Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amalia green

CZEMU HARDXXX-nie podrywa lasek?

Polecane posty

Gość
no właśnie ja też kibicuję ale Hard chyba w necie nie podrywa albo nie zauważyłam albo robi to jak mnie nie ma :P

ja mysle ze on nie musi nawet sie zbytnio wysilac,ma przeciez ten swoj osobisto-netowy urok...wiec...;)

Gość
:D Hard nie męcz już tych panien i wyznaj tą prawdę..przerażającą masz dziewczynę !!!! idziemy się wieszać :P

Gość Czarniejsza Niż Mrok
Dea,kwiatuszku,kope lat! Hard,rozbojniku,widze ze niezle sie tu panoszysz;)

swoje oferty ze zdjeciem i krotkim opisem mozecie skladac na @ :D

Gość
czarniejsza 🌼 co u Ciebie słonko? :) jak tam lowelas Twój? oostatnio co nieco czytałam ;) Hard..... a weź mnie nawet nie denerwuj :D która Cię nie chce! każda by Cię chciała :D

Gość
do mnie też te oferty dla Harda :D będę jego asystentką :classic_cool: :P

Gość
ooo, właśnie, był nawet topik drugi o Tobie czarniejsza, że Cię szuka i szuka ale potem się zjawiłaś ;) a jak z tamtym lowelasem? nie mówię o tym, co teraz z Nim romansujesz, ale ten poprzedni ;) Czarniejsza, TY masz nie mniejsze branie od Harda :D

czarniejsza wyslij mi tez na @ jakies nowe fotki bo tamte sie gdzies zapodzialy :> (chodzi o te z nad morza :> )

Gość
czarniejsza \\ja też chcę fotki z nad morza :D wysyłaj! cz. a ja wiedziałam, że to WY jesteście, chciałam nawet coś skrobnąć, ale sobie myślę \"nie będę przeszkadzać\" ;)

w sumie to ich nie zgubilem ale mialem awarie outlooka i wiadomosci poszly sie je.... :(

Gość
bo Ty pierwsza uciekłaś, potem się zjawiłaś to go już nie było jak ten numer cenny podawałaś ;) ale myślę, że jeszcze się zjawi bo chyba oboje lubicie te Wasze gierki słowne :) H. wszystkie poszły wiadomości? :D

z outlooka tak ale czesc zostala na serwerze pocztowym a czesc na dysku nie martw sie Twoje fotki mam :D no chyba ze masz jakies nowe dla mnie :)