Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Rose 26

Moda na inność

Polecane posty

Nie mogę juz na to patrzeć, flaki mi się przewracają, na widok tego, co się dzieje w otaczającym nas świecie.Jak ktoś jest przeciętny szary to jest beee, nikt nie chce się z nim kolegować, kochać,zatrudniać.Co to ma być?!Ja nie czuję potrzeby bycia indywidualnoscią, jednostką wyróżniającą sie z tłumu.Zauważyłam,że wszyscy Ci którzy są tacy ciekawi, inni, pod tą powłoką , którą sami nakładają są poprostu beznadziejni, nie mówie tu o artystach z prawdziwego zdarzenia, tylko o tych, którzy sie kreują, przyjmują pozę. Skromność już nie jest w modzie, prostota.Przecież w ten sposóbsami stwarzamy warunki do tego by być sztucznymi:(

Gość kinjuhc
Masz racje ja tez jestem przecietny (16 cm wzwodzie) i sie tego nie wstydze :)

Gość kinjuhc
Przynajmniej sie przyznalem a Ty mnie teraz wysmiewasz , chcesz zebym zamknal sie w sobie i znowu znienawidzil kobiety ? :(

gdybym napisała, że to za mało , mógłbyś mieć do tego powód, ale ja napisałam ,ze PRZECIĘTNY( a własciwe jak kazdy)

Korzystając z tego topika zapytam, jaką macie średnicę odbytu po kupie. Przeciętnie.

Gość kinjuhc
przeciez to zalezy od konsystencji stolca chyba , tak mi sie przynajmniej wydaje

Też nie zawsze, bo np jak połknąłeś garść piłeczek pingpongowych to kaka może byc rzadka ale.........:classic_cool:

Tyśka a status quo anusa osiągasz samoistnie czy przez zaciskanie szczypcami

Gość uwazasz ze wszyscy
sa tacy sami? przeciez kazdy jest indywidualnoscia. I własnie powinien pokazac ze jest jedyny w swoim rodzaju a nie wtapiac się w tłum.

nawet nie wiecie jak się uśmiałam, czytając o tym stolcu itp. Ale załzycielka topicu ma racje jak czujecie potrzebe o tym pogadac to załóżnie sobie własny topic :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A jeżeli wszyscy będą indywidualnościami pokazującymi, to kto będzie tłumem? To tak na marginesie, bo w sumie to chciałem zapytać ile należy trzymać w zalewie korzennej świeży stolec 32 cm. Jest tu jakaś kucharka?

A tak wogule to uważam, że nikt nie jest przeciętny, zależy co sie komu podoba :)

Gość gej franciszek
skoro już o tym mowa, to chciałam spytać czy kał mojego chłopaka będzie lepszy po zjedzeniu anansów? bardzo mnie to frasuje :-o

Będzie włóknisty, ale zauważalnie smaczniejszy:classic_cool: