Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boolinka

rozszerzone pory

Polecane posty

mam problem z rozszerzonymi porami, które występują na całym czole. Czoło wygląda okropnie, jakby całe podziurkowane. Czy istnieje jakaś metoda, która w 100% eliminuje ten defekt? proszę o pomoc

Gość tez mam ten problem..
i chyba nie ma na to sposobu :(

Gość ja tez tak mialam
jest na to sposob.trzeba sie wybrac do kosmetyczki.ja bylam i po oczyszczeniu mialam zamykane pory takim elektrycznym aparacikiem.za taki zabieg zaplacilam wtedy130zl. potem mozna sobie robic sciagajace maseczki w domu,ale same maseczki niewiele dadza.polecam najpierw kosmetyczke.tylko nie byle jaki gabinet.najlepiej dermokosmetologa

Gość psiapsiulka
A moze kapiele ziolowe na poczatek ? Do kapieli dodac zaparzone ziola np kory dębu i posiedziedziec w wannie 20 minut? Pozniej mzona by sprobowac plukanek do wiadereczka wody dodac troszeczke octu jablkowego (wazne czystego octu jablkowego bez spirytusu) o po myciu sie oplukac sie onym tonikiem. Starc sie ubierac w naturalne tkaniny. Napisz o ile sprobujesz jakie efekty.

musiałabym samą buzię płukać, bo z resztą ciała problemów nie mam ;) pochodzę z małej miejscowosci, więc nie sądzę, żeby tutejsze kosmetyczki specjalizowały się w takich rzeczach, ale oczywiscie popytam ;) a czy po tym zabiegu nie ma zadnych przeciwwskazan aby wychodzic na slonce?

Gość psiapsiulka
HYm ...nie wychodzilam bezposrednio po kapieli w korze debu z domu. Takie kapiele najczesciej to wieczorkiem, przed snem. Kora debu ma wlasciwosci sciemniajace. Ja nie uzywalam zbyt czesto, tylko kilka razy - to nie widzialam jakowychs efektow koloryzujacych. Natomiast uzywalam latem tonicu z octem jablkowym przed wyjsciem z domku i to w ogromne upaly i oprocz swiezego samopoczucia nie mialam zadnych problemow. Wazne , ze tego octu to ja stosowalam lyzke na litr wody. A moze popatrz po stronach Rozanskiego. Moze tam znajdziesz cos interesujacego. http://luskiewnik.strefa.pl/index/index/p1.htm On ma tam rozne fajne pomysly na problemy ze skora.