Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsfgf

Gazeta z 2 plytami pilates i joga

Polecane posty

Gość gfdsfgf

Wczoraj widzialam reklame jakiegos czasopisma, do ktorego dolaczone sa dwie plyty, jedna z pilatesem, druga z joga. Co to za czasopismo?! Szukam, szukam i nie moge znalezc. Wyeliminowalam juz claudie, olivie i naj. Raczej nie byla to gala, glamour, viva, pani, twoj styl, shape - bo bym zapamietala. Pomocy!

Gość może czasopismo
dla grubasków?

Gość gfdsfgf
to bylo raczej jakies zwykle kobiece czasopismo, nie profilowane na grubasow, matki, nastolatki ani nic tego typu

Gość kurza melodia1
tez jestem bardzo ciekawa co to za gazetka

Gość gfdsfgf
pomocy! bo bede musiala przed tv sleczec i ogladac wszystkie reklamy :P

Gość kurza melodia1
przejrzalam stronki tych najpopularniejszych kobiecych pisemeke i nic. Ale wiesz, skoro wczoraj byla reklama, tzn. ze spokojnie mozesz uda sie do najblizego sklepu/kiosku na pewno wpadnie Ci w oko gazeta z takimi plytami :)

Gość gfdsfgf
taki mam plan awaryjny :)

też słysząłam wczoraj tę reklamę, miałam zapamiętac ale akurat zadzwonił mi telefon:) Jak usłyszę to dam wam znać:)

wydaje mi sie że to był sharke-czy coś w tym stylu nie wiem jak sie pisze-wymawia się szerk..

Gość gfdsfgf
zaraz wyruszam pod kiosk z gazetami :classic_cool:

Gość czyste interesy
shape

Gość gfdsfgf
ale to wlasnie nie byl shape :(

Gość gfdsfgf
bylam w kiosku i sama nie wiem.. znalazlam tam specjalne wydanie claudii 'diety' z plyta z joga i przypomnialo mi sie, ze reklame tej gazetki wczoraj widzialam. tylko nie wiem czy to byla ta sama reklama? chyba jednak nie, bo nie ma plyty z pilatesem :| no ale kupilam ta claudie, moze cos tam ciekawego bedzie. bede szukac dalej

Gość gdzie o tym
a ile kosztuje ten dodatek Claudi?? :)

Gość gfdsfgf
5,90

Gość gdzie o tym
to właśnie w tym dodatku Claudi są te płyty :) właśnie widziałam reklamę :) gfdsfgf--> i jak opłaca się ją kupić??

Gość gfdsfgf
nosz kurcze jest tylko jedna plyta z joga. o pilatesie nic nie ma. specjalnie babki w kiosku pytalam czy w innych egzemplarza nie ma przypadkiem plyty z pilatesem i mowila, ze nie ma. wszystkie maja joge :O

Gość gfdsfgf
a teraz znalazlam na stronie claudii "JUŻ W KIOSKACH Claudia specjalny numer DIETY Znajdziesz w nim 20 najmodniejszych diet świata, specjalne programy odchudzające przygotowane przez znanych dietetów, sposoby, jak poskromić apetyt i wiele cennych informacji, dzięki którym walka z kilogramami będzie skuteczna. Możesz też kupić "Diety" z płytami CD zawierającymi programy poprawiające kondycję "Pilates" lub Wygraj ze stresem"." Czyli to jednak to.. a pilatesa nie bylo 😭

Gość inninis
byl pilates tez bo dzis kupilam bylo do wyboru albo joga albo pilates kupilam obydwa tylko teraz mam 2 takie same gazety a w sumie to nawet sie nie odchudzam tylko plytki chcialam heh

Gość a do dddd
hmm..no to co jest nie tak faktycznie,ja u siebie w kiosku zobaczyulam obydwie :O

Gość hehejeje
sa jeszcze te gazetki? powiedzcie czy ta z wersja jogi jest ok?sa tam dokaldnie pokazane kroki?