Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa221

Czy pozwolic chłopakowi robić to w usta?

Polecane posty

\"Pewnie zaraz mi napiszesz,że brakuje mi seksu,ale wiem z doświadczenia,że nie tylko tym się żyje\" Tak sobie tułmaczą wszystkie co im seksu brakuje.....nie samym seksem człowiek zyje..ludzi ebiedni mówią \"nie samymi pieniedzmi człiowiek zyje...A brzydcy powiadają \"uroda to nie wszystko\":-)Któryz panów lecz swe kompleksy gdzie indzije;-) fanzlalka-ja nie chce tego robić ai od poczatku byłam na nie,ale mi mój chłopak wode zmózgu zaczął robic dlatego postanowiłam pogadać tutaj..i niedac sobą manipulowac

na tyle znam mojego chłopaka że wiem że potrafi zakrecić by osiągnąć cel i nei jestem głupia bo swójj rozum mam nie dam się i nigdy niedałam do niczego zmuszac i robić coś jak nie jestem 100 procentoch pewna a już tymabardziejpoświecac dla faceta.W seksie na pierwszym miejscy są moje potrzeby:-)

Gość bozenaaq
Kasia ale ty jesteś głupiutka..

Gość alllllfonss
kasia szukasz może pracy?

Dzieciaku, jak dorośniesz, to przekonasz się, że w seksie nia ma czegoś takiego jak \"pierwszeństwo potrzeb\". To co Ty robisz to właśnie rżnięcie, nic więcej, nawet nie seks. I nie pisz tu o \"udanym zyciu erotycznym\" bo to zwyczajnie śmieszne jest :D

Gość ale coście się tak na nią
rzucili?!?! Zazdrość? Zawiść? Przecież nie robi nic złego, robi to ze SWOIM CHłOPAKIEM Z KTóRYM JEST DLUGO - tak, rok, to nie jest miesiąc!

hahahahahahahah a co boli cię to własnie że mambarzo udane:-)Nigdy nie siedze na tym forum...bo calymi dniami jestem u chłopaka i mam seks na cdzien niemusze tu przesiadywać i grać taką doświadczoną mażac o partnerze tak jak niektóre z was.....co siedza tu całymi dniami...Dzis tylko mój facet wyjechał i weszłam ale tu same no..prawie same wariatki siedza

Gość dominatttrrrr
nie przeimuj się kasia...Zazdrosne zołzysą i ty;-) umów się za mną;-)

Gość który z panów
To jak masz dziś czas to może się poucz,poczytaj literki sobie przypomnisz.Pewnie nikt ciekawy z ciebie nie wyrośnie ale może twój chłopak będzie chciał z tobą POGADAĆ kiedyś-np.po rżnięciu w przepastną gardziel.

słuchaj ja rozumiem że brakuje ci tej drugiej połówki stad ten twój jad zawiść i złość kierowana do mnie...Ja wiem,że to sa najprawdopodobniej kompleksy ale spróbuj weidz na czat albo idz do swatki może poznasz tego jedynego;-)Nie złość się ja Ci już nie dokuczam a jedynie daje dobre rady poszukaj sobie kogoś bo już całkiem zdziwaczejesz.Pozdro

Gość hłehłehahahahłehłe
kasiu jesteś niesamwita:-)

Gość fanzlalka
DOKŁADNIE W SEKSIE NIEMA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PIERSZEŃSTRWO POTRZEB..EGOISTKA Z CIEBIE

No cóz jestem taka od dziecka:-)Zawsze myśle najpierw o sobie bo jak ja o sobie nie pomyśle to kto o mnie pomyśli?>:-)o innych też myśle ale dopiero potem najpierw oo sobie;-)i wszyscy tacy sa tylko nie kazdy ma odwage sie przyznac:-)

