrością nam dokucza. Nie zniszczy nam tego dnia:D

Gość stawiam na nią
A ja juz dawno sie zoreientowała ,że to prowokatorka:) Skoro każdy jej tłumaczy,że kolekcje najnowsze mają koła a ta swoje nadal to co mamy o niej mysleć? Chyba my lepiej wiemy co widzimy w salonach:)

Gość nie 35 latka
ale ty pptrafisz dziewczyno wyprowadzić z równowagi . podajesz sie teraz za inne osoby , sama sobie przytakujesz i ciągle przynudzasz o o obowiązkowości koła w sukni. prawda jest taka : masz 31 lat ( także nie wiem dlaczego piłaś do 35-latki ) , pracujesz od 7 do 15 ( także kjeszcze pół godziny i już nie będziesz się tutaj naginała ) , podawałaś sie jako arabela, czerwocowa doli i dziesiątki innych durnych nicków . LECZ SIĘ PROSTAKU NA GŁOWĘ ! !!!!!!!!! nikt już z tobą nie chce rozmawiać - dlatego zmieniasz nicki ! zawsze palniesz jakąś głupotę i uciekasz jak pies z podkulonym ogonem ... po czym zjawiasz sie znowu z innym nickiem i tak abarot od nowa . Plunąć Ci w twarz to powiesz że deszcz pada ...Trochę ambicji dziewczyno ! Nie masz koleżanek żeby im sie wyżalic i zapyatć która ma ci tyłek w kiblu podcierać , bo ci KOŁO będzie przeszkadzać ?

Gość nie 35 latka
już sobie wyobrażam jak wygladasz ... pyskaty , wulgarny babsztyl z przetłuszczonymi włosami , nieogolonymi nogami i nierównymi paznokciami z odpryskującym lakierem. i obowiązkowo tony biżuterii - piersionek na każdym paluchu . Bleeeeeee !!!

Gość a ja wam powiem
że wszytkie gadacie głupoty...bo ja mam suknie bez koła z salonu madonny i nie mysle że to ejst halka tylko poprodstu brzydko mi w sukienkach na kołach czy w literke A..wiec jednym podoba sie suknia zkołem a drugim np rybka która koła nie ma;) zastanówcie sie a potem piszcie;)_

Gość powiem wam też
ze moja kuzynka 20 lat temu miała koło w sukni...rzeczywiscie ostatni krzyk mody..chyba na wsi:D a ty załozycielko topiku jestes chamska wulgarna i dziwie sie ze ktos chce sie z toba żenic.

Gość dodatek do opisu twojego
i pewnie masz tłustą dupe

Gość Ani Slowa
Ja za miesiac wychodze za maz i moja suknia jest pozbawiona elementu najwazniejszego dla was - kola. Moja kreacja jest piekna, skromna i sexowna - bezom mowimy stanowcze nie !!!! Poogladaj sobie strony najlepszych projektantow mody slubnej i sie przekonasz, ze swiat nie konczy sie na Pizdziszewie Dolnym !!!!

Gość koszulka nocna
czego sie kobito czepiasz?Ty chyba faktycznie nie oglądasz najnowszych kolekcji bo tu każda dziewczyna ma suknię na kole i wcale nie jest to beza. Twoja suknia bez koła wygląda z pewnościa jak halka bądz koszula nocna. Suknia bez koła traci fason, przepieknie wygląda połozona na kole. jakie ty kolekcje oglądałas ze uwazasz ze nie ma teraz sukien na kole? Wejdz na strony na tym forum z proponowanymi przez dziewczyny stronami z sukniami i sie sama przekonasz .

Gość koło to nie moda
Ja mam przepiekną skormną suknię w kształt litery A i do tego halka w którą wsuwa sie koło by ładnie wyglądała . Koło nie jest modne czy tez nie modne, poprostu jest nieodłącznym elementem sukien ślubnych .Fakt Madonna proponuje swoja kolekcje zwykłych sukien bez koła, sa słodkie i gustowne, bez koła , wyglądaja zwyczajnie i domyslam się ze taka panna młoda zniknie w tłumie bo pewnie połowa gości będzie miało ładniejsze suknie.

