Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa dlatego pytam

Co sadzicie o takiej dziewczynie ??

Polecane posty

podszywy !!! zauwazcie co ja pisze a co jakis debil z gimnazjum...

A mnie bardzą się podabają dziewczyny o takich kształtach jak Twoje. Nie trać nadziei - jestem pewien, że trafisz na faceta, który się Toba zachwyci czego Ci serdecznie zyczę. Tylko nie hoduj kompleksów, bo to może Ci utrudnić nawiązanie kontaktu. Pozdrawiam. PS. Zarejestruj swój nick, zeby się zabezpieczyć przed durnymi podszywaczmi

Gość ilbuyvdsilvbsdv
Ja mając lat 16 wazyłam 64kg..i to dla mnie bylo o wiele za dużo!Moje odchudzanie wyglądalo tak,że przez dwa tyg oprócz chrupek kukurydzianych nic nie jadłam i pilam tylko wode niegazowaną.I przez ten okres czasu schudłam do 50 kg...Sporo czasu od tego mineło i moja waga juz nie przekracza 55 kg przy wzroście 169 cm..Ale dziś wiem,ze ta metoda odchudzania była największa głupotą,ale jak dla mnie skuteczną...

NIe :) raz po pijaku przeleciał mnie 60letni sąsiad od tego czasu o nim fantazjuję-bo nikt inny nie lizał moich małych cycuszków

Już zarejestrowałam. Teraz żadni idioci nie będą się pode mnie podszywać. Ja nie mogę schudnąć bo bardzo lubię jeść. To jest silniejsze ode mnie. A z mężczyznami potrafię rozmawiać i wiem, że trzeba na nich uważać. babcia mi opowiadała jak potrafią być podsępni żeby tylko dostać to, co dziewczyna ma najcenniejszego. Ale ja się nabrać nie dam. Najpierw ślub a późnie dopiero sex. :)

Chociaż Cię nie widziałem już Cię lubię. Nie dość,że jesteś w mim typie urody to widzę, że jesteś mądrą kobietą, która nie idzie z prądem głupiej mody ale ceni prawdziwe wartości.

Gość ksiaze Karol
jestes mała i gruba i masztak małe szanse na faceta jak twoje cycki..wolał bym sobie zwalic konia...ot tyle narazie

do księcia Karola - lepiej będzie jak otworzysz sobie jakąś stronkę z ponienkami i zrobisz to oczym piszesz. Bo forum jest dla ludzi, którzy chcą pogadać oswoich problemach.