Gość o rrrnnnyy
jw

Gość No no
Kasiu jestem z Toba, smiesza mnie te wszystkie purytańskie wypowiedzi, jakby nagle wszyscy przestali seks uprawiać w takim razie co Wy d olicha robicie na forum erotycznym bo z tego co widze niewielu ma cos do powiedzenia reszta chyba rajcuje sie samymi głupimi wypowiedziemi i udaje że seks jest bee, nie ma to jak zakłamane społeczeństwo

dzieki właśnie się nad tym zastanawiam:-):-):-) Specjalnie wybrałam to forum bo myślałam że tu znajde zrozumienie i ludzi emnie potraktują normALNIE powaznie i nikogo mój post nie zdziwi wszak to forum jak napisałams erotyczne;-)Nie pomyslałam nigdy ż emój post może tu wywwołac aż takie kontrowersje

Gość No no
z przykrościa stwierdzam że średnia na tym forum to 17 lat więc wiecej tu teorii niż praktyki, raczej nie masz szans na normalną dyskusje i mimo ze to forum ereotyczne to większość forumowiczów ma mleko pod nosem :)

Gość TAKA RADA
KOBIETY W DZISIEJSZYCH CZASACH CHCA BYC TRAKTOWANE W LUZKU JAK MALE DZIWECZKI A RUCHANI EW GARDLO TO ZALEZY OD LASKI CZY CHE OBCIAGNAC CZY CHCE ZEBY JA BOLALY MIGDALKI NIEKTORE LUBIA SAC KUTASA INNE WOLA GLEBOKO W GADLO DOSTAC A JESZCZE INNE ZEBY CIPKA JE BOLALA Z DWA DNI SPROBUJ SAMA CZEGO OCZEKUJESZ OD ZYCIA I SPRAWDZ CO CIE TAK NAPRAWDE KRECI W LUZKU I W MESKICH PENISACH FACET UWIELBIA KOBIETE KTORA EXPERYMENTUJE W LUZKU OSOBISCIE UPRAWIALEM TAKIE AKCJIE I WIEM ZE NIEKTORE DZIEWCZYNY UWIELBIAJA PRZY DYMANIU W USTA JAK JE FACET WULGARNIE WYZYWA OD DZIWKI SZMATY SUKI ZEBY MU SSALA KUTASA I RZNIE JA W GARDLO JAK MU FAJNIE SPRAWDZ CO CI EKRECI I NAPISZ O WRAZENBIACH POZDRO

Gość TAKA RADA
sam chętnie opciagam z połykiem :)

Gość abcdefgggggggg
ludziska co Wy robicie ? zostawcie te dziewczyne , ona tylko pytala , chciala sie dowiedziec czy inne osoby maja taki seks a wy tu od razu z wyzwiskami , ja takiego seksu nie lubie , jeszcze sie tak nie kochalam , zreszta mam odruch wymiotny i nie moge wziasc glegoko w gardlo ale jesli Kasi to odpowiada , to co stoi na przeszkodzie , oral jak oral , jezeli jej bedzie dobrze to ok jezeli facetowi chce sprawic przyjemnosc i przekonac sie jak to jest to jej sprawa ona tylko zapytala , nie napisala ze to robi kasiu , nie przejmuj sie , co robisz ze swoim facetem w lozku i jak to wasze sprawy i nic nikomu do tego a opinie innych ludzi ( nie wazne czy dobre czy zle , zawsze mozna poznac ) no nie ?

Gość pani dobra rada
niech cię wyrucha w ryja kasiu :)

Gość TAKA RADA
BANDA DZIECI I TYLE PADA PYTANIE NA POWARZNNY TEMAT A TU KURWA KRETYNI SAMI ZJEBANE LBY MAMA WAS NIE KOCHALA I DOTEGO OJCIEC WAM WCHODZIL DO WANNY JAK SIE KOMPALISCIE NARA CWELE NI E PELNOLETNIE

Gość ofuuuuuuuuuuj
:-O

Gość dymownik pospolity
ja cie wyrucham w ryja bardzo chętnie

Gość ppppppppppp
chyba jej to przyjemnosci nie sprawialo :( :O