Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sierotka ma Rysia

Ale fajnie wiosna idzie !!!

Polecane posty

Hurra. Uwielbiam wiosnę. Śpiewające ptaszki, zieloną trawę i listki na drzewach, kwitnące drzewka owocowe, forsycje i żółciutkie mlecze. I ten zapach.... Temperatury od 10 do 20 stopni to mój komfort termiczny :) I dużo słońca i radości wokoło. Aż chce się żyć :)

W związku z nadchodzącą wiosną jakie macie plany dotyczące urody? Oto moje: 1) Przestać wyciskać zaskórniki i niszczyć sobie tym twarz 2) Ograniczyć używanie kosmetyków do minimum 3) Nie jeść niezdrowych rzeczy takich jak: chipsy, zupki chińskie, frytki itp. 4) Ograniczyć słodycze 5) Zacząć jeździć na rowerku stacjonarnym, jak się ociepli, to na normalnym A Wy jakie macie postanowienia?

Gość katiiiiiii
nie niszczyc zaskornikow.... tez tak probowalam ale.... przeciez nie niszczone wygladja po prostu brzydko!!!!!! :( probowalam zwalczac je tylko peelingiem ale daje to efekt na 1 dzien... potem moj nos nie wyglda zbyt estetycznie jak pod swiatlo widac na nim wypukle grudki... wczoraj wycisnelam i dzis mam gladki... wiem ze nie powinno sie tego robic ale nie chce wygladac brzydko :) ja postanowilam masowac uda i smarowac kremami antycell i przerzucic sie na zdrowsza dietke i jezdzic na rowerku zeby troche schudnac i ujedrnic cialko ;) i niedlugo kupic jakies fajne nowe ciuszki :D

Gość nienawidze wiosny
juz odrazu moglo byc lato ! chociaz z lata tez nie jestem zadowolona ja chce jesien i zime znowu ! acha (nie zwracajcie na mnie uwagi, mam zly dzien)

Dlaczego nienawidzisz wiosny??????? Dla mnie to najpiękniejsza pora roku????? Przypuszczam,że może dlatego nie lubisz, bo może masz alergię??

ja tez uwielbiam wiosnę:)dzisaj wstałam taka pełna energii,chęci do działania.Moje postanowienia: -przytyc przynajmniej te 3kg:) -wyzbyc się kompleksów i nauczyć sie akceptować komplementy:) Pozdrawiam Wszystkie Panie Wiosennie:)

Gość hej sierotka
sorry, że nie na temat, ale musialam to napisac- MASZ ZAJE***TEGO NICKA!!!

Ja też mam postanowienia: - schudnąć 8 kg do lata:) - codziennie wsmarowywać balsam w ciało, nie ma ze się niechce:p - zaczac uprawiac jakis sport, może biegi? :)

Gość ja mam zamiar uprawiac sex
i zadbac o wlosy bo sa straszne -co tydzien te chore maseczki ale cos mi sie wydaje ze wszytko chuj strzeli jak zobacze w lustrze te grudki i czarne kropki ...boshe moim marzeniem jest nie uzywac podkładu !!!

Gość nienawidze wiosny
macie racje co to za przyjemnosc z tapeta na twarzy.Ale ja tak wogole nie lubie wiosny niewiem czemu bo jest taka nijaka

Wiosna jest nijaka???? To właśnie lato i zima są nijakie! Na wiosnę wszystko budzi się do życia, jest kolorowo i pięknie zielono. A w lecie żywa zieleń już ściemniała i upał ponad 30 stopni, który wykańcza.

Gość fajny nick....
jeju..ale masz superowskiego nicka! :) Ja tez kocham wiosne..zapach..i ptaszki;) pozdrawiam:)

Gość fajny nick....
aaa..moje postanowienia to: shcudnac..wiecej ruchu..ograniczyc slodycze, ktore zjadam w niesamowitych ilosciach...no i ..zaczac stosowac kremy z faktorami od slonca;)

Gość prawdziwy facet to ja
no i na wiosne fajnie dziewczyny zrzucaja ciuszki i zakladaja miniowki

Gość Nie ma tego co jest
Wiosna- piekna pora roku, chyba najpiekniejsza, i ten zapach wokolo, czuc normalnie jak drzewa budza sie do zycia, trawa tak intensywnie pachnie, wszystko A wiecie co jest najlepsze ? Ze kwiecien ma byc upalny a lato zimne Takze mamy mniej czasu na porzadki Ja musze zgubic cellulit, schudnac jakies 3-4 kg Skonczyc ze slodyczami, natychmiast i smieciowym zarciem Cwiczyc, cwiczyc, rower, spacery energiczne, dluuugie

O właśnie zapomniałam o filtrach!! Jak tylko słońce zacznie grzać, lecę po wysoki filtr! Dzięki 🌻 Kurka nie wiedziałam, że mój nick się komuś spodoba :)

Gość fajny nick....
mi sie bardzo podoba...hihihi..zycze milego dnia..a ja juz znikam od neta...koncze pracke..;) pozdrawiam👄

Gość a skąd wiesz ze lato ma byc z
imne?

Gość Nie ma tego co jest
Takie sa prognozy, a jak bedzie w rzeczywistosci to sie okaze, coraz wiecej anomalii w pogodzie, zima ciepla Zima 2005/ 2006 z kolei mrozna jak na syberii, lato 2006 gorace jak nigdy w lipcu Zobaczymy, ale jesli prognozy sie sprawdza to chcialabym w kwietniu bez wstydu wyjsc z krotkiej bluzce i spodenkach, kurna :)

Gość a skąd wiesz
ja nie słyszałam jeszcze długoterminowej prognozy

Gość Nie ma tego co jest
To tylko przypuszczenia, slyszalam w tv ;)

Gość a skąd wiesz
w sumie w tamtym roku sprawdziły im się przepowiednie o upalnym lecie i teraz o upalnej zimie, więc kto wie

Gość nie przepadam za wiosna
ale nie mam nic przeciwko :) i tak tego nie odczuje .Ja mam zamiar sie troche zaokraglic o ile mi sie uda, wiecej jesc i miec troche czasu tylko dla siebie jakies spa (nawet domowe)raz w tyg czy cos takiego :P A wlasnie teraz pomyslalam ze fajnie jest na wisosne zrzucac ciuszki ...szkoda tylko ze ja bede mogla zrzucic tylko gorna czesc ahahaha. Czy Wy tez macie facetow ktorzy Was ubieraja hehe ludzie u mnie jest masakra, spodniczki i sukienki stanowczo odpadaja :)

Gość Nie ma tego co jest
A dlaczego odpadaja ? Facet mnie ubierac ? Nigdy w zyciu, nosze to co chce, i nikt mi nie narzuci czegos co mi sie nie podoba !