Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna dziewczynnnnaaa

dziwne preferencje????zboczenie?

Polecane posty

Gość dziwna dziewczynnnnaaa

Ostatnio poznałam chłopaka który całując ciągnie delikatnie za włosy ...wpycha język głeboko do gardła kocha się bez gry wstępnej od tyłu ciągnąc za włosy i mówiąc świńskie słówka..I o zgrozooooo z jak mnei to podniecaaaa z żadnym delikatnym gościem wczesniej niemiałam takich orgazmówww..Co to za zboczenieee??

Gość Jołap__
To nie zboczenie, kobiety lubią być poniżane i czuć przewagę siłowa partnera. Delikatne sado - maso to rzecz jak najbarziej naturalna.

Gość dzwina dziewczynnaa
wooow no to mi lepiej:-)

Gość hahahahaaaaah
taka twa uroda to zadne zbocznie;-)

Gość bo to się zawsze tak zaczyna
jak potrawa smakuje to apetyt rośnie w miarę jedzenia !!!! :) potem będą leciutkie klapsiki może baciki itd !!!!!! jak nic początki SM lub BDSM !!!!!! :D potem z nocki przeniesie się na dzionek i będą awanturki siniaki interwencje itp !!! :O na końcu rozwód i ciszaaaaaaaa jak makiem zasiał !!!!! :D aż do następnego razu !!!!

patrz na emotki i się :D to jest jeden z aspektów w jakim może podążyć tak błaha z pozoru sprawa !!!!! :classic_cool:

Gość majusiaa
ja bym wybrała się do seksuologa

Gość widze ze nie jestem
sama..... co tu duzo ukrywac, mnie tez to strasznie podnieca...uwielbiam dziki, brutalny i namietny seks..i jeszcz ejak facet jest silny, zeby mial nade mna przewage.. mmmrmrmmrmrmrm :D

Gość od tyłu i za włosy
heheh no pewnie ż enie jestes takich kobiet jest masa tylko nie kkazda sie przyznaje.Ja tez kocham taki sesk;-)

no to co zdjęcie mailik i go !!!:P gdzie i kiedy ??? sunio !!!! :D

Gość lekka masochistkaa
hm...to ja wam opowiem ja tez tak mam:-) TZn niemówie o jakiś biczowaniach że krew pryska po ścianach czy scatach ale lubie być baardzo uległa w łózku lekka przemoc troche wulgaryzmów silny dominujacy partner to mnie krecii po takim ostrym seksie leze wtulona w mojego partnera i nieraz mamy potym ochote na delikatne pieszczoty ale zreguły to jest hardcore....a wzyciu poza łózkiem to raczej ja dominuje i mój chłopak sie ze mna liczy i szanuje mnie......ja siebie również tosa tylko zabwy w łózku

Gość woooowwooo
To ja was kobietki rozczaruje.....Ja tak mam i w łóżku i w życiu prywatnym....TZn nie mam na mysli o nawalania się po mordzie bo zupa była za słona..... Ale lubie ogólnie jak facet dominuje i nie tylko włózku ale ogolnie w zyciu prywatnym tez

Gość lekkka masochistkaaa
ale ileż to ja się namęczyłam i naszukałam aby znalezc faceta co spełni moje pragnienia....Z reguły trafiałam na gości co wymagali odemnie bym to ja dominowała ...To było okropne:/

no suńki adre siki - czekam !!!!!! :P :D

Gość sylwunkka
a ja myślałam że ja to jestem zboczona;-)

Gość widze ze nie jestem
hmm.. nie zaznaczylam w poprzedniej wypowiedzi, ze ja to lubie tylko i wylacznie ze SWOIM ukochanym mezczyzna... bo na mysl o takim seksie z jakims innych mam odruchy wymiotne :o

Gość ja lubiee
to samo;-)Wooow naprawde myslałam że takich kobiet jest niewielea tu prosze....SZOOOK

Gość sylwia76545
mam identycznie:-) id obrze mi z tym

Gość królewna śnieżka 36
no no no... ale zabawa.. moim daniem to troche fetysz, ale jezlei podneica innhcyh to czmeu nie.. :)

Gość sylwia76545
boshe ale zwas debile..p[otrzywać to sie trzeba umiec i jesli juz to robic to z sensem.Tu nie można na żaden temat normalnie podyskutowac same dzieciaki tu siedza...

Gość ninn11aaa
Dziwna dziewczyno ja również uwielbiam taki seks:-)Ale oczywiście tylkoz moim chłopakiem do którego mam pełne zaufanie...Uwielbiam tak ostro... Czuć sie zdominowana całkowicie,przez mojego faceta......... Najlepiej jakoś mi taki seks smakuje po jakieiś kłótni ahhhh jak ja to lubie...:-)

Gość od tułu i za włosy
hehehehee po kłótni tez ubustwiam......Nie wyobrazam sobie normalnego seksu..

Gość Co za bzduryyy
ejjj a lubicie policzki w łóżku ja uwielbiam...

Gość Juliiiaaa
ja lubie najpierw ostro z elementami przemocy...delikatne ciągniecię za włosy,może być i policzek.....Od tyłu na pieska uwielbiem się kochać chyba najbardziej....a potym ostrym seksie delikatne piszczoty WYPAS

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dziewczyny, mamy tu topik "ból mnie podnieca", zajrzyjcie :)