Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizaa

czy chlopaki cenia dziewice??

Polecane posty

Gość dorosłaa
cz wreszcie pojmiecie, że chłopaki cenią mądre, myślące, mające własne zdanie i styl dziewczyny ? Bycie dzeiwicą nie znaczy nic poza tym, że nie spałaś z nikim. Samo w sobie to nie jest wartością.

Gość dziewice są w cenie
a czemu ty mówisz za facetów :O. Mądra się znalazła, no więc ja Ci powiem, bycie mądrą i ładną nie wyklucza dziewictwa. I wielu facetów w tym ja - takie ceni i to dla nas wartością.

Gość dorosłaa
za mąż - rzygac się chce jak się ciebie czyta :)

ja bardzo cenie to ze moja obecna ukochana była dziewicą, to ze jestem taki wyróżniony ze mogłem być tym pierwszym, ze była taka \"czysta\" i w ogole.... facet nie lubi być porównywany a z dziewicą mu to nie grozi!!:P jako gowniarz w wieku 17 lat rozdziewiczyłem dziewczyne do ktorej nic nie czułem! i uwierz ze do tej pory mam wyrzuty sumienia ze \"to\" jej zrobiłem! tym bardziej ze to porzadna dziewczyna, (zakochana we mnie) !!! i zdaje sobie sprawe ze bardzo tego załowała! radze Ci zastanów sie!!

Gość dorosłaa
kochanie - bo ja jestem naprawdę dorosła, znam facetów, wiem co cenią, a dziewczynki takie jak ty, strasznie szukają czegoś, czym można zrobić wrażenie na chłopakach :) I dziewictwo wam się wydaje takie fantastyczne - a to świadczy o tym, że nie odczuwasz pożądania, że nie byłaś z nikim ? Bo jeśli byłaś i kochałaś, to po kiego się maltertować ? :) Dla idei i dla przyszłego faceta który będzie cię na rękach nosił, bo się nie kochałaś ? tak naprawdę, to nie ma najmniejszego znaczenia...uwierz mi :)

Gość nieprawiczka bym nie wzięła
ale z ciebie kretyn ty wyżej :O

Gość tłumacz sobie tak
:D:D p.s. dla ciebie mogę prawiczkiem, albo mieć małego penisa albo co tam sobie jeszcze zazdrosne wymyślą. Dziewice rulezzz :classic_cool:.

Gość dorosłaa
:) jak dla mnie możecie sobie zabrać dziewictwo do grobu :) proponuję też zreygnować z soli, cukru - bez tego można żyć, a słyszałam, że faceci bardzo lubią takie, co mają silną wolę i nie jedzą tych przypraw :D

Gość facet z klasą
jeśli uprawiała seks z miłości i nie miala tych facetów wcześniej zbyt wielu to nie musi być dziewicą. jeśli jednak zdarzał jej się przygodny seks to napewno bym jej nie chciał, bo dla mnie to kobieta łatwa i puszczalska.

Gość też mi dorosłość
Niektóre kobiety jak widać uważają, że do łóżka najlepiej iść na pierwszej randce, bo później nie może być okazji. I zgadzam się, faceci nie lubią się wysilać i do łóżka lubią chodzić z łatwymi dziewczynami. Nie sprawiają problemu, są sprawne, doświadczone, nie zakrwawią pościeli, nie zakochają się. Znają zasady - łóżko, było miło, zdzwonimy się. Cnota nie jest czymś najważniejszym przy wyborze partnera życiowego i nie przeważającym, ale to przez ile łóżek przewinęła się kobieta kształtuje jej obraz w oczach mężczyzny. Obraz - łatwa, tylko dla mnie. Polacy są tradycjonalistami i nawet jeśli mężczyźni lubią wyzwolone dziewczyny, to woleliby się ożenić z "porządnymi". Takie są wyniki badań.

Gość do też mi dorosłość
a nie przychodzi Ci to łba, że kobiety też lubią seks i mają do niego prawo???

