Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja powiedziałam

Jest mi głupio, przed chłopakiem...

Polecane posty

Gość co ja powiedziałam

Podczas jednego wieczoru powiedziałam, że ogólnie tak średnio się ubiera i mógłby sobie jakieś fajne ciuchy kupić....... No i kupił, 3 pary spodni , 3 bluzy, 5 t shirtow, wydal prawie 1 tyś !!! Spytałam czy robimy coś w weekend powiedzial ze nie ma pieniedzy, bo spelnil moja prosbe a na to ze ja mu cos postawie sie nie zgodzil. Powiedzial ze za 3 miesiace bedzie mial pieniadze to gdzies pojdziemy. Skad ja mialam wiedziec, ze tak sie przejmie slowami? Niewiedzialam tez ze ich ciuchy tyle kosztuja :/ Glupio mi teraz...

Gość lamka7
to ja nie wiem co Ty kupujesz bluzki po 10 zł??? a spodnie po 30??

Gość faaaacet
ty jestes głupia i on jest głupi oboje jesteście

Gość co ja powiedziałam
bluzke kupie juz za 30 zl spodnie za 50 i sa to dobre i fajne ciuchy....mam 22 lata ... Macie jakas bluzke zwykla za 130 zl ? bo tyle to u nich kosztuje

Gość lamka7
niestety ciuchy po 30 zł rozwalaja sie po 3 praniu. a w niektorych drogich ubraniach mozna chodzic latami.. ;) i dlatego bardziej opłaca sie je kupować... a swoja droga to nie wiem gdzie kupic spodnie za 50... bo glupie szorty z minimum mareriału koszuja ponad 100 zł.. :(

Gość Joanna DArc
glupota i tyle!! jakby mu zalezalo to byscie sie umowili poprostu na spacer,a pozatym na zawolanie kupowac ciuchy bo komus sie cos nie podoba?bez sensu. gustibus est not disputandum -o gustach sie nie dyskutuje,kazdy ma swoj styl