Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca2

nie rozumiem po co jest to forum

Polecane posty

Gość pytajaca2

myslalam na poczatku jak tu weszlam ze mozna tu znalezc pomoc, rade, pocieszenie ale z tego co widze gnoi sie tu wszystkich, jak ktos ma problem i chce sie wygadac czy poradzic to zaraz albo jest wyzwany od najgorszych albo oskarzony o prowokacje to po co to wszystko?? po co tu pisac?? i po co w ogole tu wchodza tacy ludzie?? zeby sie wyzyc? zgnoic? poprawic samopoczucie?

eeeee tam nie uogolniaj zawsze sie znajda jacys kretyni;)...mi osobiscie kafeterianki duzo pomogly:)

Gość Madziaaaaaaaaa
Hej ! :) Lubię to forum,ale kilka dni temu założyłam własny topic i też się znajdą wredne baby, które źle o mnie pisza w ogóle mnie nie znając :o nie wiem jakim prawem mają czelność w ogóle brać głos i obrazać innych,ale wychodzę z założenia że to tylko o nich swiadczy :)

Gość limośka
Ludzie tu tacy sami, jak w realu. A myślałaś, że tu same aniołki powybierane siedzą? Jak Cię polubią, to Ci pomogą, a jak jesteś niesympatyczna, to nie masz szans. Tu nie siedzą jakieś siostry Teresy, tylko normalni ludzie.

Gość pytajaca2
ja tez znalazlam tutaj pomoc i mile slowa nie przecze ale tez mnie nie raz wyzwano i oskarzono o prowokacje co bylo naprawde przykre, po prostu z tego co obserwuje bardzo duzo tu ludzi co potrafia tylko zgnebic czlowieka a niektorzy maja naprawde tragiczna sytuacje i nie potrzebuja "takiej" pomocy. Nie kazdy potrafi zignorowac i nie przejmowac sie.

Gość ooooook
ludzie ktorzy tu wrzucaja innym chyba czuja z tego satysfakcje i wyzszosc ze moga kogos zgnoic chociaz w internecie,lecza swoje kompleksy i poczucie niskiej wrtosci.sadza innych po sobie. pozdrawiam

Gość Madziaaaaaaaaa
Akurat to nie jest prawdą że jak Cię lubią to pomogą bo są tacy co nie znają Ciebie , nie znają tak naprawde Twojego problemu i wchodzą na topic tylko po to by dogryźć.

Gość pytajaca2
normalni ludzie wlasnie tak nie postepuja

Gość Madziaaaaaaaaa
no właśnie - bo tu nie są wszyscy normalni :) wiesz jak to jest ? baba brzydka, gruba i niekochana to co ma robić ? wchodzi na Twój topic i Cie wyzywa :) odczuwa pewnie wtedy ulgę i satysfakcję , a tak przynajmniej mi się wydaje :)

Gość Madziaaaaaaaaa
czasem forum jest po to żeby podszywacze się nie nudzili:)

Ludzie, którzy mają jakiś problem, wchodzą tu, żeby się wyżyć na innych po prostu. Lepsze to niż pkłócić się z kimś w realu. Mogą być piękni też, niekoniecznie brzydcy;)

Gość Madziaaaaaaaaa
kiedyś kłóciłam się w Biedronce bo chleb był nieświeży:)

Gość Madziaaaaaaaaa
i zupa była za słona:)

Gość niedoskonałosc...
.czasami sa tak głupie pytania i problemy ze nie da sie wytrzymac i wtedy sie "gnoi"...

Gość Madziaaaaaaaaa
na co komu dziś wczorajszy temat :o

Gość niedoskonałosc...
wczoraj nie miał wzięcia ;)

Gość Madziaaaaaaaaa
to jest odgrzewany kotlet i ja stanowczo protestuję przeciwko wpisywaniu się w tym temacie!! :classic_cool: