Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ctrl

Chomiki dżungarskie

Polecane posty

Gość ctrl

Pierwszy raz mam takiego stwora :) jestem zaskoczona - chodzi o charakterek ;) czy one zawsze są takie uparte i niezależne ?

Gość asiaaaa23456
kazdy chomik ma inny chrakter mialam kilka i kazdy byl inny

Gość marteczkat1
ja mam chomika, szczerze mowiac nie wiem co to za chomik, ale wiem jedno ze jest strasznym nocnym rozbojnikiem

Moja znajoma ma takiego,jak sie zezłości albo przestraszy to wydaje odgłos jak....krótkie spiecie!!!!

Gość asiaaaa23456
niektore sa wredne i agresywne a niektore fajne, mozna sie z nimi bawic :)

Gość asiaaaa23456
tyz prawda hehe

Gość one są do jedzenia

Gość asiaaaa23456
szczury bleee nie nawidze tych ogonow wstretne sa

Gość pollini
Hehe, miałam takiego chomika. Kiedy go kupowałam to był najmniejszy ze wszystkich, było mi go żal, bo jako jedyny z całego stada "dżungusiów" nie miał kawałka ucha (inne z kolei były tylko pogryzione). Myślałam, że on będzie taki spokojny, zahukany etc. Jezu, ten chomik to mały terminator był! Żeby wyciągnąć go z klatki, to najpierw musiałam włożyć tam ołówek albo kredkę, żeby spokojnie wyżył się na niej, a potem dopiero wyciągałam chomika właściwego. ;) W nocy w ogóle nie sypiał, albo szurał karuzelą, albo robił jakieś porządki i non stop przesypywał trociny. Ale jak już się dał wyciągnąć z klatki to był przekochany - sypiał mi w rękawie i aportował korek, jak Mr Jingles z "Zielonej Mili". Ech... Fajne te zwierzaki. :):):):):)

Gość asiaaaa23456
fajne ale za krociutko zyja :(

Ja miałam Dżungarka-moje kochane zwierząteczko :) do pollini--------> przecież chomiki to stworzenia nocne, co sie dziwisz??? :O

Gość ctrl
Ilu tu Swojaków :D każdy kto lubi chomiki to dobry człowiek ;) ja zawsze miałam syryjskie chomiczki, teraz tak dla odmiany ten dżunguś wygląda identycznie jak na tym zdjęciu, czyli śliczność ;) http://www.pupile.com/pup/pup_image.asp?imgID=147723 Pollini masz dobre serduszko, akurat takiego z ogryzionym uchem przygarnęłaś ;)