Gość Jacklina
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33e8e67c3c2aab26.html co wy tak sie uparłyści ,że koło jest nie modne.To nie kwestia mody.Wystarczy spojrzec na allegro, na inne strony z sukniami i wszystkie maja usztywnienia z halek w których powsuwane sa koła by optycznie poszerzyc dół sukni i aby nie plątała się między nogami. Np. ta ktra wkleiłam.dziewczyna sprzedaje, takich sukien jest bardzo duzo.Jest ładna, skromna i poszerzona. Nie wyobrazam sobie jej jakby była puszczona luzem niczym halka. Ciagnełaby sie po ziemi "majtała" między nogami, była by bez efektu. Zajrzyjcie przeciwniczki koła na inne strony i nie mówcie ciągle ze koło jest nie modne czy ze nie ma takiej kolekcji która uwzględnia koła. Uwzględnia sie wszędzie koła dla lepszego efektu i wygody. Osobiście tez mam suknie w kształt litery A gdybym nie miała halki z usztywnieniem i kołem nie byłoby szansy bym sie poruszyła, suknia jest długa, cięzka, ma tren i bez koła była by mdła i wyglądałaby nijako niczym koszula własnie taka nocna w której śpię. A suknie z madonny mają takie własnie materiały typowo halkowe. Sa na nie popyty ale nie znaczy ze tylko one sa trendy a te inne są beeeeeee.

Gość koszulka nocna
http://www.allegro.pl/item177214919_suknia_slubna_bajecznie_piekna_.html i ja dołączam jeszcze przykładowa suknie.I jak widac jest skromna i prosta, koło w niej powoduje rozłozystośc i łatwośc w poruszaniu się. Bez halki z kołem wyglądałaby niepełnie, nieładnie.Owszem sa babki , którym sie podoba suknia bez koła ale to wtedy juz musza byc inne fasony sukien, przzewiewne i lekkie materiały-do takich koło nie pasuje. Do tych cięższych materiałów koło jest niezbędne. Moze to zrozumieja te które kupują u Madonny wreszcie?

ktos tu sie oburza-ze temat niesmaczny,ze krew i tampony masz problem z akceptacja tego aspektu swojej kobiecosci autorko tej super wypowiedzi o \"niesmacznosci\" okresu? to moze byc problem dla wierzacej osoby, ktora nie uznaje antykoncepcji hormonalnej albo z przeciwwskazan zdrowotnych nie moze jej uzywac na miejscu autorki,o ile nie jest to pierwszy powod-skonsultowalabym to jednak z ginekologiem,chyba ze chce caly dzien na ketonalu spedzic i ze stresem,czy cos nie przeciekło zawsze zostaje siostra/przyjaciolka zycze wiecej doroslosci w podejsciu do wlasnego ciala i jego naturalnych procesów a kłótnia o słuszność koła-dziecinna podobnie jak wmawianie kolejnej osobie że jest jakąś arabelą, której nie znosicie

suknie ślubne nie mają \"kół\" źle piszecie - suknie mają różne wzory i różnie je szyją ale to halki mają tzw koła i to te koła nadawają kształt sukniom ślubnym ! pozdrr

Gość uilala
no wiadomo ze tak .Aczkolwiek mam balową i do niej wkładane jest koło.

Gość glupolek
witam wszystkie.czytam te wszytskie wypowiedzi i zgadzam sie z wami kolo sukni slubnej nadaje ksztalt ni wyobrazam sobi sukni bez kola.choc wychodze za maz w przyszlym roku i sukien jeszcze nie ogladalam ale napewno kupie z kolem. a co do okresu, ktoras z was napisala ze trzeba bylo sobie wyliczyc.ja niczego nie liczylam moze byc roznie stres i zdenerwowanie przed slubem moga tez zdzialac swoje i opoznic lub przyspieszyc okres. pozdrawiam moze ktoras z was wychodzi za maz w przyszlym roku napiszcie

Gość vienne
Ja nie mam Koła! Nie wszystkie suknie posiadają koła.

Gość Pannamłodaiusefgeg
Postaram się udzielić konstruktywnej odpowiedzi na pytanie założycielki tematu. Przed wejściem do kabiny zdejmujesz halkę dołem. Korzystasz wygodnie. Zakładasz po wyjściu i jest ok.

Gość bfvcxn
Autorko miałam rozłożystą suknię (tiulową) na halce z kołem. Co prawda nie miałam okresu, ale... Myślałam, że w tej sukni absolutnie nie da się siku...No i da się i to wygodnie - przed wejściem do ubikacji złapałam za halkę do góry i suknię zawinęłam w halkę. Koło było elastyczne na tyle, że spokojnie cały dół sukni się trzymał jakby w worku z halki...Eh... dobra nie umiem tego wytłumaczyć...:D chodzi tylko o to, że da radę...:D nie martw się :)

Gość bfvcxn
o kurczę! :D

"bez koła nie da się iść do ślubu" :) :) :P Ale fakt, koło miałam i....chyba z wrażenia ani razu nie miałam potrzeby iść do toalety:) A co do przesunięcia okresu, to może stres przedślubny spowoduje jego opóźnienie, co? Bo skoro nie bierzesz tabletek, nie stosujesz plastrów to tylko na taka opcję możesz chyba liczyć.

Gość superowy temacik
:D Ze mna poszedl do kibla moj maz i trzymal mi halke i kiecke w gorze :D