Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pghfhgfh

Prosze was o głupią rzecz ale odpiszcie .pytanie do poważnych osób

Polecane posty

Gość pghfhgfh

mam strasznego dola od zawsze na punkcie moich nóg. a więc zawsze byly chude i dłuuugie. mam 171 cm wzrostu i naprawde chude nogi .. blagam powiedzcie jak mozna chociaz łydki pogrubić ..moze znacie jakieś zestawy cwiczen na to:( mam naprawde chude łydy i uda;(

Gość daj wymiary nogi prosze
no dobra ale napisz moze ile masz w tych nogach.oki? masz metr w domu>zmierz łyde .kolano ,srodek uda i udo.

Gość pghfhgfh
mam metr wiec zaraz zmierze choc nigdy nie mierzyłam:):)

Gość nie rozumiem tego ale coz
Ciesz sie a nie marudz, dlugie chude nogi bez glodowania ? Tez tak chce ! Ja stosuje diete zeby miec chude nogi a i tak nie sa chude

Gość pghfhgfh
oki zmierzyłam wszystko co chcialas i dorzucilam jeszcze kostke:) kostka:21 cm łydka:35,5 cm udo:36 cm srodek uda :48 cm udo pod posladkiem:54 cm no nie wiem po co wam moje wymiary nogi ale jak znacie jakies cwiczenia na pogrubienie to błagam dajcie .będe cholernie wdzieczna. całuski.

Gość lepsze takie niz serdele
a tak ogolnie to przeciez mozna to zatuszowac, bo tyc nie radze.Tluszczyk dobrze wie dzie ma sie ulokowac, jego ulibione miejsca to brzuszek boczki i dupcia :].Najlepsze byly by chyba jakies cwiczenia

o kurwa mac, ha ha ha :D myslalam ze naprawde masz chude ja mam duzo chudsze a wzrost prawie taki sam, nie rob soebie jaj a jak chce miec balesrony to wejdz na topik- jak przytyc a nie zawracaj glowy !!!!!!!!!!!!

Gość o raby
O rany, no ale przecież to sa normalne nogi. Udo mierzy się w najgrubszym miejscu.

Gość pghfhgfh
nie rozumiem czegoś :( o c owam chodzi?przecież nie zmyslam ze mam chude. może i masz chudsze ode mnie ale ja naprawde mamdługie nogi bardzo i mimo ze mam 170 cm to i tak mam dłuższe niz dziewczyny co maja 176 .naprawde i dlatego mam takie chude nogi:(

Gość pghfhgfh
no mierzylam a najgrubszym pod posladkiem i mam 54 cm:(

Gość yty4
masz szczuple a nie chude. Ja kiedys mialam podobnie do ciebie a wcale ich za chude nie uwazalam;)

Gość pghfhgfh
dziewczyny nie chce tyć wiec nie pojde na topik tyjemy czy cos takiego. chce miec tylko grubsze nogi a nie takie patyki. taka omena w tancu z gwiazdami ma chude nogi i kazdy sie z niej smieje .ja tak nie chce,.

Ja tez mam dluuugie nogi a przez chudosc wygladaja na jeszcze dluzsze to nie sa chude nogi, chobys miala je do szyji to nie sa chude giry !!! ja przy tobie to mam patyki a wcale nie sa najchudsze, coraz wieksze glupoty wypisujecie, az sie tego czytac nie chce, dlatego koncze wywody i zycze powodzenia w tyciu :)

Gość o ludzieeeef
no zapewne masz takienogi jak omena z tanca ..omena wyglada fatalnie..jak szczudla ma te nogi:(wspolczuje tylko

Gość pytam sie
a podaj dlgosc swoich nog ja mam 174 i narzekam na dlugosc nog,ze sa za krotkie a ty masz mniej i podobno takie dluugie:o co robisz ze masz take?jakies cwiczenia specjalne rozciagajace?

Gość no ja mam takie od dziecka
bardzo dłuuugie mimo 170 cm wzrostu

długosc moich nóg to od dolu do góry uda pod posladkiem 108 cm :( a wiec wieksz apolowa mego ciala to nogi:(szok:( nie wiem czemu tak jest ale tak jest choc nie wygladam jakos nieproporcjonalnie to jednak me długie nogi zwracaja uwage strasznie ..:(

sorki kochana nie 108 tylko 104 :)teraz zmierzylam dokladniej;)a co dopiero w obcasach by bylo:)szok

Gość Rozmiar 65C to dla mnie dramat
Noge mierzy sie od wew strony uda, tam gdzie pipka, nie zapominac !

Gość no nie wiemmmm
ale naprawde tyle mam od dolu do miejsca gdzie zaczyna sie tylek

Gość no nie wiemmmm
to dokad mam je mierzyc......

Gość **** **** ****
a jak z mięśniami na nogach?? jesli w zasadzie ich nie masz, to ich wyrobienie napewno poprawi wygląd nóg. moim zdaniem na to najlepsza jest jazda konna. dwa do trzech razy w tygodniu i po jakims miesiącu zauważysz już różnicę, a po 3 możesz mieść juz bardzo ładnie zarysowane mięśnie.

Gość kulaaaw łeb
podnos siena nogach .bedzieszmiec super nogi.

Gość pytam sie
oj jakos nie chce mi sie wierzyc :o ja mam 103 cm a jak juz pisalam jestem wyzsza od ciebie :o

Gość uupupu

to może ktoś zaproponuje jakieś ćwiczenia??????????????????:)

Gość a ja mam sie zabic
bo mam grube nogi zwlaszcza uda??? 😭

Gość marlenaaaaaaaaa
mam 175 wzrostu i nogi 103 cm wiec widac niekotrzy tak maja tyle ze ja nie mam "patykow" pozdrawiam

Gość marlenaaaaaaaaa
a co do cwiczen to na rowerku duzo jezdzij posladki i uda robia sie umiesnione i wyraznie wieksze , a nie wiem czy jest w tym prawda ale babcia zawsze mowila ze jak sie je na stojaco to w nogi idzie :) sprobuj :P