Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de.molka

czy Wy tez tak robicie?

Polecane posty

Gość de.molka

Zagladam chetnie do tego forum (acz incydentalnie)...bo rzadko gdzie znajduje tyle powodow do smiechu (prosze nie odbierac tego negatywnie), ale...jak widze ile jest czasem odpowiedzi na jakis topick...to szukam na liscie czegos w miare nowego, gdzie mozna jeszcze wejsc w dyskusje, nie poswiecajac kilu godzin na czytanie tego co napisali inni. Czy Wy tez tak robicie? Czy istnieje jeszcze jakies inne rozwiazanie? (szkoda jednak, ze wiekszosc tematow to tasiemcowa produkcja)

ja tez czesto zagladam tutaj z mysla ze o czyms pogadam ciekawym ale staki bywalcowie maja te swoje niekonczace sie topiki ze nudno jest nikt nic ciekawego nie pisze

Gość gupia z gimpa
nie wiem o co Ci chodzi:P, to co opisałać to normalne stwierdzenie.

dokladnie swietnie cie rozumiem przy takich tasiemcach to nawet jakby czlowiek chcial sie wtroncic to i tak zostanie niezauwazony bedzie zaledwie przerywnikiem w maratonowej dyskusji zazwyczaj kilku osob tkzw. towazystwa tego topiku

Gość kate z lostow
nie przesadzaj. ja sie wkrecilam na topik pijawy po tym jak ona przylazla na moj i zcazela sie podszywac :D

Gość Kate skate
tez omijam tasiemce

sie wkręciłas, jasne:P:P jakos nikt Ci nawet nie macha, jak przyłazisz:P

Tasiemce bywaja bardzo hermetyczne, ale mozna sie wkręcic;) ja sie wkreciłam:P ale generalnie oprócz kilku obserwowanych ;) nie właże , a juz bardzo rzadko pisze

Gość kate z lostow
jak to mi nie machaja :O