Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KILLASoi

CZY TO NORMALNE ZE PO ZAZYCIU TABLETKI WCZESNOPORONNEJ NIE MAM OKRESU?

Polecane posty

Gość KILLASoi

3 miesiace temu kochalam sie ze swoim chlopakiem...pekla nam prezerwatywa (mialam wtedy miesiaczke). Dzien pozniej zazylam tabletke wczesnoporonna przepisana przez lekarza (nie postinor!)..po 3 dniach znow nastapilo krwawienie, ktore trwalo 3 dni (zgodnie z tym co pisalo na ulotce). Od tamtej pory nie mam miesiaczki. Czy mozliwe jest to ze jestem w ciazy?

Gość drogie dziecko
jeśli przepisał ci to lekarz i kupiłaś w aptece to to nie była tabletka wczesnoporonna czy to było escapelle? to to samo co postinor tylko w innej postaci handlowej tabletka wczesnoporonna to ru-486 - nielegalna ale do załatwienia pod biurkiem - powinna być zażywana pod kontrolą lekarza

Gość drogie dziecko
postinor i escapelle nie mają 100% pewności - więc ciąża jest możliwa choć b.mało prawdopodobna to mogą być zaburzenia cyklu bo niestety te środki robią bajzel w organizmie wybierz się do lekarza

Gość KILLASoi
nie jestem dzieckiem...:/ mam 24 lata. ta tabletka to escapelle

Gość malutka 18
tabletka escapelle to nie tabletka WCZESNOPORONNA!! ja jego.. wz chzba nie cyztacie ulotek :) ta tabletke sie bierze przy wpadce.. sama ja bralam.. ja jego... ;)

Gość KILLASoi
Wlasnie zrobilam test ciazowy i wyszlo mi ze w ciazy nie jestem. za 2 tygodnie pojde do lekarza i upewnie sie dlaczego nie mam miesiaczki

Gość co robic

Gość Bette
To jest normalne, że nie masz okresu. Dostałaś tak dużą dawkę hormonów, że organizm się rozregulował.