oubli 12 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To idealne miejsce. Przekonałaś mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a bo sie zakochałim w awatarku i myslelismy ze to ksiaze z bajki, a tobie nie zdarzylo sie plaskoziemko Czyli pierwsza naiwna? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a bo sie zakochałim w awatarku i myslelismy ze to ksiaze z bajki, a tobie nie zdarzylo sie plaskoziemko A potem wstalam i się zesrålam. Taka to bajka była. W stopie sie zakochać to trzeba być na mefedronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 9 minut temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Sporo golnęła.... a to myslalam ze to o Boni Babie taka shlora benisowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Nie chuchaj na mnie tą gorzelnią, z łaski swojej Lepsze to, niż zużyty śledź (bleh) kupiony przez podręcznego. Hihi. Albo nie, tu nie ma się z czego śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a to myslalam ze to o Boni Babie taka shlora benisowa... Sama jestes szlora elzbietanska munowa cycofonowa jezebel ladacznica lilith Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 4 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Lepsze to, niż zużyty śledź (bleh) kupiony przez podręcznego. Hihi. Albo nie, tu nie ma się z czego śmiać. Wystarczy jeden przycisk. Po co później żałować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Sama jestes szlora elzbietanska munowa cycofonowa jezebel ladacznica lilith widzialam Timberlake'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Wystarczy jeden przycisk. Po co później żałować? Wydalaj stąd, złotko. Ja tu rozdaje karty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Lepsze to, niż zużyty śledź (bleh) kupiony przez podręcznego. Hihi. Albo nie, tu nie ma się z czego śmiać. Tatuś ci kupuje zużytego śledzia (boję się spytać, w jakim celu)? Może to gdzieś zgłoś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 4 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wydalaj stąd, złotko. Ja tu rozdaje karty. Właśnie się kładę. Proponuję udać się w moje ślady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Tatuś ci kupuje zużytego śledzia (boję się spytać, w jakim celu)? Może to gdzieś zgłoś... Odwracanie się zaczyna. O tobie mowa. Wiedźmo Ple-Ple. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 5 minut temu Jestem lilith z 8 domu i to ja tu zadze wami niewolnice zasråne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 5 minut temu 2 godziny temu, Dwa spełnienia tak napisał: I miałem takiego kolege cucolda chciał bym mu laske bzykal byl bi i mi też 5 gier kupił żebym z nim grał Leżak... Ty już dzisiaj nie pijesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 12 Napisano 4 minuty temu Nie nadążam. Albo za mało alko, albo za mało popcornu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Odwracanie się zaczyna. O tobie mowa. Wiedźmo Ple-Ple. W sumie nie kopię kompletnie pijanej... Madzia może jutro się zwierzy z tych salonów, na który bywa Odstaw gwinta i dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 3 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: widzialam Timberlake'a Tak podobno Leżak mówi na fiutka - Timberlake Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 2 minuty temu Jane Birkin….je t’aime…moi non plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 4 Napisano 1 minutę temu Udanego lądowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano przed chwilą Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Udanego lądowania Czy leci z nami pilot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano przed chwilą Miłego zakładania kont jutro. Włącz patelnię ………………,…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach