Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tala

Nowy plusz z żelazem

Polecane posty

Ktoś juz stosował :)? czy faktycznie pomaga zwalczyć zmęczenie? dzis byłam w 3 aptekach i wszedzie pusto a panie farmaceutki mówiły, że ludzie sie poprostu na to rzucili - hmm siła reklamy czy faktycznie coś daje ten nowy plusz

ja widziałam nowego plusssza up hydrowitaminy z magnezem w sklepie. cena bardzo fajna. mam w p;anach sobie go kupić. czytałam o nim trochę na www.plussszup.pl i chyba się skuszę.. bo magnezu to mam napewno nie za wiele..

Gość kotka222
przeciez to sama chemia ten pluszz

Gość mini na maxa
pluss z magnezem jest wstrętny w smaku jak dla mnie i w niczym mi nie pomaga. polecam bardziej koenzym q10 *szczególnie po 30 roku życia. stawia na nogi już po misiącu *2x1 dziennie) , pomaga w pracy serca, na skóre, zmarszczki ogólnie cud, nie lek. a najwazniejsze że sami to produkujemy, tylko z czasem coraz mniej

Gość siemka Benek
a ja sobie wczoraj kupilam zelazo dla kobiet z kwasem foliowym i vit. c w biedronce:D

plusssz z magnezem wstrętny? nie powiedziałabym... plusssz up cytrynowy jest moim zdaniem najlepszy, no ale co kto lubi.... dla mnie rewelacja, nie za słodki, lekko gazowany, no i ma mało kalorii, to też na plus :)

Gość ludzie chyba powariowali
kto normalny bierzez żelazo nie mając niedoborów i anemi? :/ Żelazo w nadmiarze jest toksyczne:/

Gość jest niesmaczny
i na dodatek nie mogłam się po nim wykupciać:)Żelazo ma takie właściwości....

Gość rozmawiamy o tym i o tym
temat jest o źelazie

fakt temat jest o żelazie.. ale jakoś tak wyszło :) jesli chodzi o żelazo.. ja nie polecam.. swojego czasu miałam mega problem z moją perystaltyką jelit po spożywaniu żelaza..

ale czasem trzeba... ja kiedyś miałam anemię i brałam żelazo przez pół roku... po prostu przymus...teraz mam juz z tym spokój, a na zmęczenie piję plusssz up\'a z magnezem i równiez czuję się po nim dobrze... ktoś jeszcze próbował?

Ja spróbowałam w wakacje i go tak już te kilka miesięcy męczę... Świetna sprawa, bo i smaczny i zdrowy :)

Gość Zespół Pataua
Dziala, tylko trzeba wypic 5 tabletek dziennie. Aspartam bardzo dobrze dziala na cere, zmarszczki mi znikaja.

Gość nowikonwa
no ale po co 5 tabletek dziennie? ja rozpuszczam w soku jedną tabletke chelaferr i raz że mam dobre przyswajanie, a dwa wiem co biore, a nie jakieś multisuplementy