Gość dorosłaa
ale się utarło, że albo kobieta jest puszczalska, albo cnotka :) a kobiety które lubią seks, ale nie uprawiają go z byle kim byle gdzie ? :)

Gość Simon Moll
Kobitki chciałbym poinformować że ja tez lubie seks może wpadniecie do mnie mam wolną cele ,będzie romantycznie . hehe .

Gość dorosłaa
lubia seks, ale nie z idiotami :)

Gość Simon Moll
A ja nie mam takich obiekcji , lubię idiotki więc się nadajesz .:)

Gość też mi dorosłość
Po pierwsze, nie mam łba. Po drugie, sprowadzanie relacji między dwojgiem ludzi tylko do sfery seksualnej uważam za wyraz płycizny emocjonalnej i ubóstwa duchowego. Po trzecie, o prawo do orgazmu walczyły feministki kilkadziesiąt lat temu i twój bój jest trochę spóźniony ;) Po czwarte, przyjemność, nie oznacza, że kobieta ma się zachowywać jak Marianna Boruta (chyba tak się nazywała ta prostytutka, które próbowała ustanowić rekord świata w ilości stosunków?).

Gość za mąż wychodzą
kobieta z zasadami powinna.... cytuje "I to facetów właśnie kręci - taka niewinna czysta duszyczka." no suuper.... tylko po niesamowitych randkach, trzeba zdecydowac, jak dalej ma wyglądać zycie.... kto ile czasu poświęci na prace, kto za co będzie płacił, kto posprząta itd..... a nietety i tu inny cytat: "....Polacy są tradycjonalistami i nawet jeśli mężczyźni lubią wyzwolone dziewczyny, to woleliby się ożenić z "porządnymi". Takie są wyniki badań." zgadzam się, z moich doświadczeń również wynika, że właśnie za płytkim 'czy jesteś cnotką'.... idzie właśnie to tradycyjne wychowanie.... podział ról.... kobieta ma gorzej zarabiać, zajmować się domem i siedzieć cicho w cieni swojego 'pana'..... o inwestowaniu, wspólnym sprzataniu czy dostawaniu tych tytuowych 'śniadanek' z takim 'typkiem' raczej mogłabym zapomnieć.... więc jesli nawet, taka jest większość Polaków.... ja wolałam poczekać i poszukać tego jedynego..... ponad polski standardzik :P uważam, że było warto...... w końcu mamy tylko jedno życie.... czy warto podarować je przecietniakowi :P

Gość dingdiringdigdig
facet z klasa dobrze mowi :)

Mnie to nie interesuje jak straciła dziewictwo. Ważne aby była dziewicą:D. Zresztą prawdy si ę nie dowiesz(ilu miała)

widze ze moje pytanie zeszlo troche na tor boczny;) heh moze i kobiety lubia seks ale kazda ktora sie szanuje powinna wstrzymywac sie z \'kokami w bok\' i \'chwilami zapomnienia\'... niestety tak sie przyjelo ze to co wypada faciom nie wypada kobietom.. i chyba trzeb asie z tym pogodzic;) dla mnie np to zadna tragednia bo jak juz pisalam jestem dzieica;) nie naleze do zadnych cnote ktore mozna spotkac tylko w kosciele.. chodze na dyskoteki pije bronksy uwielbiam imprezy mialam sporo chlopakow ale odrazu podkreslam ze nigdy sie nie \'dawalam\'! szanuje sie i dlatego jestem dziewica:) aa ten moj boy z ktorym jestem jest pierwszym w ktorym sie zakochalam dlatego zapytalam was o to czy waszym zdaniem doceni to ze chce zeby byl moim pierwszym? ma do dla kolesi jakies wieksze znaczenie? i czy bardziej cen mnie za to ze jestem dziewica?

