Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yavandile

Co mam zrobić??? Napiszcie szczerze proszę...

Polecane posty

Od jakiegoś czasu rozmawiam z bardzo fajnym chłopakiem...Miałam ostatnio problemy(strata cioci i chłopaka) a On mnie tak bardzo wspierał.Bardzo dużo nas łączy..Możemy godzinami rozmawiać przez gg,telefon czy Skype...Z dnia na dzień jestem Nim bardziej oczarowana a On mówi,że mną...Wymieniliśmy się zdjęciami ale na moich widać tylko twarz...Mam nadwagę i boję się z nim spotkać.Schudłam już trochę jednak nadal za mało :(. Nie chcę Go stracić i ciągle przekładam nasze spotkanie pierwsze ale nie mogę tak przecież w nieskończoność...Co zrobić? Proszę o szczere porady. Dziękuję

Spotkać się i tyle. Jeśli mu się nie spodbasz z powodu nadwagi - nie warto sobie nim głowy zaprzątać.

Gość przekonaj się
jaki jest fajny... czy akceptuje cie taką jaką jesteś....

Gość Zastosuj kurację
odchudzająca, a ile mierzysz i ważysz ?

Gość Jaga babeczka
hey ja mam podobny problem ...rozmawiam od jakiegos czasu z facetem , on ma juz sto moich zdjec ale sprzed 6 miesiecy :O wtedy nie bylam jakas superszczupla ale mimo okraglych ksztaltow calkiem zgrabniutka :) jestem fotogeniczna i oczarowaly go te fotki :) Jednak w ciagu tych 6 miesiecy przytylam 7 kg :( mialam spore problemy i zaniedbalam sie po prostu :O On mi pomogl sie wydzwignac i za 2 tyg spotkanie...Tez chce schudnac, musze isc do fryzjera i chyba bedzie ok tylko troche jestem przerazona...Czuje ze on ejst wyjatkowy i mnie rozumie :) Ja przy wzroscie 1.61 waze obecnie 68 kg :(

to moze sie z nim spotkaj porozmawiajcie i tak jakos powiedz mu ze stwierdziłas ze zle sie czujesz z nadmiarem kilogramów ze postanowiłas je stracic... a potem zobaczysz jak zareaguje...

Gość to nie nadwaga
dziewczyno tylko niskie poczucie własnej warotści

Gość Jaga babeczka
Czyli widzisz u mnie chyba jeszcze gorsze proporcje :) ale mimo wszystko ide sie spottkac - widzial zdjecia calej sylwetki wiec chyba wie czego sie spodziewac a ja mam andzieje ze zrzuce te 7 kg - wtedy juz niczym sie nei bede martwic :)

Gość Jaga babeczka
Poza tym powiem ci ze wydaje mi sie ze masz tylko lekka nadwage! Ja jak wazylam przy moim wzroscie 65 kg to i tak bylo ok, teraz gdy te 3 kg wiecej to juz jest spora roznica!

Gość Jaga babeczka
Co ty gadasz??? A chyba ze tyle az przytylas...Pewnie dlatego tak zle sie czujesz. ale wedlug statystyk to nie masz sporej nadwagi! gdybys z 5 kg zrzucila to byloby naprawde super!

Gość Myślę że warto spotkać się

Gość bo...
jak mnie pewien delikwent pierwszy raz zobaczył po 2 mies. pisania i rozmawiania (bez żadnego zdjęcia) toooo... dopiero po ślubie mi powiedział, że mimo iż miałam tu i ówdzie nieco "ciałka", to mu to nie przeszkadzało :)))

Gość ale znam również
takie przypadki, gdy dziewczyna ukrywała otyłość i po krótkim czasie wymuszała spotkania, do których dochodziło, ale były to zarazem pierwsze i ostatnie spotkania...

dziki za link o diecie ja tez proponowal bym schudnac-bedziez sie lepiej pzry nim czula no i tez zanczam,z edo chudych nie naleze ,wygladm noramalnie pozdrwiam iz ycze konsekwencji wdiecie

Ja stosuję dietę Atkinsa ale ograniczoną tzn.jem tylko obiad i nic więcej a na obiad tez tylko samo mięsko bez ziemniaków,czy ryżu...Jem w sumie np jednego kotleta przez cały dzień nic więcej tylko piję duzo wody,herbatkę z senesem i ćwiczę,cwicze i cwicze...

Gość No to trochę ...
radze schudnąc i to najlepiej idź do lekarza dietetyka. Ta dieta, która stosujesz to nie jest napewno dobra. Poza tym to zadne odchudzanie jak ty od obiadu nic nie jesz, taka dieta to na nic. Zobaczysz lekarz tobie zalecie male porcje ale 5 x dziennie :) Odchudzałam się i wiem jak to jest. I jeszcze jedno - nigdy nie chodziłam glodna :-D, powodzenia

Gość Czy jestes moze
z Poznania ?

Ta dieta jest dobra,poniewaz chudne na niej i to dosc szybko :) Nie, nie jestem z Poznania...A co to ma za znaczenie? Jesli chodzi o ta diete to moje kolezanka po porodzie schudla na niej prawie 30 kg!!!! Napewno wiec dziala a ja nie jestem prawie glodna przez caly dzien...jem więc tylko obiad po pracy...

Gość Pytalam czy
jestes z Poznania, bo chcialam tobie dac adres do lekarza dietetyka u ktorego sie odchudzalam. To sprawdzony lekarz, bo juz kilka kolezanek u niego się odchudzało. Wiesz schudnąc mozna, ale chodzi o to zeby potem znowu nie tyć, to jest trudne ;)

Gość Dieta Atkinsa
nigdy bym nie stosowała, to wbrew logice i najnowszym badaniom, no ale to twoja sprawa i twoje zdrowie. Zastanow się czy nie warto wyrobic sobie odpowiednie nawyki zywieniowe czy lepiej jeść tłusto i na pewno niezdrowo

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmm
ta dieta to duże ryzyko, uważaj na efekt jojo, nie mowiąc juz o twoim zdrowiu

Gość ja bym sie
spotkala..oczywiscie wczesniej kilka razy rzucialabym w zarcie cos na temat swojego wygladu..zeby wiedzial na czym stoi.. poza tym...az przyjemnie bylo by mu potem patrzec jak zmieniasz sie w slodką barbie:):) to zart oczywiscie... ale ktos juz pisal wczesniej.. naprawde chcialabys byc zkim kto bierze pod uwage tylko wyglad zewnetrzny..?? ja nie..!!

jesli by Cie nie zaakceptowal to po co ktos taki?? wiadomo by bylo na co zwraca TYLKO uwage...

Gość Uwazam że
wyglad jest wazny, ale nie najwazniejszy :)

Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi, Dziś mówiłam mu,że muszę schudnąć,że mam szerokie biodra i w ogóle i jakoś się tym nie przejął..no ale zobaczymy jak to będzie w realu...Choć nie ukrywam,że tak bardzo się boję :(