Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa221

Czy pozwolic chłopakowi robić to w usta?

Polecane posty

osobiście wolałbym dziewczynę zerżnięta przez stado murzynów niż taką dziewicę która robi lody na prawo i lewo!!!

Gość Kasia221
"Który z panów "-słuchaj ja się nei puszczam na prawo i lewo pragne cię uświadomić mam jednego stałego chlopaka już ponad rok. To nie seks z przypadkowym kolesiem w klubie. To mózj chłopak mam do nego pełne zaufanie i nie widze nic złego w tym ż epieszcze go oralnie i kocham się na rózne sposoby wiec nie zycze sobie takich uwag...Bezczelna jesteś widać seksu ci brakuje..

Gość rooookkk
to faktycznie bbbbardzo długo się znacie:/

Gość ale to jednak co innego
jak ty mu robisz loda, a co innego jak on ci zasadza kutasa po same jajca trzymają cię za głowę:O A czy kiedykolwiek w ogóle tak robiłaś? Czy brałaś jego kutasa głęboko, po same jajka? Bo jak nie, to się zdiwisz- łzy z oczu, slina z pyska i odruch wymiotny gwarantowane. Jeżlei już sie zdecydujesz, to najlepiej połóż się na stole czy na łóżku, tak zeby mieć gardło na wysokości jego penisa jak stoi albo klęczy i pouść głowę z krawędzi łózka czy tam stołu, tak odchyl ją do tyłu i dopiero niech rżnie. Tyle, ze jak się spuści, to mozesz sie zadławić spermą:o Również dobra jest pozycja, kiedy ty klęczysz i masz głowę do góry zadartą, tak ze otwierasz usta skierowane do góry, a on stoi nad tobą i wpycha go tak w dół, iponowo prawie. Powodzenia🖐️

Gość kasiia221
nie nierobiłam chciałam o tym podystkutowac zreszta napisałam w moim pierwszym poście ż enarazi ejestem nastawiona sceptycznie chciałam poznac zdanie innych kobiet a tu odrazu na mnie najechano że kurwa jestem...

Gość masz jeszcze
dziurki w nosie i w uszach.......

Gość domintttttor
chetnie bym cie ksiu wyruchał w gębę...

Gość który z panów
biorąc pod uwagę twój "przebieg"i twoje doświadczenie -nie dorastam ci do pięt.I dobrze mi z tym!!!!!:) Taaaaaaak rok to cala wieczność--myślę,że po tak długiej znajomości to może ci już wpakować w gardło i "ryśka"razem z dzwonami!!!A w de..dodatkowo dorodnego bakłażana i otworzyć parasolkę.Bo długo się znacie i nie jest to przecież sex w pubie. TAAAkk wszyscy są dumni z ciebie a mausia i tatuś najbardziej! ha ha ha ha

Gość kasia122
Wal się

Gość który z panów
ha ha ha Taka dziewczyna z ciebie i takie dostajesz komentarze Sama siebie nie szanujesz to ciebie nikt nie będzie szanował. Proste! I żałosne!

Gość Kasia122
hahah brakuje ci seksu i żal ci dupe ściska że mam udane zycie erotyczne;-)A szanowac się szanuje według statystyk 80 proc kobiet uorawia miłość francuską i nei mam w tym nic złego tym bardziej jezeli robisz to ze swoim partnerem życze udanego pożycia seksualnego moze wtedy zmienisz swoej podeiście do ludzi;-)

Gość Dzizas .......................
szkoda mi ciebie kasiu...........

Gość Kasia122
żal mi cię ...moja drogo....wyobrazam sobei co to znaczyzyć bez seksu i czytać na forum,że innym się układa że mają partnerów..To musi być straszne......ale szukaj szukaj kazda potwora znaidzie swojego amatora moze sie jakiś idiota znaidzie......Albo nie soryyy jak ty się bedziesz z nim kochac jak zdjecie bluski uznasz za szmacenie się...

Gość fanzlalka
jak można bzykac sie w usta

Gość Dzizas .......................
zasługujes ztylko na to SZMATO

Gość Kasia122
Rany co za debille....Nauczcie sie czytać ze zrozumieniem nie robiłam tegow usta kretynii....a jedynie chciałam poznać zdanieludzi naten temat....chłopak miz takim hasłem wyleciał,,jak pisalam jestem sceptyczna ale chciałam o tym pogadac bo żekomo wiekszość kobiet jak to mówi mój krzysiek lubi taki seks chciałam sprawdzić czy faktycznie wiekszość bo nie chciało mi się wto wiezyc pozatym kolezanki pewnie tez na wciskały chcac zrobić na sobie wrazenie,,A tu się okazuje ż ebrak amatorów takiego seksu tak własniemyslałam

Gość fanzlalka
do Kasia122 ..kasia odpisze mi? ile wogóle masz lat??

Gość Kasia122
a wy jak wam brakuje sesku wezcie se meskadziwk z ogłoszenia;-) a nie na mnie wierzzacie

Gość Kasia122
16

Gość Kasia122
to wyżej to podszywacz! mam 32 lata

Gość Kasia122
Kurwa kazdy watek potraficie zniszczyć mam 16 naprawdę...poco mam ściemniac chciałam pogadac na powaznie

Po pierwsze- nawet jeszcze pisać bez błędów nie umiesz... Po drugie- po co się tak rzucasz? A po trzecie- jeżeli chłopak proponuje ci takie rzeczy, to tylko świadczy o tym, jak cię szanuje... A ty, pisząc \"nie mam na mysli seksu oralnego ale dymanie w usta\", sama pokazujesz, że szanujesz sie tak samo jak on ciebie:) 🖐️

Ah..ale mi deska pojechała..:-)Nie znasz mnie nie wiesz czy się szanuje

Gość ef5
to widac jak się szanujesz

najlepiej jest sie wyzyc na kims za swoje nieudane zycie seksualne a jeszcze jak 16latka ma lepsze pozycie od jakieiś 30 letniej baby to już w ogóle żal d-upe sciska

Gość fanzlalka
hmm wow zaskoczyłas mnie!!!!!!!! dla mnie w sumie oral a to jest to samo!! myslałam ze masz jakies 20 lata..ale przeciez ty jestes dorosła kobieta!! jeżeli kochasz swojego partnera jestes mu wierna, ufasz mu i jesli chcesz to zrobic..to spróbujcie jesli Ci sie spodoba to pewnie jeszcze nieraz to zrobisz a jeśli nie..to wiadomo facet powinien uszanowac Twoja decycje

Gość który z panów
Zamiast rzucać obelgami poświęć trochę czasu i zapoznaj się z pojęciami typu:moralność,szacunek,wierność,bo co znaczy kurestwo i puszczanie się oraz wytrysk wiesz napewno .Pewnie zaraz mi napiszesz,że brakuje mi seksu,ale wiem z doświadczenia,że nie tylko tym się żyje!

16latka i życie erotyczne? Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha to ześ teraz poejchała :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość F-16
Prowodyrka głupia pizda

Gość fanzlalka
hmm w sumie to sama to musisz czuc!!!!!! czy chcesz tego czy nie!!!! wiadomo licza sie potrzeby partnera! ale nirób tego dla niego ..jezeli ty niechcesz to niepróbuj i sie niezmuszaj..