Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizaa

czy chlopaki cenia dziewice??

Polecane posty

Gość Ja nie jestem przeciętniakiem
Tak, bo zamierzam przestać być prawiczkiem ze swoją wybranką.

tak sobie teraz mysle... noo macie racje z tym ze kazdy koles czaruje dziewczyne i wogole i ze dziewica to wieksze wyzwanie ale nie wydaje mi sie zeby moj chlopak traktowal mnie jako zdobycz;] ktos kto jest ze soba 5 miesiecy i troche juz ze soba przeszedl nie moze traktowac drugiej osoby jako przedmiot albo jako obiekt seksuany... no chyba ze jest kompletnym debilem i liczy sie tylko i wylacznie ze soba;/ mamduzo kolezanek ktore stracily dziewictwo ze swoimi chlopakami i przezto wlasnie sa z nimi w bardzo dlugich zwiazkach- 2,3lata i planuaj byc dluzej.. ich faceci mowia to ze sa dumni z tego ze to wlasnie oni byli tymi pierwszymi .. moze to jednak ma jaies wieksze znaczenie dla kolesi? i jakis wplyw na dalszy bieg zwiazku?

Gość też mi dorosłość
Życzę Ci z całego serca, żeby było tak jak mówisz. Niestety istnieją tacy, jak to powiedziałaś, debile. Wiem z doświadczenia. I trwało to znacznie dłużej niż 5 miesięcy.

Gość za mąż wychodzą
do za mąż wychodzą>> nie mówie, że maż nie wiedział..... mówię, że NIE PYTAŁ.... ..... to czy człowiek ma zasady raczej poznaje się w działaniu....jak dana osoba rozwiązuje konfliktowe sytuacje, jak traktuje innych ludzi, czy jest słowna, uczciwa itp.... a nie po badaniach ginekologicznych :P Ja nie jestem przeciętniakiem>> a zastanawiałaeś się dlaczego sobie nie wyobrażasz? i jak wyobrażasz sobie poważny związek? jaka ma być w nim rola kobiety? ....równoprawnego partnera..... czy kociaczka do noszenia na rękach? :D elizaa>>> jadna sprawa.... zastanów się jaki masz cel w życiu, czy chcesz żyć na zasadach wyznaczonych przez facetów..... czy chcesz je sama ustalać..... oczywiście 'to' ma wpływ na dlaszy bieg związku..... jak wszystko w zyciu.... zalezy to od tego czego ty od zycia oczekujesz.... czy tradycyjnej polskiej rodziny..... czy partnerstwa, zrealizownia własnych ambicji czy jeszcze czegoś innego....

no wlasnie.. ile z nim bylas? no w sumie to zalezy od chlopaka.. moj nawet jesli byl jaki byl to wiem ze sie zmienil bo juz wszyscy to mowia;) podobno ciagle mowi o mnie i chce mnie zawiesc teraz w swieta do swojej rodzinki na slask zeby mnie \'pokazac\';) heh nie no wydaje mi sie ze nie traktuje mnie tylko i wylacznie jako obiekt seksualny to jest raczej niemozliwe..

Gość też mi dorosłość
Straciłam na niego zbyt wiele czasu :P Sytuacja była też trochę inna z powodu różnicy wieku i oczekiwań. Więcej satysfakcji niż mógłby mi dostarczyć seks z nim, mam z tego, że mnie nie zaliczył. W przeciwieństwie do kilku innych dziewczyn, niestety. Zbyt długo trwało zanim się zorientowałam jakim jest człowiekiem. Byłam zbyt zaślepiona. Teraz czuję do niego wstręt.

co za idiota:/ dobrze ze juz z nim nie jestes i mam nadzieje ze nie cierpisz z jego poowdu do tej pory... pozdrawiam cie:)

Gość 1913 do Yumy
mialem kiedys dziewczyne 3lata. bylo wszysko co mozliwe anal tez bez stosunku prawdziwego, jesli ona po zerwaniu ze mna byla dziewica to ja jestem fidelcastro