Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinaAa17

oh gotowosc na sexxx ? czy to juz??

Polecane posty

Gość malwinaAa17

jestem z chlopakiem 4 miesiace no icezsrto sie tak calujemy i wogule ze normlanie nic tylko wziac i przejs "DALEJ" . on ma 20 i sie powstrzmuje mowi ze mnie rozumie ze jeszcze nie chce ale tez chce porozmawiac ze mna na ten temat . chyba chce spytac keidy bede chciala hmm.. z jednej strony sama tego pragne jak niczego.. bo kiidy on jest bliskomnie to mnie rozpala ze az szok ale znow z drugiej strony to boje sie ze to nie bedzie moj staly chlopak albo ze teraz mi mowi ze chce byc juz ze mna na zawsze i bierze mnie na powaznie ale boje sie ze zapare miesiecy sie cos zepsuje i mnie zostawi .. ehhh naprawde niweiem co zrobic zaufac mu? czy jeszcze z tym poczekac?:

Gość fanzlalka
..hmm jesli go kochasz! co do tego niemozesz mniec zadnych wątiwości..a na sex musisz byc całkowicie pewna..ale z tego co piszesz chyba niejestes na to gotowa po za tym ty najlepiej wiesz zcy to ten chlopak!!!

No jassssssne. Oni wszyscy są na zawsze:O Tyle, ze uciekają po 1,5 roku, nawet jak sa bardzo zakochani. Nie bądź naiwna, dziecko. A jak już chcesz sie bzykać, to najpierw pomyśl o kilku rzeczach: zabezpieczenie i szczepienie na hpv. Żebyś za kilkanaście lat nie wylądowała z rakiem szyjki macicy. Sama. I koniecznie prezerwatywy. I pomyśl najpierw, co zrobisz, jak on cię za jakiś czas zostawi, czy jest tego wart i czy TOBIE naprawdę już na tym współżyciu tak zależy...🖐️

Gość hy5673
tee deska zagalopowalas sie to nie mowa o twoim przegranym zyciu hehe!

Gość hy5673
swędzi mnie odbyt

No nie mowa o mnie, ale skoro ja juz mam przegrane życie, to dobrze by było, zeby inni nie musieli mieć, nie?:O Zobacz ile jest dziennie tematów na Kafe o tym, ze ktos kogoś zostawił, zdradził, a na zdrowiu i urodzie, ze ktoś ma jakieś wenerki, grzyba, że ktos chce usunąć ciążę itd. Myślenie nie boli. A jak chcesz coś jeszcze dodać, to z czarnego nicka będe lepiej słyszała:p

Jak czujesz się gotowa to zrób to :) Seks naprawde jest piekny a po co marnować życie ? :O

Dotyczy to wszystkich — to chyba oczywiste. Jak ktoś nigdy nie zawsze związku małżeńskiego, to pozostanie nienaruszony do końca życia.

Gość hy5673
anonimek hyba zartujesz!! ja nie zamierzam wychodzic za maz bo nie wierze w instytucje malzenstwa i co niby cale zycie mam spedzic bez sexu?? nie ma glupich!!

hy.. coś tam - no to raczej oczywiste, że Anonimek kieruje te słowa do osób, które biorą pod uwagę ślub, prawda? Jak można trzymać dziewictwo do ślubu nie chcąc brać ślubu..? :o kobieto, litości.

Gość hy5673
te fioletowa jakos tam- napisal ze dotyczy to wszystkich.. a jak ktos nie zawrze zwiazku malzenskiego to powinien zostac czysty do smierci!!

:o No ok, to zwracam godność :P Przecież każdy sądzi według siebie.. skoro ktoś nie chce brać ślubu, to dlaczego ma nie uprawiać seksu..?

Gość hy5673
no wlasnie dlatego sie pytam? bo wedlog niego to chyba mam nie uprawiac do konca zycia? tak? hehe

Gość hy5673
sexu :p

Gość hy5673
tak?? to trzeba miec rezerwacje?? ups to ja tak bez rezerwacji......... :p

Gość hy5673
pieknie tak mowisz anonimek az sie wzruszam.. i ta stopka...... kolego pewnie nigdy dziewczyny jeszcze nie miales :)

Gość hy5673
no i ok ja robie to tylko z jednym facetem i mam nadzieje ze z tym jedynym ! ale anonimek pewnie twierdzi ze jestem zepsutaa do szpiku kosci :p