Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gadula

11 WRZESNIA

Polecane posty

WIAJCIE zainteresowani tym yematem chce sie z wami podzielic i jednoczesnie podyskutowac na temat zbiegow okolicznosci tzn slyszalam ostatnio ze przed napadem terrorystycznym na world tread center troje ludzi mialo dziwny sen przedstawiajacy dwie wieze w ogniu i samolot miedzy nimi co sadzicie o tym dziwnym snie

dodam jeszcze ze po zgieciu amerykanskiego dolara w samolot widac dwie wieze w ogniu nastepnie dwie wieze to n°11 JEST TO TEZ JEDENASTY stan w USA napad byl jedenastego a numer na pogotowie to 911 naprawde dziwne zbiegi okolicznosci albo jakas klatwa za wypowiedzi zz gory dziekuje

Gość te zbiegi okoliczności
zostały przedyskutowane szeroko w odpowiednim czasie :O

Gość ja ja ja
ale refleks :P:P:P

to nie jest zaden koniec to poczatek piekielnego zycia za ktory odpowiedzialni sa terroerysci

Gość ja ja ja
No i co zmienisz cos zakladajac ten topik?? Poza tym nr 911 to ma byc jakis dowod?? przestan!

to zaden refleks o tym co sie stalo nie powinno sie zapomniec ludzie ktorzy tam zgineli nie prosili sie o to co do refleksu teraz kreci sie duzo filmow na ten temat dlaczego by o tym nie pomowic np lot 911 MOZE JUZ WIDZIELISCIE JA JESZCZE NIE NIE MIALAM CZASU POJSC DO KINA I TEN DRUGI PPOD TYTULEM world tread center

zaden dowod ale samolot ktory zostal porwany tez nosil numer 911