Gość za mąż wychodzą
cenić będą cię jeżeli sama będziesz siebie cenić..... i wcale nie oznacza to trzymania 'cnotki' dla jedynego.... co do seksu..... ja nigdy nikomu niczego nie 'dawałam'.... to stereotypowe zacofane myslenie..... kobiety tak samo biorą i dają jak i faceci... tylko kobiety często nie zdają sobie sprawy z własnej siły i możliwości :P a ci panowie, tacy odwazni w necie..... w realu.... kiedy daje im się kosza.... po wysłychaniu ich 'fantastycznych' życiowych teorii.... piszczą jak zbite kundelki "....dlaczego nie chcesz, się ze mną dalej spotykać.... co zrobiłem nie tak?" hi hi :P

bardzo sie cenie:) i moj chlopak tez mnie ceni wlanie przez to zejestem taka a nie inna... nalezy raczej to typuniegrzecznych chlopakszkow i nigdy nie traktowal dziewczyny powanie z zadna nie byl dluzej niz miesiac a ze man jest juz 5mieisecy i swirowal do mnie przez pol roku;] powiedzial mi ze takiej dziewczyny jeszce nie spotkal i ze jestem warta uwagi i poswiecenia i ze ze mna moze byc bardzo dlugio ze nie che mnie wymieniac na inna.. wiec wydaje mi sie ze chyba docienia rowniez to ze jestem dziecia i ze sie nie puszczam;)? heh aa jesli chodzi o tych kolesi to rzeczywiscie kazdy udaje twardziela i maczo a jesli przyjdzie co do czego to nie potrafia nawet spojzec dziewczynie w oczy:P ale to nie znaczy ze wszyscy tcy sa;) z gory sorka jesli ktoregos urazilam heh

Gość też mi dorosłość
Elizo :) Ktoś mądrze zauważył, że nie warto się oddawać komuś przeciętnemu. Z szacunku do siebie samego. Wybacz, że to powiem, ale o "wyjątkowości" można usłyszeć od każdego faceta, z którym się jest. Kobiety lubią to słyszeć, więc słyszą. Trudno stwierdzić, czy Twój chłopak jest szczery. Staż jego poprzednich związków jest znaczący i niepokojący. Zwróć też uwagę, że niktórzy mężczyźni traktują sprawy damsko-męskie ambicjonalnie i zdobywają aby podbudować swoje Ego. W tym wypadku im trudniejszy do osiągnięcia cel, tym większa satysfakcja. Oczywiście to są moje luźne rozmyślania na ten temat, bo nie mam pojęcia jakim człowiekiem jest Twój chłopak. Problem w tym, że Ty też możesz tego nie wiedzieć, bo jesteś zakochana, a to sprawia, że Twój osąd nie jest zupełnie obiektywny ;)

Gość też mi dorosłość
Zastanów się, czy nie jesteś dla niego wyzwaniem.

Gość do za mąż wychodzą
I nie mów, że mąż nie wie czy byłaś dziewicą jak go poznałaś i czy ilu wcześniej miałaś partnerów seksualnych? Mężczyzna powienien wiedzieć z iloma wcześniej spała jego wybranka życiowa i czy np. nie zdarzył się jej przygodny seks. Przeszłość jest ważna. Bo mężczyzna powienien wiedzieć czy jego kobieta jest porządna czy nie i czy ma zasady moralne, czy przypadkiem nie jest ława i dopuszcza wolny seks.

Tylko nie piszcie, ze to, co wypada mężczyznom, nie wypada kobietom:( Mamy juz to cholerne równouprawnienie od dawna, a wy ciągle swoje:o Jak was tak zagonili, ze sypiają, gdzie chcą, to trudno. Ja tam szukam prawiczka i koniec:classic_cool: Jak nie znajdę juz takiego, to nie tracę nadziei, bo jeszcez mi Jarosław K. zawsze zostaję, tylko muszę zdobyć jego numer gadu:classic_cool:🖐️

Gość Ja nie jestem przeciętniakiem
Jestem inteligentny, nowoczesny, wrażliwy, toleranacyjny i czuły. I uwielbiam rozpieszczać kobiety. Ale dziewicę chcę, bo lubię cnotliwe panny. Oczywiście inteligentne, nowoczesne i samodzielne. Po prostu nie wyobrażam sobie zeby moja żona była rozdziewiczona przez kogoś innego jak ja.