Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham ksiedza

kocham ksiedza i mi z tym ciezko.....

Polecane posty

moze jest tak jak piszesz........nie mam pojecia gdybym cos wiedziala innaczej bym na to wszystko patrzyla..........ej zycie jest ciezki

ale moze jest tak, ze nie jest zainteresowany spotykaniem sie z kobietami, w sumie tak by bylo najlepiej... mysle ze najlepiejby bylo jakbys starala sie odsunac od niego, uwierz mi, ze zwiazek z Ksiedzem to samo cierpienie. A zwroc uwagze ze nie jestes z nim a juz cierpisz!

no wlasnie 17 a on pewnie gdzies ok 40 nie mowil mi ile ma lat....... uwiez mi ja probowalam naprawde nawet kiedys myslalam ze mi sie udala ze wkoncu jestem wolna od tego uczucia ale niestety to powraca...........chcialabym sobie powiedziec: nie dzisiaj sie z nim nie spotkam ale on w taki sposob ze mna rozmawia ze jeszcze bardziej mnie zachcea nie wiem znowu czy robi to swiadomie czy nie........jejku

Gość ojoj nasii
mówił ci ze cię chce? :O

no chcial calowac i w ogole, ale nie pozwolilam

Gość ojoj nasii
chyba koloryzujesz :P

Gość Barbara40
Miłość do księdza to wielki błąd,to wieczne cierpienie,ból.Więc nie zaczynajcie z nimi znajomości.Wiem coś o tym.Pozdrawiam

nie koloryzuje, nie chce mi sie opisywac tutaj kolejny raz mojej historii, ale coz... przestalam sie z nim spotykac, bo sie balam ze w koncu mu ulegne.. kocham ksiedza wiem, ze wiesz co to znaczy :) ja mam nadzieje, ze szybko pojdzie mi zapominanie :)

Gość niedoskonałosc...
zakonnica zastan bliżej do niego miec bedziesz ----------:D

Gość MMM444
zapraszam na mojego bloga www.kochac-ksiedza.blog.onet.pl Wprawdzie dopiero sie rozpoczyna...ale jest to juz druga edycja

Gość efgthjk
kochac kleche to gorzej niz zonatego oni sa jeszcze bardziej wygodni i sa wiekszymi hipokrytami wygodne zycie za pieniadze podatnikow i bzykanie na boku a do autorki-dziecko drogie, nie mozesz sie zjac rowiesnikami jak inne nastolatki :O zadurzyc sie w starym klesze to juz perwersja :O

Gość gosc

Jaja sobie robicie z nudów ale przyznam te fora o milosci do księży co piszą malolaty dla jaj są smieszne. 

Gość Taka prawda nie ludzkie si

Przecież zadnabkobieta dorosła nie pisze tu ,po nocach bo ma,dziecko,dom ,pracę rano,a dzieci na ma luz to piszevpodszywa się fantazjuje,ja taka ,kocham mojego Jarka itd,podpucha