Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ravenhorst*

Co oznacza dla was KOBIETA Z KLASĄ???

Polecane posty

Wydaje mi sie ze dzis mało takich... ale może się myle. może jest jakas co zasługuje na miano kobiety z klasą ..

Gość tu takich nie ma....

Gość wychowawczyni

Gość chyba rzeczywiscie natym forum
nie ma kobiet z klasą , albo nie wiedzą co to klasa:)

Gość 823754874587548
to zwykła literówka chodzi o kobiety z kasą

Gość kulturalna stonowana
elegancka, ale nie szalejaca za moda, dyskretna, nieklotliwa, bez nalogow

Gość inaczej mowiac dama

Gość bokula
1.nie ubiera obcisłej odzieży,nie nosi się jak dziwka 2.nie zakłada odzieży z plastiku,tworzyw sztucznych 3.nie nosi sztucznej biżuterii,nie żuje gumy 4.może byc skromnie ubrana, ale buty i torebkę ma zawsze w najlepszym gatunku 5.Nie rozjaśnia włosów,nie nosi tipsów,odrostów,ma zadbane zęby, dłonie 6.Jest b.czysta,zadbana,ale nie wypicowana,zawsze stosownie dookoliczności ubrana 7.niechichocze w miejscach publicznych, nie mówigłośno,jest wykształcona, ale nie popisuje się wiedzą 8.Jest grzeczna dla wszystkich, także w stosunku do menela,slużby,dziecka 8.Nie obraża się(obrażają się niziny społeczne!) 9.zawsze wygląda ładnie(rankiem, z nocnikiem na głowie, w deszczu itp) 10.Rozmawia,a nie wymienia informacje

Gość i mozna z nia na kazdy temat
porozmawiac , nie obraża się, potrafi znależć się w kazdej sytuacji nie robi błędów ortograficznych i stylistycznych ......

Gość bokula
cd. 1.kiedy rozmawia z tobą, to jesteś dla niej najważniejszy-umie słuchać... 2.W jej towarzystwie czujesz się wspaniale-nie udziela ci bez twojej prośby rad,nie ocenia cię, nie plotkuje o innych, 3.Nie wypytuje cię o sprawy intymne,osobiste 4.Nie upiera się przy swoim zdaniu,nie przekonuje cię na siłę-ona wie, że tylko osoby zakompleksione, o niskim poczuciu własnej wartości to robią! Ona i tak wie swoje.... 5.NIGDY NIE PROWOKUJE..... 6. POZWALA SIĘ ZDOBYWAĆ... 7. BARDZO DYSKRETNIE SIĘ MALUJE,PERFUM UŻYWA TYLKO WIECZOREM,W DZIEŃ PACHNIE CZYSTOŚCIĄ I LEKKĄ WODĄ TOALETOWĄ... 8. ŁAGODZI KONFLIKTY,A NIE JE PODSYCA.. 9. W KAŻDYM CZŁOWIEKU POTRAFI ZNALEŹĆ COŚ POZYTYWNEGO I MOWI O TYM... 10. POTRAFI BYĆ GRZECZNIE STANOWCZA,JEST ASERTYWNA 11.zAWSZE, ALE TO ZAWSZE ZACHOWUJE SIE Z GODNOŚCIĄ...

Gość To może ja odpowiem
Kobieta z klasą to ktoś kto szanuje innych ludzi, ale również i samą siebie. Nie jest łatwa w stusunku do facetów. Trudno ją zdobyć, ale jeśli już ktoś ją zdobędzie to jest bardzo wierna w stosunku do ukochanego mężczyzny. Jest skromna a jednocześnie mam duże poczucie własnej wartości. Nie pozwala sobą pomiatać, ale też nie zgadza się na to by poniżać innych ludzi. Kocha zwierzęta. Nie pali. Nie przeklina. Pije w umiarkowanych ilościach. Nie upija się. Budzi szacunek innych ludzi. Czy ja jestem kobietą z klasą ? Chyba nie.. Zresztą chyba nikt nią nie jest, bo kobieta z klasą to swego rodzaju ideał, a nikt ideałem nie jest. Zresztą dla każdego ten ideał jest inny. Dla jednego ideałem jest elegancka kobieta z klasą, a dla innego luzacka troche niegrzeczna dziewczyna w dżinsach. Tych typów kobiet jest zresztą wiele. Każdy typ ma swoisty własciwy tylko dla siebie urok.

Gość To może ja odpowiem
sorry za literówki i stylistyke ale wiadomo o co chodzi.

Gość biureczko
Cóż -dziękuję za ten topik:) Właśnie się dowiedziałam że jestem kobietą z klasą... 👄

Gość To może ja odpowiem
Acha i jeszcze jedno. Kobieta z klasa nigdy nie powie, że jest kobietą z klasą. :O

Gość wacio
to moja stara jak obali litra

Gość biureczko
Nieprawda -trzeba mieć dystans do wszystkiego -do siebie też:) grunt to poczucie humoru:)

Ho ho ho..... nie jestem kobietą z klasą. Rozjaśniam trochę włosów... i mięsem czasem rzuce. Prysł czar i iluzja... :O