Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Idealistka z Wenus

no i który mi sie oprze?

Polecane posty

olcha ciekawska, no wiesz, pozytywy nie sa za darmo. no,no trzeba popracować nad sobą tak jak ja:D:D:D:D

Gość fokus
to ja jeszcze dodam, że masz zanik biustu, komletne Z. E. R. O. nawet w tym usztywnionym staniku - nie to, żebym Cie orbrażał, mnie to w sumie lata i pewnie są tacy, co im to nie przeszkadza, ale jak dla mnie zupełnie przeciętna jesteś. Twarz też nie rewelacja, dość duża, końska - no mnie byś nie dobiła na bank, więc twoje komentarze są z lekka na wyrost ;)

Gość olcha
ciekawska, wlasnie o to chodzi, by nad soba pracowac. wg mnie nie tyle dla ludzi co dla samego siebie, zeby czuc sie dobrze we wlasnej skorze. i zdanie ne zmienie, ze takie oficjalne przedstawianie sie w skapym stroju to marna metoda na dowartosciowanie sie.

Gość macho man
Dziewczyno wylecz sobie zgryz, bo jak ktos poleci na twój tyłek to sie pokaleczy o dolną szczękę ha ha ha. Wolę swoją dziewczynę i brzydzę się takimi jak ty mentalnymi wiesniaczkami

olcha cóż poradzisz nie którzy lubią poświecić pupskiem czy to swoim czy cudzym;)

Gość olcha
nie proradze nic. prosic Boga, zebym ja tak nie skonczyla. przyznac racje trzeba jednak, ze sa faceci, ktorym wystarczy machnac tylkiem przed czami i juz rozpinaja rozporki.ale chyba na takich typow nie warto tracic czasu .

Gość Madziaaaaaaaa
To w takim razie skoro każdy facet na Ciebie poleci to odbij mi mojego zeby mi to udowodnić ok ? :D Brzydka nie jesteś :) ale masz chyba coś ze szczeną :o no i ten biust,a raczej jego brak :o

Madziaaaaaaaa a co pozbyć sie chcesz:D ty nie dobra ty:D:D:D hardXxX cos ty zgłupiał jeszcze oślepnę:D

Gość takise
do idealu daleko ale przelecialbym.zawsze przelatuje wszystko co sie da

Gość wyglądasz jak...
sami sie domyślcie,i jestes na dodatek bardzo pewna siebie