250GodzinTak 693 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja na uczelni foto lubiłem kawy z automatu były po 1,20 To było chyba przed wojną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xubuntu 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: I ten człowiek próbował wmówić innym że ja mleko kradlam, Tragedia. Po co kradłaś mleko jak masz swoje z cycków Edytowano 3 godziny temu przez Xubuntu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 206 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Ciabata napisał: Ja czarna siekiera o tak To jak moja matka, 0 cukru i 0 mleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Xubuntu napisał: Ja mu wierzę. Człowieku nigdy takiego mleka nie piłem jakieś 0,5l laciate specjalne do kawy ma wymagania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To było chyba przed wojną To była cena szok bo na uczelni wyższej bez prowizji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 693 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To była cena szok bo na uczelni wyższej bez prowizji Na pewno. I co masz z ukończenia tej uczelni? Biedę w domu i odcięcie od świata na Podlasiu. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na pewno. I co masz z ukończenia tej uczelni? Biedę w domu i odcięcie od świata na Podlasiu. Tak Wtedy miałem kilkadziesiąt tysięcy złotych więcej za naukę do 25,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 2 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Zero cukru napisał: Ja mogę zacząć Czekamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 206 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie było kłamstwem sformułowanie "będę musiała ci to jakoś wynagrodzić teraz ; )" dla mnie jest jasne i jednoznaczne bo co mi możesz zrobić przez kabel innego będziesz wartowac na temacie no nie... Nigdy w życiu nie mialam na myśli żadnych zdjec. Co za osioł. 🫏 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 2 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Еlciаа napisał: Kawusia z rana mmm. A dziecko znowu cały dzień spędzi z nosem w smartfonie, żeby matka miała czas zabawiać żonkosi z kafeterii? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 2 godziny temu Bez przesady z tą tresura, tak to można babę bic, znęcać się psychicznie i ona nic nie będzie mogła zrobić ani zareagować odpowiednio bo będzie ze brzydka i nie ma waluty, dobrze jak sie słucha swojego instynktu intuicji czy też gadziego mózgu który cię odpycha od sajkolaxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Ciabata napisał: Czemu trzeba, nie można po prostu kogoś nie lubić tylko trzeba być ładnym żeby czuć antypatie i nie chcieć z kimś gadać a to ciekawe Bo żeby pisać won ktoś musi być zainteresowany ofertą najpierw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 206 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: A dziecko znowu cały dzień spędzi z nosem w smartfonie, żeby matka miała czas zabawiać żonkosi z kafeterii? Mun matole dziecko w szkole. Ale mi się zrymowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ciabata napisał: Bez przesady z tą tresura, tak to można babę bic, znęcać się psychicznie i ona nic nie będzie mogła zrobić ani zareagować odpowiednio bo będzie ze brzydka i nie ma waluty, dobrze jak sie słucha swojego instynktu intuicji czy też gadziego mózgu który cię odpycha od sajkolaxD To won brzmi jakby ktoś pomógł ci ominąć samochód bo by cie potrącił a ty mu nie dotykaj mnie zboczencu mam chłopaka Iq0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nigdy w życiu nie mialam na myśli żadnych zdjec. Co za osioł. 🫏 Na pewno miałaś na myśli posmarować mi kanapki nutellom zatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 206 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Na pewno miałaś na myśli posmarować mi kanapki nutellom zatem Ja bym ci mogła co najwyżej kupić doładowanie np za 10 zł a nie jakieś foty słać chłopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja bym ci mogła co najwyżej kupić doładowanie np za 10 zł a nie jakieś foty słać chłopie. Ja na portal randkowy moglabym mu kupić pakiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 206 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ciabata napisał: Ja na portal randkowy moglabym mu kupić pakiet Coś w ten deseń a ten tylko jedno w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja bym ci mogła co najwyżej kupić doładowanie np za 10 zł a nie jakieś foty słać chłopie. Nie spina się bo 8 nudesow było a kasy 0 przez 5lat znajomości priva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ciabata napisał: Ja na portal randkowy moglabym mu kupić pakiet Sobie kup bo słabo tam było z tom nudzuarom na sympatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie spina się bo 8 nudesow było a kasy 0 przez 5lat znajomości priva Zawsze można zmienić plan działania jak ty na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu Przypominam mam obecnie 67tyś do dyspozycji i mi lata 10 mogę 150-1200 zrobić w każdym dniu wniosek bankowy a mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 2 godziny temu Jak się nie podoba to brunetke cię podobno rwała w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ciabata napisał: Zawsze można zmienić plan działania jak ty na giełdzie Ja nie zmieniłem giełdzie jest w tle czekam na besse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 2 Napisano 2 godziny temu Świrmoczek oczywiście w pracy. https://iili.io/flq6Xxj.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xubuntu 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Еlciаа napisał: Mun matole dziecko w szkole. Ale mi się zrymowało. To 2 letnie też? może jeden dzień w roku byś się nim zajęła i odciążyła Małolata Edytowano 2 godziny temu przez Xubuntu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ciabata napisał: Jak się nie podoba to brunetke cię podobno rwała w hipermarket W życiu bym nie zagadal do dumbo musisz mierzyć niżej niż lezaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 120 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Czekamy. Elka na deser. Muszę wrócić do tego trójmiejskiego cwaniaczka. Wylaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: W życiu bym nie zagadal do dumbo musisz mierzyć niżej niż lezaki Uo matko jak przykro mi teraz Taki zarąbisty czad musi nękać memusie która gardzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 2 godziny temu Bo som dwie opcje albo się zniza wymagania albo zaczyna swoją walute podnosic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach