Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Tak że jakby jakaś przyjechać miała to było spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, dsmfsdkfnk napisał: Wprost przeciwnie upoślaku ostatnio nie drożej a melina na podlasiu zara będzie ze 150 tys warta max To dobrze może tam se kupię a 750tys będę miał na prostytutki podlaskie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Na kuchnie mam pomysł żeby ją odciąć wizualnie farbą i sypialnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, dsmfsdkfnk napisał: I na myśleniu się skończy xD Będę robił szmal i ty plakal z zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, dsmfsdkfnk napisał: Ciężko żeby przyjechala jak nie zna adresu Wawa śródmieście odbiorę ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, dsmfsdkfnk napisał: TAK WIDZIWLISZ KUCHNIA W SZAFIE Szkoda kasy będzie na widoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Taką zabudowę to z 15tys mi powiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu nie chce mi sie pisac z pravikiem bo on jest uposledzony, chwile pisze normalnie a za chwile znowu atakuje i obraza xD Nimfetke tez bedziesz bral na kwadracie swoim 17.2cm a pravik bedzie to ogladal i walil do tego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, dsmfsdkfnk napisał: JAK NARAZIE TO JEST ODWROTNIE Z zazdrości wszystko piszesz a potem placzesz nad swoim spíerdoleniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu ty jedyne co robisz to lody kotarbie za koszami w dino xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu mysle sobie, ze gdybym przyjechal z Katiuszka do Polski to nalegalbym zebysmy pojechali odwiedzic lezaka a nie pravika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu z racji ze Lezak i Elcia z Warszawy to Elcia tez moze by wpadla i zrobilibysmy impreze u lezaka i fajnie by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Szkoda kasy będzie na widoku Odetne za pomocą farby np 3/4 kuchni fioletowy a 1/4 szary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu nie dziwie sie ze sie boi ludzi, bo w Polsce same skoorwysyny zlodzieje mieszkaja xD tez bym sie bal zeby kazdy trzymal sie z daleka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, dsmfsdkfnk napisał: TO PATRZ TY TRZYNASTY MITOMANIE Mój setup jest więcej warty 2x niż te pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu zreszta w Anglii tez zlodziei skoorwysynow nie brakuje xD dlatego ja przestalem wychodzic do ludzi bo nie chce nikomu mowic ze mam chate teeraz i nie jestem juz bezdomny xD tylko jeden kumpel do mnie moze wpadac z Krakowa i tylko tyle xD no i mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu Twoj peenis tez jest dwa razy dluzszy niz glista pravicza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, dsmfsdkfnk napisał: BO OCZYWIŚCIE NA PŁYTKI TO CIĘ GOŁODUUPCU NIE STAĆ. JA MAM W KUCHNI Płytki są niemodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, dsmfsdkfnk napisał: Te pieniądze to jest wartość twojej meliny Jedna z moich konsol jest tyle warta... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu duupa to katiuszka teraz zarabia na nowy motor xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu doopa katiuszki zarabia na nowy motor a usta i buzia na nowy kombinezon i kask xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu Nimfetka teraz nadstawia sie w Katowicach zeby zarobic na bilet do Lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu ma pieniadze bo daje doopy 15 godzin dziennie klientom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Ja mam mieszkanie 50m2 śródmieście wawa, ziemie pod Warszawą, 100tys towaru, 10tys zlota, 50tys rtv, 134tys oszczędności Ty masz 20k na laptopie śmieszne obrazki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu mozg tez masz bo pravik to nic nie ma pukniesz w ten tepy leb a tam echo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu i tak tow szystko jest goowno warte bez milosci taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 54 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: i tak tow szystko jest goowno warte bez milosci taka prawda Dokładnie idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu pravik te pieniadze matce ukradl a teraz kozaczy ze to jego xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 209 Napisano 14 godzin temu Dobranoc lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 18 Napisano 14 godzin temu 32 minuty temu, dsmfsdkfnk napisał: Pamiętam jak ci kurtke ukradli na którą ciężko duuupą zarobiłeś Deskorolkę też mu jakieś zmazuchy skroiły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach